Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki büszke akar lenni valamire...

Aki büszke akar lenni valamire, mért nem arra büszke, hogy magyar?

Figyelt kérdés

Idézet egy másik kérdésből:

"Ha én német lennék, büszke lennék magamra. A világ legcsodálatosabb népe, sokkal előrébb lenne az emberiség, ha mindenki német lenne."

2012. dec. 26. 07:26
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Jó akkor lehet, hogy nem a büszke kifejezés a legjobb erre, de az idézetben is ez szerepel. Mért lenne valaki büszke arra hogy német?
2012. dec. 26. 10:14
 12/56 A kérdező kommentje:

"Tudod ,kedves kérdező,nehéz azt lenézni aki feljebb van!"

Miben van feljebb és ki?

2012. dec. 26. 10:15
 13/56 anonim ***** válasza:
22%

Csak úgy rajzanak itt az antimagyarok, mint légy a dög körül.

Én büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok. Büszke vagyok arra, hogy a világ legősibb nyelvét beszélem. Büszke vagyok arra, hogy képes vagyok megérteni olyan tudományokat, melyek csak magyar nyelven érthetőek és más nyelvre fordítva nem, vagy csak hosszas körülírás után lennének azok. Büszke vagyok mindarra amit a világnak adtunk, hiszen az ősmagyar tudományokból fejlődött ki a mai tudományok többsége. Büszke vagyok arra, hogy évszázadokon át megvédtük Európát a hódító hadaktól és büszke vagyok a magyar emberek tudására, becsületességére, kitartására.

ÉLJEN MAGYARORSZÁG! ÉLJEN A MAGYARSÁG!

2012. dec. 26. 10:26
 14/56 bumbi02 ***** válasza:
99%

Én büszke vagyok arra hogy magyar vagyok, és itt nem a mindennapokra gondolok, hanem a kultúrára, a gasztronómiánkra, történelmünkre, és a szép helyeinkre (rengeteg jó túravonal van Magyarországon).

persze mikor látom, hogy kik tartják magukat igazi magyarnak, akkor kicsit elgondolkozom, hogy tényleg büszkének kéne erre lenni, vagy sem...

2012. dec. 26. 10:26
 15/56 bumbi02 ***** válasza:
91%

"Én büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok. Büszke vagyok arra, hogy a világ legősibb nyelvét beszélem. Büszke vagyok arra, hogy képes vagyok megérteni olyan tudományokat, melyek csak magyar nyelven érthetőek és más nyelvre fordítva nem, vagy csak hosszas körülírás után lennének azok. Büszke vagyok mindarra amit a világnak adtunk, hiszen az ősmagyar tudományokból fejlődött ki a mai tudományok többsége."

Legalább olyan dolgokra lennél büszke, amik igazak. Nem a magyar a legősibb nyelv, mindenkinek a saját nyelvén a legkönnyebb megérteni a tudományokat, és nem adtunk kiemelkedően sok mindent a világnak. Azt se tudom, mik azok az ősmagyar tudományok? Lovaglásból fejlődött ki a magfizika, íjászatból az orvostudomány, és rovásírásból a mechatronika?

2012. dec. 26. 10:30
 16/56 anonim ***** válasza:
83%
Mi a bizonyítékod arra, hogy a magyar a világ legősibb nyelve? És milyen csak magyarul érthető tudomány van? Komolyan, mi van mostanság a GYIK-en? Most csak úgy hemzsegnek a hozzászólások a az ilyen elmeroggyant hülyeségektől.
2012. dec. 26. 10:40
 17/56 A kérdező kommentje:

"n büszke vagyok arra hogy magyar vagyok, és itt nem a mindennapokra gondolok, hanem a kultúrára, a gasztronómiánkra, történelmünkre, és a szép helyeinkre (rengeteg jó túravonal van Magyarországon). "

Épp erre gondoltam bumbi.

2012. dec. 26. 10:45
 18/56 anonim ***** válasza:
83%

Tudjátok az a legnagyobb baj,hogy én valamior büszke voltam arra hogy magyar vagyok!Elmúlt!

Ja, és én 40 éve csak teszek az asztalra,kapni nem sokat kaptam!A magyar vendégszeretet meg úgytűnik abból áll hogy ,egy menekült,több jogot élvez mint mi, akik itt születtünk!

2012. dec. 26. 10:48
 19/56 anonim ***** válasza:
30%

Gratulálok a válaszolók többségének!

Csak mennek a felsorolások,hogy itt miért szar és nyugaton biztos jobb.

Éltetek már ott?Olyan buta aki csak annyit lát,hogy jaj a szép nyugat,holott nézd meg a drága Franciaországot sok bevándorló néger meg muszlim,nézd meg Németországot a sok török...és akkor mi a cigányokra panaszkodunk akik azokhoz az emberekhez képest csak piskóták.

Olyan dolgokat sorolnak fel egyesek ami külföldön sincsenek másképp csak odáig már nem látnak el.

Azért mert elmentek Bécsbe és csupa ragyogás vesz körül, az nem jelenti azt,hogy ott minden jó, te csak egy darabot látsz az országból.Hidd el ha elküldesz egy turistát a Rózsa-dombra ő is azt fogja mondani,hogy bezzeg a fejlett magyarok hozzánk képest.

Nem divat manapság magyarnak lenni,sokan le is tagadnák ha arról lenne szó.

Ha szép ember vagy akkor nem vagy rá büszke?!Dehogynem büszke vagy az orrodra,a szemedre,a bőrödre mert nincs benne hiba, olyan amilyenről sokan csak álmodnak és büszke vagy rá.Pardon, erről te tehetsz?Nem!!!De nem is a szüleidnek köszönheted.

Vagy büszke vagy arra,hogy 6 diplomád van?!Nem te tehetsz arról,hogy jó az agyad,születhettél volna oxigénhiányosan is.Ilyen alapon az sem a te érdemed,hogy van 6 diplomád csak szerencséd volt.

A lepontozás mellé kérem az ellenérveket is.

2012. dec. 26. 10:53
 20/56 anonim ***** válasza:
21%

"Mi a bizonyítékod arra, hogy a magyar a világ legősibb nyelve?"

Hogyhogy mi? Mondjuk a régészeti leletek. Mért van az, hogy a politika rovatban mindenki képes tényeket is kétségbe vonni?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

"És milyen csak magyarul érthető tudomány van?"

Az összes ősmagyar tudomány ilyen.

"Komolyan, mi van mostanság a GYIK-en? Most csak úgy hemzsegnek a hozzászólások a az ilyen elmeroggyant hülyeségektől."

Nekem még is úgy tűnik, hogy azoktól a hozzászólásoktól, melyek a nyugatot istenítik sokkal jobban hemzseg. Pedig hol lenne a nyugat a magyarság nélkül? Most másznának le a fáról.

2012. dec. 26. 10:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!