Milyen érveket tudtok amellet felhozni hogy büszke legyek a magyar származásomra?
Az bazz h a magyar nyelvet használod nem elég? meg h Magyarországon születtél. De ha neked jobban tetszik, legyél te is olyan krva nagy Amerika meg Nyugat mániás csak azért mert neked azt nyomatják az újságba meg a TV-be. És én nem vagyok hungarista!! (csak h tisztázzuk h mi is a különbség a szélsőségek és a természetes hazaszeretet között.
Jah meg egyébként is, az embernek ragaszkodnia kell a rögeihez, ahhoz amiből származik, mert az ad neki egyfajta tartást, hogy mégis van hova tartoznia és besorolnia magát. Ez a baj a mai világban, h nincs egy csöpp kötelességtudat és hazaszeretet, és a haza, a származásunk (lehet az akár család) iránt érzett elkötelezettség. Azt mondja ugyebár a liberalista felfogás h mindenki maga dönthet afelől h mit csinál, szal kb azt csinálsz amit akarsz, legyél buuzi, leszbi, csaljál, lopjál, hazudjál, de a hagyományos értékeket nem kel megvédeni és nem kell értük harcolni, mert az már sérti a modern világfelfogást...
Erről most az jut eszembe, h a Jobbikosok hazaszeretők v idegengyűlölők e inkább. Mert nem mindegy, mi honnan fakad.
Akkor tudod meg, h milyen igazán magyarnak lenni, ha világot látsz, nem 1 hét erejéig.
Már hallom is a kövek repkedését. ☺
Szóval végigtekintve a magyar történelmen megállapíthatjuk, hogy semmivel sem volt nagyobb durranás, mint más nemzetek történelme. Ha hivatkoznak a dicsőséges magyar történelemre, akkor én már Szent Istvánnál húzogatom a számat (a saját rokonát végezte ki, nem akármilyen brutalitással és még szentté is avatták).
A magyar irodalom szép, szép, nekem is vannak nagy kedvenceim a magyar alkotók között... de más nemzetek alkotói között is.
Én azért vagyok büszke a magyar származásomra, mert a közeli őseim (a régebbiek az előbb említett okok miatt nem érdekelnek) ezt a nyelvet beszélték és ebben a kultúrában éltek.
Meg persze azért is, mert a legtöbb ember, akit ismerek úgy igazán, az magyar.
Ezért ragaszkodom a magyarságomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!