Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki büszke akar lenni valamire...

Aki büszke akar lenni valamire, mért nem arra büszke, hogy magyar?

Figyelt kérdés

Idézet egy másik kérdésből:

"Ha én német lennék, büszke lennék magamra. A világ legcsodálatosabb népe, sokkal előrébb lenne az emberiség, ha mindenki német lenne."

2012. dec. 26. 07:26
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
9%

"De milyen tényeket? A magyarvagyok.hu, a rovásoldal, stb. nem tények tárháza, hanem a hülyeségek lelőhelye! Egy, ismétlem, egy tudományos szaklapot mutass nekem, ahol az általad tényeknek nevezett zöldségek megjelentek volna! Tudod a tények és a tudományosság ott kezdődik, hogy referált, elismert szaklapban jelenik meg az információ!"

Mért én mutassak? Be raktam hat linket. Ha neked egy sem felel meg akkor keress magadnak olyat ami megfelel. Még egy könyvet is belinkeltem, ha a honlapokban kételkedsz, neked az sem volt jó.

"Vagyis azt akarod mondani, hogy pl. a németek nem is értik az atomfizikát?! Vagy az amerikaiak a nanotechnológiát? Elég érdekes!"

Valóban elég érdekes, hogy olyat is mondtam amit nem mondtam. Van erre forrásod valami tudományos és referált szaklapban mely igazolná, hogy én azt állítottam, hogy a németek nem is értik az atomfizikát vagy az amerikaiak a nanotechnológiát. Egyébként akár állíthatnám is. Az atomfizikát az atomfizikusok értik nem a németek. Ha nem hiszed el menj ki Németországba és beszélgess Hans Gruber textilipari segédmunkással atomfizikáról.

"Nem csak naív vagy és beveszel minden butaságot, de még a történelmi ismereteid is sekélyesek! Gratulálok!"

Én pontosan ugyanezt állapítottam meg rólad. Naív vagy, bármit beveszel amiről azt írják, hogy a tudósok megállapították. Valaki írt is erről a jelenségről régebben egy cikket vagy tanulmányt, hogy ha valakivel el akarsz hitetni valamit, elég ha úgy kezded a mondatot, hogy A tudósok megállapították.

Remélem most nem kezdesz azért a forrásért rinyálni mert nehezen találnám meg és úgyis az lenne a legkomolyabb észrevételed, hogy ezt nem közölték le a Magyar Közlönyben, nem referálta Alfred Nobel, Albert Einstein és nem hitelesítette 40 közjegyző akikből legalább 39 német vagy amerikai.

2012. dec. 26. 11:42
 32/56 A kérdező kommentje:

"Azért nem ártana elgondolodni, hogy amikor a magyarok bejöttek Európába, itt már léteztek tudomanyok, mvészetek, feljett kultúra - az ösmagyarok meg egy pásztornép volt, illetve késöbb egy rablóbanda, akiktör mint bünözöktöl féltek, de pozitivnak soha senki sem tartotta öket.

A magyaroknak kellett felzárkóznia európai szintre, a magyaroktól a a nyugaitak az égvilágon semmit sem tanultak vagy kaptak!!!"

Ez azért így nagyon nem igaz. A magyarság mint vándorló nép többször is megfordult a Kárpát Medencében és valóban járt már itt 4 ezer évvel ezelőtt is. A mai tudományokat meg még ha nem is ebben a formában adtuk át nekik, de a mienkből fejlesztették ki azokat. Tudod mikor egyszer feltalálták a kereket, utána már a legostobábbak is tudtak kordét (nem tudom az ősi nevét, nézzétek el nekem!) fabrikálni.

2012. dec. 26. 11:49
 33/56 anonim ***** válasza:
81%

"Nekem még is úgy tűnik, hogy azoktól a hozzászólásoktól, melyek a nyugatot istenítik sokkal jobban hemzseg. Pedig hol lenne a nyugat a magyarság nélkül? Most másznának le a fáról."

--> Ember, te normális vagy!? Mit szedsz? :D :D :D :D

2012. dec. 26. 11:57
 34/56 anonim ***** válasza:
13%

Borbola János Hollandiában élő kutató egy évtizeddel ezelőtt a moszkvai matematikai papirusz tizedik feladványának megfejtésével vált ismertté, amelynek megoldásával előtte a nemzetközi tudományosság adós maradt. Később az általa kidolgozott módszerrel számos egyiptomi hieroglif szöveget fejtett meg, amelyek közül kiemelkedik az óbirodalmi UNAS fáraó szakkarai piramisában található sírfelirat.

Remélem itt meg épp abba fogsz belekötni, hogy a könyv most nincs raktáron. :D

[link]

2012. dec. 26. 12:03
 35/56 anonim ***** válasza:
11%

Jahh és a Kiadó: ÍRÁSTÖRTÉNETI KUTATÓ INTÉZET !

Szóval itt már mindenki hülye, csak te lehetsz helikopter.

2012. dec. 26. 12:07
 36/56 A kérdező kommentje:
Így én is jártam már. Egyszer a jogban volt egy ilyen vitám és forrásnak egy nol.hu cikket adtam meg. Ugyanígy lehurrogtak, pedig a paragrafus benne volt a Komplex jogtárban is, csak én a cikket linkeltem a tartalma miatt, amit erről írtak. Szóval forrásokba belekötni szerintem is értelmetlen dolog. A forrás itt annyit igazol, hogy van ilyen és hogy én hol találtam. Aztán már mindenki keressen rá magának, ha hivatalosat is akar.
2012. dec. 26. 12:13
 37/56 anonim ***** válasza:
20%

Azoknak pedig akik úgy gondolják, hogy a magyarok bunkók vagy kárörvendőek:

"Apa és fia sétálnak az erdőben. Hirtelen a fiú megbotlik, és éles fájdalmat érezve felkiált: - Áúúúúúúúúú. Meglepetésére hangot hall a hegy gyomrából: -"Áúúúúúúúúú". . . Kíváncsiságtól fűtve a hang irányába kiált: - Ki vagy te? De az egyetlen válasz, ami érkezik: "ki vagy te?" Méregbe gurul a fiú, és ezt kiáltja: - Gyáva vagy! És a hang visszaszól: "Gyáva vagy!" A fiú ránéz az apjára és megkérdezi: - Apa, mi folyik itt? - Fiam - válaszolja az ember, - figyelj csak! - majd elkiáltja magát: - Csodállak! A hang felel: -"Csodállak". Apja azt kiáltja: - Csodálatos vagy! A hang pedig válaszol: -"Csodálatos vagy!" Majd az apja elmagyarázza: - Az emberek ezt VISSZHANGNAK nevezik, pedig ez valójában maga az ÉLET! Az élet mindig azt adja vissza neked, amit te kifelé nyújtasz! Az élet tükröt tart cselekedeteidnek. Ha több szeretetre vágysz, adj több szeretetet! Ha megértésre vágysz, te is érts meg és tisztelj másokat. Ha azt akarod, hogy az emberek türelmesek és tisztelettudóak legyenek veled, te is légy türelmes és mutass tiszteletet! A természet eme törvénye életünk minden területére érvényes. Az élet mindig azt adja vissza neked, amit te másoknak nyújtasz. Az élet nem véletlenek sorozata, hanem tetteidet tükrözi."

FORRÁS NINCS! :D

2012. dec. 26. 12:22
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt ez a szentimentális baromság, előző? Mi köze ennek bármihez is?
2012. dec. 26. 12:28
 39/56 schocko ***** válasza:
83%
Én semmire nem szeretek büszke lenni és messzire elkerülöm azok társaságát akik büszkélkednek. Nagyon szánalmasnak tartom őket.
2012. dec. 26. 12:30
 40/56 anonim ***** válasza:
100%

A magyarságtudattal a baloldal nem foglalkozott a jobboldal(szélsőjobb) meg elég radikális mértékben meghatározta!

És a meghatározás jelenleg kb annyi hogy az az igaz magyar aki bármi áron vissza akarja szerezni a teljes, régi, Nagy Magyarország területet szlovákostúl, románostúl, tengerestűl stb... valamint utálja a zsidókat, libsiket, baloldaliakat, cigányokat, zöldeket, bevándorlókat stb és ezekben egy szemernyi kompromisszumra nem kész!

Na innentől mit csinálhatott az aki netán baloldali vagy akár csak mérsékelt értékrendet vallott?? "Hivatalosan" ki lett szorítva a "magyarok" közül és ő már csak idegenszívű lehetett(hogy egy majd évtizedig hangoztatott kijelentéssel jellemezzem a fogalmat)!

Nézd meg az angolokat, németeket, svédeket, franciákat stb!

Az önmeghatározásuk nem abban merül ki hogy az a hazafi aki területeket akar hódítani és ki akarja zavarni a bizonyos meghatározások alapján nem nemzethez tartozókat... hanem azon hogy mi a világnézetük, felfogásuk és miben erősek!!

Ha hallgatod a "magyarság meghatározásokat" akkor maximum úgy vetődik fel régi nagyjaink neve mint akik "harcoltak a területeink visszaszerzéséért és így nekünk is kötelességünk azt visszaszerezni" és nem úgy hogy Bólyai vagy Neumann milyen nagy emberek voltak!!

Egy buliban még régen beszélgettem egy szélsőjobbossal és felvetődött hogy a közgazdaságtanban milyen sokat jelentett a játékelmélet és kijelentette hogy minden közgazdász mocskos zs.dó és hazaárulók, nem értenek semmihez!

De mondom a játékelmélet épp egy magyartól, Neumanntól származik és nagy tiszteletnek örvend! Erre kijelentette hogy neki mindegy, de biztos valami zs.dó volt és biztos nagy vagyon harácsolt össze a mahinációival és ezzel sokakat megnyomorított!!

Szóval a magyarságtudatot már lejáratták ezek az alulművelt, hozzá nem értő b.nkók akik még Neumannt is lefikázzák és mindenki mást aki nagyot alkotott és magyar volt, csak azért mert a szűk magyarságmeghatározásukba nem fér bele...

És ezek hangja olyan erős hogy elnyomja az értelmiség hangját akik a tudomány, irodalom és emberségesség alapján határoznák meg a magyarságtudatot!!

Utóbbiakat támogatom bármikor, bármiben!!!

A b.nkók meg remélem lassan kihalnak, eltünnek vagy elnyomja végre valaki a hangjukat és felépül egy ÉRTELMES társadalom!!

2012. dec. 26. 12:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!