Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal gyakorlatilag...

A baloldal gyakorlatilag eltűnt Magyarországon?

Figyelt kérdés
Van egy 8%-os DK, a Momentum kvázi megsemmisült. Nem, nem vagyok Gyurcsány-fan.. Csak szomorú, hogy a baloldali, liberális embereknek nem maradt képviselete. A Momentumért vérzik a szívem, pedig nagyon reménytelien indult. Az LMP is hasonló. Most van 2 szélsőjobboldali párt (Fidesz, Mi Hazánk), meg egy jobbközép. (Tisza)

tegnap 08:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
9%

Ha a szocik a baloldaliak, akkor nem, épp kormányon vannak :D

Ha a liberálisok, akkor már 2004–ben az mszp szdsz koalicioval.

tegnap 08:54
 2/17 anonim ***** válasza:
69%

Igen, de ehhez nem kellett a Tisza.

Egy két baloldali politikust leszámitva, akiben tényleg éreztem a baloldaliságot, nem nagyon volt jelen a baloldali politika az országban, már úgy jó 10 éve.

A baloldalinak csúfolt pártok, inkább ellenzéki pártok, ami nem egyenlő azzal, hogy baloldali.

tegnap 08:58
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Fidesz szélsőjobboldali??
tegnap 09:04
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
Nem tüntek el a baloldali szavazók, beépültek a Tiszapártba, mert a baloldali ellenzéki pártok nemtudtak semmilyen kézzelfogható eredményt elérni a fidesszel szemben. Én is a Tiszára fogok szavazni mert nincs olyan erő a láthatáron ami letudná győzni a korrupt tolvaj nemzetáruló fideszbandát.
tegnap 09:19
 5/17 anonim ***** válasza:
46%

Annyi kiegészítéssel, hogy egy rakás elvtelen senkiházi viszont a fideszbe olvadt bele, akik régen balosak voltak, és onnan köpködtéj a jobb oldalt..

tegnap 09:22
 6/17 anonim ***** válasza:
74%
Magyarországon nincs értelmes baloldali erő. A DK minden csak nem értelmes. Egyszerűen nem értik meg a baloldali politikusok hogy magyargyűlölettel nem lehet kormányra kerülni.
tegnap 09:29
 7/17 anonim ***** válasza:
51%
Hamarosan a jobb is eltűnik! Mert nincs jobb, nincs bal ,csakis magyar! Áradjon a Tisza!
tegnap 09:29
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
MSZP, DK soha nem is volt baloldali. Legfeljebb csak a nevükben, retorikában. Nem attól lesz baloldali egy párt, hogy szépen éneklik az Internacionálét.
tegnap 09:36
 9/17 A kérdező kommentje:
Itt most baloldal alatt a normális balosokat értem, nem a régi kommunistákat.
tegnap 09:37
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
#9 Igen, a normális balosokat én is sajnálom. A Párbeszédet is.Sőt még az MSZP-ből is néhány politikust. Pedig én magam inkább jobbközép szavazó vagyok, de annyira közép, hogy még a Tisza, illetve Magyar Péter is egy kicsit túl fideszes nekem.
tegnap 09:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!