2014-ben érdemes lesz a kis pártokra szavazni? Sajnos szerintem esélyük sincs a két "nagy" gazember párttal szemben.
Mindenképpen szavazz valakire. Kicsire, nagyra-nem számít.
De, ha nem szavazol senkire akkor magad ellen szavazol.
Sok kicsinek sincs esélye. Sose lenne meg az egység. Mindig találnának olyan pontot, amiért "én vele soha". Így marad a két nagy párt még jó sokáig, 2014-ben ez kb biztosan a Fidesz lesz. Mégnagyobb gond, hogy a harmadikkal se lenne az ország kisegítve, legalábbis rövidtávon biztosan nem. Jelenleg is eléggé sérülékeny a gazdaság 1-1 nyilatkozatra. Ha itt egy szélsőségesnek tekintett párt hatalomra kerül, az rövidávon biztosan mély gazdasági válságot okozna a bizalom hiánya miatt. A negyedik helyen meg ugye egy olyan párt van (volt), aki már nem is él, mindkét része bejutási küszöb alatt van. Bajnai "egyesületét" szintén a nagy gazemberek közé sorolnám, Bajnai nem nagyon emelte fel a hangját jó két évig Gyurcsány ámokfutása ellen, annak ő is részese.
Mi is maradt? A Kétfarkú Kutya Párt?
Én a Jobbikra fogok szavazni.
Elég volt az MSZP-ből meg a Fideszből.
A Jobbik Tiszavasváriban is sikeres , a város fejlődésnek indult.A város 20 éve nem volt nyereséges a Jobbikig.
Ha ezt kicsiben megtudták csinálni akkor én megadnám nekik az esélyt hogy megpróbálják nagyban is.
9. Milyen náci világ?
Ne hülyéskedj.
Minden Európai országban vannak nemzeti radikális pártok.És ha megnézed a Jobbik nem csinál olyanokat mint mondjuk Görögországban az Arany Hajnal.
A Jobbik csak rendet,egyenlőséget , biztonságot szeretne , egyik alapfeltétele hogy beverjük a szögeket a neoliberalizmus koporsójába.
A kereskedelem ,gazdaság, üzlet ugyanúgy lenne.Oroszországtól sincsen jó véleménye a nyugatnak ,mégis a legnagyobb kereskedelmi , üzleti partnere.Mivel más az üzlet és más az általános vélemény.
Kit érdekel hogy mit mondanak Brüsszelben vagy Párizsban?Ne üssék bele az orrukat más országok belügyeibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!