Lesz mostanában fejlesztés a Honvédségnél technikailag? Vagy van tervben valami?
"Aztán mért reméled hogy nem?"
Mert ő ifj. Linder Béla.
Le a katonákkal!
Szeretkezz, ne háborúzz!
Mi az, hogy nem csinálnak semmit?
Jöttél volna el ma a Nemzetvédelmi Egyetem nyílt napjára, mint rajtam kívül még pár százan.
"Mi az, hogy nem csinálnak semmit?
Jöttél volna el ma a Nemzetvédelmi Egyetem nyílt napjára, mint rajtam kívül még pár százan."
Nem az érdekel, hogy az iskolában mit mutogatnak. Honvédségi telephelyeken dolgozom. Látok, amit látok...
Elméletileg helikopterek lesznek a listán, mivel a jelenlegi állomány üzemideje lejár kb 2 éven bellül.
Említették L-139 -esek vásárlását vagy bérlését is, de ez szvsz erre nincs szükség.
Aztán elvileg fejlesztésben van egy MRAP járműcsalád Komondor néven.
Az SVD -ket akarták még régebben lecserélni teljes egészében a Szép mesterlövészpuskára, de ezt már régóta húzzák, nemtudom, hogy lesz-e belőle valami.
Említettek még esetlegesen harckocsi beszerzést a németek illetve az osztrákok által leépített állományból.
Reálisan nézve a legelső beszerzés a legvalószínűbb, mert elég nagy balhét lehetne majd azon csapni, hogy egy esetleges kataszrófa(áradás, repülőgépszerencsétlenség, vörösiszap stb) során nem lesz gép, ami pl kutató-mentő bevetéseket végezzen.
"Nem az érdekel, hogy az iskolában mit mutogatnak. Honvédségi telephelyeken dolgozom. Látok, amit látok..."
Akkor az ott lévő tiszteket jól seggbe kell rugdosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!