Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártra szavazzak 2014-ben?

Melyik pártra szavazzak 2014-ben?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtam a dolgon, de nem akarok rosszul dönteni. Semmiképpen nem az alapján fogok szavazni, hogy bárki csak ne az XY.

A Fideszben csalódtam, mert nagyon nem úgy alakul ez a négy év, ahogy ígérték. Minden rosszért elmúlt 8 éveznek. Persze lehet hogy tényleg a válság és a gazdasági helyzet az ok, nem tudom, nem vagyok közgazdász.

Az MSZP-nek nagyon lecsökkent a támogatottsága, és aki maradt az is inkább az együtt 2014-hez térne át. Ők nem hiszem hogy nyerhetnek majd, Mesterházy sem képes visszahozni a pártot.

Együtt 2014: Bajnai nagyon nem szimpatikus ahogy ígérget a beszédeiben "aki jót akar az szavazzon ránk". Persze ez csak az én véleményem. egyelőre nem tudok hinni nekik, aztán majd meglátjuk mit hoz a jövő.

Jobbik: Több dologban nem értek velük egyet, de én hazaszerető ember vagyok, és az elveik nagy részével egyet értek. Csak nem hiszem hogy jó szemmel néznének más országok egy jobbik-kormányra, ill. nem tudom hogy lehetséges a tönkrevert magyar ipart újra beindítani.

LMP: Már nem igazán tudom komolyan venni ezt a pártot. Pláne most hogy kettévált, a maradék választói is elpártoltak.

DK: Nem hiszem...

Ezen kívül néztem közvélemény kutatásokat is, az egyik pl:

Fidesz: 41%

Jobbik: 19%

MSZP: 17%

Együtt 2014: 15%

DK: 4%

LMP: 2%

egyéb: 2%

Azt írják hogy a Fidesz/MSZP támogatottsága folyamatosan csökken, a Jobbik és az E2014 pedig emelkedik.

Ahogy elnézem, másfél év múlva még bármi megeshet. Fidesznek Jobbiknak és E2014-nek van talán a legtöbb esélye.

Szóval a kérdésem, hogy ti kire szavaztok, és miért?

A gyűlölködést mellőzzétek ha lehet. Aki értelmes választ ír annak természetesen megy a zöld kéz :)

2013. márc. 16. 01:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
33%
LMP re normális gazdasági és külpolitika kell az országnak.
2013. márc. 22. 11:28
 22/82 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz :)

Végre nem azt látom politika témában, hogy itt egymást anyázzák az emberek, hanem mindenki tud felhozni rendes érveket. Ezekre az érvekre voltam/vagyok kíváncsi

2013. márc. 22. 14:50
 23/82 anonim ***** válasza:
74%

Bartosista pártra!

Humort félre rakva egyikre sem, mert a Jobbikban is csalódtam és rá kellet jönnöm, hogy maga a demokrácia minden baj okozója. Nem fogom támogatni ezt a kizsákmányoló rendszert a szavazatommal.

2013. ápr. 4. 22:20
 24/82 anonim ***** válasza:
67%
Egyikre se.
2013. ápr. 4. 23:25
 25/82 anonim ***** válasza:
85%
A nem-szavazással kimondatlanul is a legerősebb pártot támogatod. Ha egy gyengébb (esélytelennek tűnő), noha kevésbé rokonszenves pártra is szavazol, ha bejutnak, talán nem lesz lehetőségük arra, hogy harácsoljanak, de arra igen, hogy jobban a mamutpártok körmére nézzenek, és a stikliket nyilvánosságra hozzák. Ezt teszi leginkább az LMP is amellett, hogy rengeteg javaslatot nyújt be a visszaélések megelőzése érdekében. Persze nem érdeke a Fideszek, hogy ez túl nagy nyilvánosságot kapjon, pláne, hogy törvény legyen belőle.
2013. ápr. 5. 04:01
 26/82 anonim válasza:
34%
Egyész Baz megyéért: JOBBIK!
2013. ápr. 5. 09:43
 27/82 anonim ***** válasza:
36%
FIDESZ-re,de ha ez a négy évük nem hoz komolyabb változást akkor 2018 jobbik! Most is szavaznék rájuk,csak félek,hogy még túl nagy falat nekik ez az egész.MÉG
2013. ápr. 5. 13:44
 28/82 anonim ***** válasza:
0%
MSKP Magyar Sátánista Kopaszok Pártja . Mert Sátánista vagyok és nagyon utálom a cigókat és a Zsidókat.
2013. ápr. 5. 14:44
 29/82 anonim ***** válasza:
25%
Valamelyik jobb oldali pártra szavazz, amelyik Téged képvisel.
2013. ápr. 20. 23:15
 30/82 anonim ***** válasza:
40%
Nekem mindegy, győzzön a jobbik.
2013. ápr. 21. 01:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!