Miert szidja mindenki ennyire Orban Viktort?
En egy 17 eves magyar vagyok aki nem Magyarorszagon el mar jo par eve ezert nem is ismerem ki magamat nagyon az otthoni politikaban, de ahol en elek es amit hallok Orbanrol az szerintem nem olyan rossz. En ugy latom,hogy jot akar Magyarorszagnak es nem hagyja,hogy az EU tönkre tegye az orszagot. Nekem szimpatikusnak tünik,de mindenki csak szidja es nem ertem,hogy miert.
A jobboldaliak szidjak es a baloldaliak is...
p.s.2.
rengetegen ingyen tanultak (=mindenki, aki ma középkorú vagy idősebb, ingyen tanult) és borzalmasnak tartom, hogy rengetegen azért is utálkoznak, mert nekik nem volt/nincs lehetőségük lelépni pár évre, nincs nyelvtudásuk vagy jövőképük és nem tetszik, hogy a mai fiataloknak meg van lehetőségük külföldön továbbképezni magukat.
honnan tudod, hogy ki fog hazajönni 1-2 év után, és ki az, aki kint is marad?
ha csak pár évre mennek, hidd el, mind a megszerzett nyelvtudás, tapasztalat, illetve nyugati mentalitás rájuk fog ragadni (remélhetőleg), ami nagy előnyt jelent és képzettebb munkaerőt..
"nem hagyja,hogy az EU tönkre tegye az orszagot"
"En egy 17 eves magyar vagyok aki nem Magyarorszagon el mar jo par eve"
Csak nem egy tönkretett nyugati EU-s országban élsz, kedves kérdező? :)
És a konkrétumok:
-növekvő munkanélküliség
-manyup-pénzek államosítása
-a manyup-pénzek államosítása ellenére csúcson lévő államadósság
-több, mint 20 adó bevezetése a kormányra kerülésük óta
-"szabadságharc" a külföld ellen (ami valójában annyit tesz, hogy a mitugrász, magyarkodó, öntelt, buta Fideszesek bizonytalan hellyé tették Magyarországot gazdasági értelemben
-az előzőnek az eredménye, hogy régiós szinten a legalacsonyabb jelenleg a magyarországi beruházási ráta
.
.
.
A sort lehetne folytatni.
Elnezest, de en nem vagyok fideszes...
Ha valaszthatnek akkor a Jobbikot valasztanam...
És a diáktüntetésről hallottál már? A magas tandíj miatt tüntettek tavaly, de ez sem volt hatásos, mert Orbán azt mondta, "jó, nem lesz tandíj, de aki külföldre megy dolgozni, büntetést kell fizetni." Ezt korrupciónak is nevezhetném. Minél jobban tüntetünk, annál jobban makacskodik a kormány.
Bezzeg a taxisblokádos dolog. A taxisok 1990-ben 3 napra bénították meg Budapest a magas benzináremelés miatt. Ha jól emlékszem, ezt az ügyet sikerült megoldani.
Orbán eléggé önző ember. Azt hallottam, hogy gyerekkorában nagyon szegény volt, és nézd meg, milyen ember lett belőle. Minél több pénzt akar látni a pénztárcájában, ahelyett, hogy segítene jobbá tenni az országunkat. És nem kéne szidnia más országok vezetőit. Ezért sokan utálják Orbánt,még külföldön is!
"még a külföldiek is utálják Orbánt"
Nekem vannak külföldi barátaim (német, szlovák). Ők sem szeretik Orbánt, a szlovák meg Slotát is utálta a beteges magyarellenessége miatt. A magyarokkal nincs semmi bajuk. Sokszor jártak itt, és azt tapasztalták, hogy nagyon kedvesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!