, büszke arra, hogy itt élhetek, de mikor megjelent vona, morvai, a jobbik a programjával, elkezdtem undorodni magamtól, hogy magyar vagyok. Ha ilyen igaz magyarnak lenni, mint ők v. ahogy azt elvárják, azt kívánom, hogy bárcsak nem lennék magyar.
Mert magyarnak lenni nem egyenlő azzal, hogy bebaszva felgyújtjuk a tévészékházat, majd szabadságharcosnak nevezzük, akit lecsuktak.
2010. márc. 7. 14:52
2/14 anonim válasza:
Ne azonositsd magad a Jobbik programjával,azt mindenki a szivében érzi,hogy mennyire magyar,nem idétlen kampányreklámokkal és programokkal...
2010. márc. 7. 14:54
3/14 anonim válasza:
én büszke vagyok arra hogy magyar vagyok. és elhatárolódom morvaiéktól. ha kormányra kerülnének, az elsők közt mennék el. magyar bárhol lehetek. :) nekem nem kell hozzá nagymagyarország, meg turulszobor..
2010. márc. 7. 14:55
4/14 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de elég gyenge talajra épülhetett eddig a magyarságod, ha egy politikai párt szlogenjeitől meginog.
Énnekem a MAGYARSÁG mást jelent, és a meggyőződésemtől senki nem tántoríthat el.
2010. márc. 7. 14:58
5/14 anonim válasza:
Ismerem ezt az érzést. 2002 tavaszán engem is letaglózott a csömör, amikor egyes honfitársaim tányérnyi kokárdával a mellükön jöttek szembe az utcán és gyanús szemmel méregettek, amiért (április közepén) rajtam nem volt. Meg amikor magyar zászlóval masírozó részeg idiótákat láttam, akik mentükben csapkodták a kirakatokat, döntögették a kukákat, a buszon pedig üvöltve éltették Szálasit és a nyilasokat.
Gondolj arra, hogy te tartozol az épeszű többséghez, és nem ők. Nem te vagy rossz helyen, és nem te vagy eltévedve.
2010. márc. 7. 15:02
6/14 anonim válasza:
Kérdésre válaszolva, azért, mert te valószínűleg divatból voltál büszke, most beleuntál.
2010. márc. 7. 15:11
7/14 anonim válasza:
Ha a Jobbik miatt attól undorodsz, hogy magyar vagy, ott gond van. Mert ha csak az a gond, hogy hazafi vagy, de neked a Jobbik valahogy nem jön be, az teljesen más.
2010. márc. 7. 15:14
8/14 anonim válasza:
Talán mert nem is voltál büszke magyar, csak egy újabb jobbik ellenes kérdést akartál feltenni...
2010. márc. 7. 15:14
9/14 anonim válasza:
Nem voltál te soha büszke magyar. Ha az lennél tudnál különbséget tenni a magyarság és a magyarkodás között. TE csak magyarkodtál. Nem kell szeretni a Jobbikot, anélkül is lehet valaki jó magyar, de ha ilyesmi miatt fordulsz el a hazádtól, kérlek ne nevezd magad (büszke) magyarnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!