Ki gondolja még rajtam kívül, hogy meg kellett volna épülnie Miskolcon a Világsátornak? Ami nem cigánysátor?
11-es: Majd ha az utcán 200 forintért leszúrják egy hozzátartozódat a cigányok, akkor kívánj nekik sátrat építeni.
Minden rosszindulat nélkül mondom, de te semmit nem tudsz róluk ezek szerint.
Először is a cigánysátor kifejezést a Jobbik találta ki. Másrészt én sem szeretem a cigányokat. Tele vagyok negatív tapasztalatokkal. DE! Magyarország, Borsod és legfőképp Miskolc nem engedheti meg magának, hogy egy párt öncélú reklámfogása miatt több száz munkahelytől fossza meg a várost. És nem tudom melyik válaszoló tette idézőjelbe a gondolataid szót rám vonatkozóan, de kikérem magamnak! Itt el lettek butítva az emberek és a drága, mindenkin segíteni akaró Jobbik meg veri a mellét. És igen, azért nem lesz megépítve, mert nem kockáztatnak meg egy népszavazást. Na most nem lesz megépítve és kérdem én ettől mi jobb? Kevesebben lesznek? Kulturáltabbak lesznek? Tisztábbak lesznek? Bizony nem, de elmondható, hogy mekkora királyak a miskolciak, elüldöztek egy 1,7 milliárdos projektet Miskolcról.
Kérdező, amihez nem értesz ne szóljál bele.
Pár munkahely, mert a többi ideiglenes lett volna nem ér ennyit ugyanis csak nőtt volna a bűnözés, csökkent volna az ingatlanok ára illetve Miskolc sorsát végképp megpecsételte volna.
Ott az Avas, kérdezz meg egy olyan embert, aki ott nőtt fel, majd ő felvilágosít, h mi lett volna a Világsátor eredménye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!