A homoszexuálisoknak melyik pártra érdemes szavazniuk 2014-ben?
"A szexuális orientációnak mi köze van a pártpreferenciához?"
Arra gondolok, hogy például nem szavazok a Jobbikra, mert több korábbi nyilatkozatukból kiderült, hogy magát a homoszexualitást is börtönnel büntetnék (persze azt mondták, hogy csak a "homoszexualitás népszerűsítését", de persze azt ők döntenék el, hogy mit értenek népszerűsítés alatt).
Egyébként gazdaságpolitikai szempontból én a Fideszt tartom a leginkább alkalmasabbnak az ország vezetésére, azonban a Fidesz, de főként a KDNP ideológiájának hatására úgy érzem, hogy mi melegek, sosem leszünk elfogadva. Ez pedig nagy probléma.
A homoszexualitásnak semmi köze nincs a politikához. A nemi identitás senkire sem tartozik és a melegeket nem kell összekeverni a melegfesztiválon felvonulókkal, mert azok rossz r.bancok feltűnési viszketegséggel.
Én bi vagyok, de ezt nem kell mindenkinek tudnia, mert ez csak rám tartozik.
21/f
Dehogy zárnának börtönbe , ne hülyéskedj.
A jobbik is elismeri hogy a melegeknek joguk van élettársi kapcsolathoz.
Morvai Krisztina aki Jobbikos, kiállt a leszbikusok jogaiért , és az ember jogi bíróságon dolgozott.Tudja mit lehet és mit nem.
A homoszexualitás népszerűsítését úgy értik hogy nem lennének melegfelvonulások , a médiában nem lenne homoszexualitás.
Egyébként a Jobbik szavazók között van a legtöbb ateista , hiába hirdetik magukat keresztény pártnak.
Arra szavazz amelyik tetszik , bármelyikre szavazol a jogaid nem lesznek megnyirbálva.
Szerintem egyikre sem kéne szavazniuk.
A politikusok azok akik mindenbe belekeverik mindenbe a szexuális beállítottságot. Nem elég a felvonulás, már kell meleg olimpia is (mintha a rendes olimpián nem indulhatna meleg). Az egész arra megy ki, hogy meghülyítsék az embereket ezzel a marhasággal, megszerezzék a szavazatokat és eltereljék a figyelmet a sokkal fontosabb kérdésekről. Sajnos mindig lesznek emberek akik bedőlnek ennek az ingyencirkusznak és kimennek a melegfelvonulásra vagy felvonulni vagy ellentüntetni. Egyszerűen mindenki maradjon otthon és szexeljen nyugodtan akivel akar és senkit nem fog zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!