Neked mi a véleményed a cigányokról?
Én is egyből fel tudom ismerni a "jobbik" fajtákat.
Tiszta ruhában járnak,tiszták ,nem beszélnek akcentussal ,az öltözködésük sem cigányos.
Elég hamar fel lehet ismerni.
KB.3másodperc alatt fel lehet ismerni a helyzetet, főleg ha ugy kezdi,"nincs egy cigid/tüzed tezsvérem""mennyi az idő barátom"
Integrálhatatlanok,benne van a vérükben.
Az, hogy okkal vagyok előítéletes.
Egy étteremben dolgozom. Az utóbbi időben nagyon megnőtt a lopások száma, elsősorban turistáktól lopnak.
Visszanézve a kamera felvételeit kiderült, hogy az esetek 100 SZÁZALÉKÁBAN cigányok voltak az elkövetők. A főnök szólt is, hogy figyeljünk rájuk. Egyik nap bejött két cigány fiú az étterembe, nem vettek semmit, csak ültek, és megint csak a jól bevált taktikájukat alkalmazták, azt, hogy elkezdtek észrevétlenül közeledni a turisták felé. Szóltam a főnöknek, és figyeltük őket. Megkérdeztük, segíthetünk-e, mert fogyasztás nélkül nem ülhetnek itt, erre felpattantak és elkezdtek kamuzni, hogy hát ők amúgy megbeszéltek ide egy találkát stb. Aztán érdekes módon mégis elhúztak. Utána visszaküldtek két cigány csajt, bejöttek és egyből azt kérdezték, "mi itt a legolcsóbb cucc". Magyarán ők se enni jöttek. Ki is pateroltuk őket is. Ez csak egy csepp a tengerben.
Azt már nem írom le, mi a véleményem arról, mikor 100 ft-ért gyilkolnak meg idős embereket, mert nem tűrné a nyomdafestéket.
Nekem az a véleményem,hogy a legtöbb sajnos kötekedő és bűnöző életet él,de van köztük KEVÉS normális rendes tisztességes ember is,tisztességesebb mint néhány magyar.
Úgyhogy nagyjából amit a kérdező leírt, egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!