Neked mi a véleményed a cigányokról?
Figyelt kérdés
Én a magam részéről egy cigányon kb 2 másodperc alatt meglátom, hogy milyen. Akin látom, hogy normális azzal semmi gondom ez kb 1%. Ha látom, hogy tipikus kötekedő cigány akkor elfog a gyűlölet, a félelem és felidegesítem rajta magam. Ezt nem tekintem rasszizmusnak az egyik legjobb barátom is cigány. Nem a cigányokat gyűlölöm, hanem azt az embert akit látok benne. Ti hogy vagytok vele?2013. márc. 23. 19:37
11/37 tetro válasza:
Más emberekről is megmondod két másodperc alatt hogy milyen, vagy csak a cigányokról? Mert ha igen, akkor felvennélek befektetési tanácsadónak. :D
12/37 anonim válasza:
Megérkezett tetro a cigányok védőszentje.
13/37 anonim válasza:
Hogy lehetne egy teljes népességről kollektív véleményem? Már az ötlet is tudatlanságra vall.
14/37 anonim válasza:
És a zsidóké is.
Ezenkívül a bűnözőket is pártolja , babusgatja.
15/37 A kérdező kommentje:
Általában meglátom, de a cigányokon könnyeb észrevenni. Ezt nem tudom elmondani 20 évnyi borsodi kiképzés kellet a megtanulásához...
2013. márc. 23. 20:14
16/37 anonim válasza:
Inkább nem írnám le, mert olyan gyorsan kitiltanának, mint a sicc....
17/37 tetro válasza:
Hát aki 2 másodperc alatt alakít ki valakiről véleményt, azt valóban nehezen tudom komolyan venni. Kénytelen vagyok azt gondolni, hogy az ilyen ember előítéletes.
18/37 A kérdező kommentje:
Hát akkor hidd azt. Ha előítéletes lennék nemmakarnék véleményt alakítani, mert már megvan. Egyébként, hogy tudd ez a dolog eddig mindig bevált. Azok a cigányok akiket "jónak" ítéltem, minddel alakítottam ki valamilyen rövidebb vagy hosszab kapcsolatot. Egyszer pl fociztam kint az udvaron és kiment a labda, értementem egy kisfiú vissza akarta rugni (apjával jártak arra, kukáztak) és az apja rászólt, hogy tedd lemaz nem a tiéd. Megkérdeztem, hogy miértmneked nincs ilyen? Mondtanhogy nincs és én nekiadtam. Az apa persze nem fogadta el de mondtam, hofy van egy amit nem használok kihoztam neki azt. Elfogadták, másnap jött az apja a pénzzel, hogy kifizeti. Persze nem engedtem de ez már lényegtelen. Ja hogy mit is akartam mondani? Ja igen, hogy előítéletes vagyok...
2013. márc. 23. 20:36
19/37 A kérdező kommentje:
Bocsi az írásért, telefonról pötyögöm és sokszor szóköz helyett m-et vagy n-et írok, próbálom javítani, de van, hogy csak később veszem észre...
2013. márc. 23. 20:39
20/37 tetro válasza:
Nem tudom... Biztos csak én vagyok ilyen, de egy egyénről én nem tudok két másodperc alatt véleményt kialakítani. Mesélhetnék erről én is történeteket, de tök felesleges. Azt gondolom, hogy aki egy nép csoport 99%-ról 2 másodperc alatt képes negatív véleményt kialakítani, annak ehhez a 2 másodpercre sincs szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!