Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártra szavazzak 2014-ben?

Melyik pártra szavazzak 2014-ben?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtam a dolgon, de nem akarok rosszul dönteni. Semmiképpen nem az alapján fogok szavazni, hogy bárki csak ne az XY.

A Fideszben csalódtam, mert nagyon nem úgy alakul ez a négy év, ahogy ígérték. Minden rosszért elmúlt 8 éveznek. Persze lehet hogy tényleg a válság és a gazdasági helyzet az ok, nem tudom, nem vagyok közgazdász.

Az MSZP-nek nagyon lecsökkent a támogatottsága, és aki maradt az is inkább az együtt 2014-hez térne át. Ők nem hiszem hogy nyerhetnek majd, Mesterházy sem képes visszahozni a pártot.

Együtt 2014: Bajnai nagyon nem szimpatikus ahogy ígérget a beszédeiben "aki jót akar az szavazzon ránk". Persze ez csak az én véleményem. egyelőre nem tudok hinni nekik, aztán majd meglátjuk mit hoz a jövő.

Jobbik: Több dologban nem értek velük egyet, de én hazaszerető ember vagyok, és az elveik nagy részével egyet értek. Csak nem hiszem hogy jó szemmel néznének más országok egy jobbik-kormányra, ill. nem tudom hogy lehetséges a tönkrevert magyar ipart újra beindítani.

LMP: Már nem igazán tudom komolyan venni ezt a pártot. Pláne most hogy kettévált, a maradék választói is elpártoltak.

DK: Nem hiszem...

Ezen kívül néztem közvélemény kutatásokat is, az egyik pl:

Fidesz: 41%

Jobbik: 19%

MSZP: 17%

Együtt 2014: 15%

DK: 4%

LMP: 2%

egyéb: 2%

Azt írják hogy a Fidesz/MSZP támogatottsága folyamatosan csökken, a Jobbik és az E2014 pedig emelkedik.

Ahogy elnézem, másfél év múlva még bármi megeshet. Fidesznek Jobbiknak és E2014-nek van talán a legtöbb esélye.

Szóval a kérdésem, hogy ti kire szavaztok, és miért?

A gyűlölködést mellőzzétek ha lehet. Aki értelmes választ ír annak természetesen megy a zöld kéz :)

2013. márc. 16. 01:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
12%
ja és fő szavazóköre etruszkokból, szabírokból meg pártusokból áll majd
2013. ápr. 24. 07:55
 42/82 anonim ***** válasza:
36%

Ma gyakorlatilag ugyanúgy 1 pártrendszer van, mert akárkire szavaztál eddig, mind ugyan azt a fekáliát kavargatta, hol kisebb nagyobb kanállal.

De a világ egyik legnagyobb képmutatása, a legképmutatóbb néptől hogy üldözi a nácizmust, és bárki aki ellent mond nekik az náci szörnyeteg, ergo tök mindegy hogy igazuk van-e egy kérdésben vagy nincs, csak az övéké lehet a döntő végszó.

Na most ha csak nekik kehet igazuk, akkor szerintem az ugyan úgy diktatúra csak nem egy ideológiáé, hanem egy népé, amit ügye csak fasizmussal lehet fenn tartani.

Tehát akik legjobban rettegnek a fasizmustól, pont azok a legnagyobb fasiszták.

És ez zajlik erősen most ebben az országban, illetve ez rontja meg, és fertőzi el Európát, teszi gyökértelenné, és kiszolgáltatottá.

Szerintem ma ugyan úgy diktatúra van.

Amikor egy vezetőről kiderül hogy milliós kenőpénzeket adott,fogadott el nokiás dobozokban, és megpróbálják elszámoltatni, de a segítségére kel a Zsidunió és még neki kell kártérítést fizetni az én adómból, akkor úgy gondolom hogy itt diktatúra van. Akármit csinálhat, még ő jön ki jól belőle végeredménytől független, mert van egy réteg aki szorosan összetart, megvédi magát.

2013. ápr. 24. 13:48
 43/82 anonim ***** válasza:
62%
Emberek. A jobbik hol rasszista? Mi a náci szó jelentése? Uram irgalmazon magyaroknak. Neten meg volt fogalmazva, hogy a léhütő emberekből van elegük. Aki becsületesen dolgozik az támogatják. Az lehet réz bőr vagy hupi lila. Most a kaslerarpad.hu szavazok hátha jobb.
2013. máj. 6. 20:20
 44/82 anonim ***** válasza:
28%
A jobbikal nem az a bajom hogy raszista. Hanem az hogy egyáltalán nem az . De azért mindent a hátérhatalomra és a zsidókra fog.
2013. máj. 7. 09:39
 45/82 anonim ***** válasza:
32%

"Neten meg volt fogalmazva, hogy a léhütő emberekből van elegük. Aki becsületesen dolgozik az támogatják. Az lehet réz bőr vagy hupi lila."

legfeljebb ha rézbőrű, akkor "lassítaná a szaporodásukat", ahogy vona fogalmazott. [link]

ez nem rasszizmus, csak echte náci politizálás :)

meg neten azt is megfogalmazták, hogy a zsidó tőke rátör magyarországra és ehhez hasonlók.

nem véletlenül tűnnek el igen hamar ezek a megnyilvánulásaik a saját médiumukból.

2013. máj. 7. 15:01
 46/82 anonim ***** válasza:
A Minimális Demokráciadeficittel Totális Közbiztonságot Földönvízenlevegőben Biztosító Nemzeti Pártra.Aláírás: 1 vidéki kisparaszt
2013. máj. 13. 21:51
 47/82 anonim ***** válasza:
29%

" Utolsó akkor ha a szomszédodba költöztetek egy cigány családot 10 gyerek/nőstény, te örülnél neki és támogatnád?"

ha normálisabban viselkednek, mint a parasztmagyar szomszédok, akkor igen.

csak amikor ilyen van, akkor jön az újabb kifogás, hogy olyan nincs is, meg dehát a többség... mintha a magyarok többsége nem lenne bunkó...

"A Minimális Demokráciadeficittel Totális Közbiztonságot Földönvízenlevegőben Biztosító Nemzeti Pártra.Aláírás: 1 vidéki kisparaszt"

Magyar Nemzeti Zisdógyűlölő és Cigányozó Soviniszta párt koalícióban a Frusztált Sörmagyarok és Hobbitáltosok Egyesületével.

2013. máj. 14. 15:26
 48/82 anonim ***** válasza:
12%

Ne szavazz, törődj mással, tanulj, szeresd a munkád ha lehet, csajozz/pasizz, nevess, kirándulj, majd házasodj meg ha akarsz, alapíts családot ha akarsz, legyél boldog.

Nem a politikusokon fog múlni, hogy alapjában véve milyen lesz az életed.

Ne szavazz.

2013. máj. 14. 21:56
 49/82 anonim ***** válasza:
Ha akarsz.
2013. máj. 14. 22:19
 50/82 anonim ***** válasza:
56%

"Nem a politikusokon fog múlni, hogy alapjában véve milyen lesz az életed. "

te sem tanultál történelmet...

2013. máj. 15. 09:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!