Mindenki kapott SMS-t a Belügyminisztériumtól a hóhelyzet miatt? Hogy oldották meg ezt technikailag, hogy ennyi emberhez eljutott?
Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 00:26
1/8 anonim válasza:
Ilyenkor a szolgáltatókat megkérik és azok az összes hozzájuk tartozó telefonra kiadják.Állítólag volt olyan szolgáltató amely nem adta ki.
2/8 anonim válasza:
csak én nem tudom értelmezni ezt az SMS-t?
Mert én ha megkaptam volna se segített volna rajtam, meg amúgy is értelmetlen: ne hagyja el a járművét -> üljön át másikba
3/8 anonim válasza:
A szolgáltatók a belügyminisztérium kérésére (nem hivatalos kérésre!) küldték ki.
Kivéve a telenort, akire most egy cseppet zabos a kormány, mert nem segített be a jó kis kampányukba a saját pénzéből...
4/8 anonim válasza:
Én azt tetem ami az sms-ben volt. Kifogyott a benzinem, most előzetes letartóztatásban vagyok. Á nem egyébként de vicces. Ez volt az első gondolatom amikor elolvastam:D
5/8 anonim válasza:
2.
akkor te jó hülye lehetsz
"Ne hagyja el a gépjárművét!"
"_HA_ elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe!"
ezen mit nem tudsz értelmezni? vagy csak jólesik nagyot mondani, belekötni minden szóba?
6/8 anonim válasza:
Nekem is furcsa volt, ha felszólítanak, hogy ne hagyjam el, akkor nehezen tudom elhagyni a kocsimat, még ha ki is fogy a benzin:) Ez így lett volna helyes, csak akkor hagyja el a járművét, ha kifogyott a benzinje és van a közelben másik jármű, amelybe át tud szállni. Ha nincs, küldjön smst erre a számra: x.
7/8 50felett válasza:
Arra is gondolhattak,hogy van egy pár olyan aki el kóborol valamerre,eltéved,és meg fagy.
8/8 anonim válasza:
Én is kaptam sms-t bár kocsink sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!