Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ex fideszes szavazóként...

Ex fideszes szavazóként örülnek az emberek a TISZA megjelenésének?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem volt egy olyan párt, amelyikkel igazán szimpatizálni tudtam volna. Anno szavaztam én is a fideszre amiatt, ami miatt sokan mások: gyurcsány. Többségében a fideszre szavaztam, de annyira sosem volt szimpatikus amit csinálnak, de nem volt más. 1x a Vona-féle jobbikra is szavaztam, de azt sem éreztem igazán közel magamhoz. Aztán megjelent a TISZA, amelyik a problémákra reflektál, próbálja megoldani a krízist, ami fennáll Magyarországon.

#politika #állam #Gyurcsány #Tisztelet és Szabadság párt #0rbán vitya barátunk #pfuuujjjgyúúcsány
tegnap 09:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%
Ex-fideszes szavazóként egy ex-fideszesre szavaznál, nincs itt semmi látnivaló.
tegnap 09:18
 2/22 anonim ***** válasza:
Nekem az volt a Jobbiknál az elkeserítő élmény, amikor 2014-ben már rájuk szavaztam és feltűnt, hogy mennyire kicsi lett - nemcsak az ő, hanem a többiek bejutása is a parlamentbe. Akkor kezdtem érezni, hogy valami nincs rendben a választással.
tegnap 09:19
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
1 jelentve
tegnap 09:20
 4/22 anonim ***** válasza:
56%
Az elmúlt években a fidesz botrányt botrányra halmozott, volt itt lopás csalás hazudozás még pedofilia is ezek tudatában egy jóérzésű ember már nemakar erre a bűnbandára szavazni. Minden pártnak lehetnek problémái Nyilván a sok ember között akad pár olyan aki csak a haszonszerzés miatt lép be egy pártba de ami a fideszben megy az már felháborító és undorító.
tegnap 09:27
 5/22 anonim ***** válasza:
85%

4

Én már 2011-ben kezdtem érezni, hogy valami nagy baj van.

Egyszerűen megváltozott a közlégkör, mintha az egész ország egymásnak ugrott volna.

tegnap 09:38
 6/22 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező, minden alkalommal megy a mese a csalódott fideszesek tömegeiről. A valóság meg az hogy nagyon sokan épp csak leszavaznak arra a pártra amit épp maguk számára a legmegfelelőbbnek - vagy legkevésbé rossznak találnak. Ők nem lesznek ettől fideszesek, csak az adott szavazáson oda szavaztak. Ha meg a következő választáson az X-t a kétfarkúakhoz húzza attól nem lesz "kutyás", hiszen mire a következő választás jön megint akkor fog majd dönteni a szavazatáról.

Abból a 3 millió emberből aki 2022-ben szavazott a fideszre a valóban fideszes sokkal kevesebb, 1 millió az aki aktuálisan azt a döntést hozta, hogy oda szavaz. Konkrétan: én fideszes vagyok mert foglalkozom a politikával és egyet is értek nagyon sok dologgal amit a fidesz eddig csinált vagy épp szándékozott csinálni és előre tudom, hogy legközelebb is rájuk fogok szavazni ha nem csinálnak valami számomra is vállalhatatlan dolgot. A gyerekem nem fideszes, bár legutóbb ő is rájuk szavazott, mert nem érdekli a politika és kizárólag azért jött el szavazni mert látott egy számára felháborító valamit (nyilatkozat, terv, hír, nem tudom) ami miatt eldöntötte, hogy nem szabad hogy az az ellenzéki esélyes csoport győzzön. Ő nem a fideszre akart szavazni hanem azt nem akarta, hogy a másik esélyes nyerjen. nagyon sok ilyen szavazó van.

Most se lesz másképp 2026-ban és a tisza megjelenésével sem lett jobb választási lehetőség. Semmit nem tudsz arról mit akar a tisza párt mert szándékosan semmi konkrétumot nem mondanak. Amit tesznek, ahogy szavaznak a fővárosban, az EP-ben, az viszont megmutatja, hogy itt nem valami másféle, új párt jött létre, hanem csak más néven fut az ami korábban momentum, dk és hasonlók alatt ment.

tegnap 09:46
 7/22 anonim ***** válasza:
75%

6

Valami jómódú káder lehetsz az alapján, amit leírsz.

tegnap 10:07
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Apám 2010-ben szavazott utoljára a fideszre, utána soha. Jobbikra szavazott, az összegogasra most pedig a Tiszára fog.
tegnap 10:18
 9/22 anonim ***** válasza:
45%
#6: Ilyen az, amikor valaki tolja a bullshitet, egy kis értelmesnek tűnő és tudományosan hangzó mázzal burkolva.
tegnap 10:19
 10/22 anonim ***** válasza:
29%
6) ti sem vagytok egy ertelmes csalad az fix. Persze ha ez igaz amit mondasz
tegnap 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!