Miert szidja mindenki ennyire Orban Viktort?
En egy 17 eves magyar vagyok aki nem Magyarorszagon el mar jo par eve ezert nem is ismerem ki magamat nagyon az otthoni politikaban, de ahol en elek es amit hallok Orbanrol az szerintem nem olyan rossz. En ugy latom,hogy jot akar Magyarorszagnak es nem hagyja,hogy az EU tönkre tegye az orszagot. Nekem szimpatikusnak tünik,de mindenki csak szidja es nem ertem,hogy miert.
A jobboldaliak szidjak es a baloldaliak is...
- "En egy 17 eves"
- "aki nem Magyarorszagon el"
- "nem is ismerem ki magamat nagyon az otthoni politikaban"
Meg is magyaráztad, hogy miért nem érted.
"Nekem szimpatikusnak tünik,de mindenki csak szidja es nem ertem,hogy miert. "
És gondolod, hogy akkor mindenki hülye csak Orbán Viktor normális?
Hogy miért? Csak néhány dolog:
- Az euró 3 év alatt 264-ről 304-308-ra emelkedett.
- Az alkotmányt már 5-ször akarják módosítani, de olyan dolgokkal, hogy az már tűrhetetlen, de közben amúgy ez egy gránitszilárdságú alkotmány.
- Az egyetemeket úgy átszabják, hogy csak azok juthassanak be, akiknek ilyen Orbán Viktor féle szülei vannak, hogy csak úsznak a pénzben.
- A fizetések csak egyre csökkennek.
- Munkahelyek szűnnek meg folyamatosan.
- 500.000 ember hagyta el azóta az országot, mióta Viktor és bandája uralkodik, mert olyan kilátástalan a helyzet.
Lehetne még sorolni, de hosszú lenne. Ja, persze már tüntetni se lehet, mert a Fidesz mindjárt ugrik és mondja a hülyeségeit. Például Selmeczi kisasszony azt mondta, hogy ilyen agresszivitást már mióta nem látott (mert a tüntető diákok nem fogadták el tőle a házi készítésű boltban vásárolt teasütijét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!