Aki büszke akar lenni valamire, mért nem arra büszke, hogy magyar?
Idézet egy másik kérdésből:
"Ha én német lennék, büszke lennék magamra. A világ legcsodálatosabb népe, sokkal előrébb lenne az emberiség, ha mindenki német lenne."
"A magyar vendégszeretet meg úgytűnik abból áll hogy ,egy menekült,több jogot élvez mint mi, akik itt születtünk!"
Ez nekem is feltűnt.
Senki nem mondta, hogy büszke lenne a hajára, vagy az orrára. Először tanulj meg vitatkozni, és ne add a másik szájába azt, amit nem is mondott.
Másodszor: nekem több ismerősöm dolgozik külföldön, és ők mondták, hogy mennyivel könnyebb az élet ott. Én nekik hiszek, nem pedig egy ilyen szentimentális noname valakinek, aki dühében ideírt valami "most meg mondom, hogy miért jobb itt" baromnak.
Harmadszor: arra, ha valakinek 6 diplomája van, az lehet büszke magára. És nem azért, mert jó az agya, hanem a 6 diplomához nem csak agy, hanem kitartás, és kemény MUNKA is kell. Arra miért nem lehet büszke?
"Hogyhogy mi? Mondjuk a régészeti leletek. Mért van az, hogy a politika rovatban mindenki képes tényeket is kétségbe vonni?"
De milyen tényeket? A magyarvagyok.hu, a rovásoldal, stb. nem tények tárháza, hanem a hülyeségek lelőhelye! Egy, ismétlem, egy tudományos szaklapot mutass nekem, ahol az általad tényeknek nevezett zöldségek megjelentek volna! Tudod a tények és a tudományosság ott kezdődik, hogy referált, elismert szaklapban jelenik meg az információ!
"Az összes ősmagyar tudomány ilyen."
Vagyis azt akarod mondani, hogy pl. a németek nem is értik az atomfizikát?! Vagy az amerikaiak a nanotechnológiát? Elég érdekes!
"Nekem még is úgy tűnik, hogy azoktól a hozzászólásoktól, melyek a nyugatot istenítik sokkal jobban hemzseg. Pedig hol lenne a nyugat a magyarság nélkül? Most másznának le a fáról."
Nem csak naív vagy és beveszel minden butaságot, de még a történelmi ismereteid is sekélyesek! Gratulálok!
/"Senki nem mondta, hogy büszke lenne a hajára, vagy az orrára. Először tanulj meg vitatkozni, és ne add a másik szájába azt, amit nem is mondott."/
Azt mondták,hogy arra nem büszkék,hogy magyarok mert nem ők tehetnek róla.De az emberek büszkék a külső tulajdonságaikra amikről szintén nem ők tehetnek.Miben más a kettő?
/"Másodszor: nekem több ismerősöm dolgozik külföldön, és ők mondták, hogy mennyivel könnyebb az élet ott. Én nekik hiszek, nem pedig egy ilyen szentimentális noname valakinek, aki dühében ideírt valami "most meg mondom, hogy miért jobb itt" baromnak."/
Jaj, ez az ismerősöm duma...én nem azt mondtam,hogy jobb itt.Én azt mondtam,hogy nem jobb máshol.(szövegértés egyes)Legalább is annyira biztosan nem jobb máshol,mint amennyien itt azt elhiszik.
Amúgy én nem vagyok dühös,de te eléggé annak tűnsz.
/"Harmadszor: arra, ha valakinek 6 diplomája van, az lehet büszke magára. És nem azért, mert jó az agya, hanem a 6 diplomához nem csak agy, hanem kitartás, és kemény MUNKA is kell. Arra miért nem lehet büszke?
"/
Mondtam: születhetett volna oxigénhiányosan is, de szerencséje volt és képes arra,hogy tanuljon,kitartson és dolgozzon.De nem ő tehet arról,hogy ilyennek született.
Aki butának születik az szintén nem képes arra,hogy ezt véghez vigye.
Van aki fizikai munkára termett és nem lenne képes egy irodai munkát végezni.
Már ne is haragudj, de ennyi zöldséget összehordani! Azt se tudjuk ki írta ezeket. Ilyen alapon én is bármikor bizonyítom a magyar és bármelyik általad választott nyelv rokonságát, legyen az a bantu néger vagy a hawaii.
Először is: az egyiptomi nyelv egy afroázsiai! nyelv, sőt mind a mai napig beszélik. Az ókori egyiptomi nyelv mai egyenes folytatása a kopt nyelv!
Külön jól szórakoztam az Osiris=Ősúr kapcsolaton.
Az meg már külön kabaréba illő, hogy a Sumér-egyiptomi-magyar rokonságot próbálták bemagyarázni. Még ha a magyar valamelyikkel esetleg rokon is lenne, de hogy mindkettővel! Az egyiptomi afroázsiai nyelv, míg a sumér sok minden lehet, de afroázsiai nem!
Egyszerűen látszik, hogy valaki elkezdte összegyűjteni a legősibb kultúrnépeket, és ezzel próbál rokonságot keresni. Ha felfedeznének egy új fejlett kultúrájú népet kb. 1-2 héten belül valaki kitalálná, hogy ők is magyarok voltak. Ennyi baromságot!
"én nem azt mondtam,hogy jobb itt"
Én sem mondtam, hogy azt mondtad. Szövegértés egyes. Az ismerősöm meg közeli rokonom, és voltam is kint nála, én láttam, hogy mennyivel jobb kint.
És: még mindig nem érted: diplomához kevés az ész, munka is kell hozzá és szorgalom. Arra lehet büszke az ember, nem az észbeli képességekre.
""Mi a bizonyítékod arra, hogy a magyar a világ legősibb nyelve?"
Hogyhogy mi? Mondjuk a régészeti leletek. Mért van az, hogy a politika rovatban mindenki képes tényeket is kétségbe vonni?
EZEK közöt EGYETLEN EGY tudományos mü sincs, ezek mind áltudományos értelmetlenségek.
"És milyen csak magyarul érthető tudomány van?"
Az összes ősmagyar tudomány ilyen."
MILYEN ÖSMAGYAR tudomány van? Mert egyetlen egyet sem ismer senki sem.
"Komolyan, mi van mostanság a GYIK-en? Most csak úgy hemzsegnek a hozzászólások a az ilyen elmeroggyant hülyeségektől."
Nekem még is úgy tűnik, hogy azoktól a hozzászólásoktól, melyek a nyugatot istenítik sokkal jobban hemzseg. Pedig hol lenne a nyugat a magyarság nélkül? Most másznának le a fáról."
Azért nem ártana elgondolodni, hogy amikor a magyarok bejöttek Európába, itt már léteztek tudomanyok, mvészetek, feljett kultúra - az ösmagyarok meg egy pásztornép volt, illetve késöbb egy rablóbanda, akiktör mint bünözöktöl féltek, de pozitivnak soha senki sem tartotta öket.
A magyaroknak kellett felzárkóznia európai szintre, a magyaroktól a a nyugaitak az égvilágon semmit sem tanultak vagy kaptak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!