Magyarországon miért ciki magyarnak lenni?
Én azt veszem észre,hogy elsősorban a fiatalok körében nagyon menő akiben valami más nép vére is csörgedezik.Főleg ha valami afrikai vagy ázsiai egyénről van szó.(afrikai kifejezetten menő),de a spanyol,olasz, esetleg arab sem jelent hátrányt és mostanság a dél-amerikai vérvonal is divatos.
Csak nem értem ez mire jó?!Ettől érzik magukat különösebbnek?Sőt van ahol cigánynak lenni is menő,legalább is hallottam már hófehér embertől is,hogy "én vagyok a nagy cigány" mert a nagyapja cigány volt...(???)
Ezt nem tudom megérteni, én inkább szarul érezném magam ha nem lennék külsőségekben fehér, európai ember.Persze nem azzal van bajom ha valaki néger, engem az zavar mikor valaki játssza az eszét,hogy ő ilyen meg olyan és ő minden csak magyar nem...közben teljesen magyar.(Max a hatszázadik unokatestévre olasz volt és akkor már ő elkönyveli magát olasznak)
A másik pedig,hogy ha valaki kimegy az utcára egy magyar zászlóval az rögtön fasiszta,szélsőséges, náci.
Ez elsősorban a balliberálisokat,zsidókat és cigányokat zavarja magyarul azokat akik azért pofáznak,hogy fogadjuk el őket,holott ők próbálnak minket korlátozni abban,hogy ilyeneket mondanak a magyar érzelmű emberekre, csak azért mert bennük félelmet kelt magyar zászló.(A szélsőségesek miatt igen...-mindjárt kitérek erre is)
De akkor bennem félelmet keltenek a cigányok, a barna bőrszín.
Ő nem tehet arról,hogy cigány,de én tehetek arról,hogy magyar vagyok?!Nekem természetes,hogy magyar zászló van a kezemben bizonyos napokon.(például egy nemzeti ünnepen)
De ők a magyar zászlót és egyéb nemzeti jelképeket az őket félelemben tartó gárdához és szélsőségesekhez kapcsolják ezért nem tetszik nekik ha magyar zászló van a kezemben...de ez nem előítélet?!
Én meg a barna bőrszínt (cigányokat) társítom az engem és a hazámban élő embereket gyilkolászó,fosztogató,rablókhoz.
Csak én rasszista vagyok e mellett, de ők meg teljesen fasza emberek akiket nem hagynak érvényesülni, mert nekik minden álmuk,hogy dolgozhassanak...bonyolult...
"Szerintem menj el orvoshoz, mert üldözési mániád, és kisebbségi komplexusod lehet. "
Nem azért, de nem szerintem "bolsevizmussal agymosott kommunista fennhatóság alatt álló ország" és nem szerintem kell"Szóval mentális problémákkal küszködő (elvtársakkal), és avh szimpatizánsok"-kal vitatkozni. Na kinek is van üldözési mániája? Érveimre még mindig nem tudtál mit írni, de most már lassan kezdesz fába szorult féregként üvölteni, ami elég szánalmas menekülésmód egy vesztett vitából.
" Egyébként mi is a nem létező magyarkodásnak a pontos definíciója?"
Nem mindennek van definíciója. De tessék, ha kell írok neked egyet:
a magyarságot túlzásba vivő,
mindenképp külsőségekben is mutatni akarja, hogy magyar
a magyarokat mindennél többre tatja
kitalált eredetmítoszokat és legendákat hangoztat
és még sorolhatnám
"Érveimre még mindig nem tudtál mit írni, de most már lassan kezdesz fába szorult féregként üvölteni, ami elég szánalmas menekülésmód egy vesztett vitából."
Hogy jobban aludj, parancsolj.
"Ruházat alapján lehet általánosítani, ugyanis az az ember saját választása, tehát elárul valamit a jelleméről is. Ezzel szemben a bőrszín nem."
Aha értem. Szóval a román kisebbségiek ,akik a tipikus földig érő szoknyában járnak lopni bandában a boltokba, az minden hasonló kinézetű nőre igaz. Vagy ha zsidó telepes ruhába öltözik valaki, aki ugyanolyan ruhában van mint a szomszédja, aki lelőtt 2 palesztint, akkor ő is gyilkos? Na ennyit a (ne áltanánosíts válaszaitokra amire olyan gyakran hivatkoztok ha a szélső jobb, vagy egy jobbos beállítottságú ember tesz egy kijelentést egy közösségről.)
"(ez kb olyan mint ha egy amerikait azért utálnának, mert konföderációs zászló van a pólóján."
"""Hát amerikában is lenézik az ilyeneket..."""
Ha valaki tudja, az te vagy. Valószínű, hogy a hazárd megye lordjait is lenézték, mert amerikáskodnak. Valószínű, hogy ezért készítettek belőle jó néhány évadot.
"Ne forgasd ki a szavaimat, ezt nem mondtam. Azt mondtam, hogy aminek meg van a folytonossága, annak nagyobb a létjogosultsága is. A tarsolylemez meg a rovásírás folytonos használata megszűnt, ugyanis értelmetlen használni őket. És itt is az zavar inkább, hogy közös nemzeti kincseinket egy csoport kisajátította."
És hol van az előírva, hogy mit viselhet az ember? Azért mert neked nem tetszik, akkor nem hordhatja senki? Nekem sem tetszik makkoscipő, mégsem siránkozok hogy már kiment a divatból, ezért nem szeretném meglátni az utcán.
"A cowboykalap is folyamatosan használatban van, ráadásul hasznos is (szembe sütő nap stb.)"
És akkor mi van, ha nincs használatban? Itt a világvége? Egyébként nap ellen sok mindent fel lehetne venni a napsütés ellen, nem feltétlenül a történelmi vadnyugatot idéző amerikáskodó cowboykalapot.
"Ez kérlekszépen szalmabáb érvelés, vagyis a vita egy illegitim eszköze. Én soha nem mondtam, sőt a homárok elzavarását jogosnak is tartom, szerintem ez ugyanis káros hatással van a gyerekek fejlődésére. Kérlek ne tulajdoníts nekem olyan gondolatokat, amiről nem is nyilatkoztam. És tanulj meg érvelni, mielőtt vitába szállsz."
A homárokra nem tértél ki, de az írásaidból már leszűrtem, hogy egy szélső balos lmp-mszmp szavazó vagy.
"Mint mondtam, a kipának vallási okai vannak, úgyhogy természetesen zavar ha valakit emiatt atrocitás ér. Ráadásul a kipát évszázadok óta FOLYAMATOSAN használják"
Úgy látom, neked a folyamatos használat a rögeszméd.
De ha a politikai, vagy nemzeti hovatartozása miatt ér valakit atrocitás az gondolom nem érdekel már annyira, sőt szimpatizálsz vele. Szóval semmivel sem vagy különb, mint akiket kritizálsz.
lásd:A hátrányos megkülönböztetés tilalma:
...tilos a szín, nyelv, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet alapján történő hátrányos megkülönböztetés is. A felsorolásból tehát nyilvánvaló, hogy bármiféle hátrányos megkülönböztetés tilos.
Nekem nincs üldözési mániám, Ezek tények. De a te magyarkodó fóbiád szakemberért kiállt.
Ajánlom kevesebb atv-t nézz. Talán segít.
"a magyarságot túlzásba vivő,"
Én nem hiszem hogy lenne olyan határ, ahol azt mondod, hogy túlzásba viszi. (esetleg ha mindenki koronaékszerben büntetne)
"mindenképp külsőségekben is mutatni akarja, hogy magyar"
És ezzel mi a probléma? Szerintem senki sem kényszerít senkit, hogy magyarkodjon. Majd ha törvénybe lesz iktatva, hogy mindenkinek magyarkodnia erőszakkal, akkor majd megértem a fóbiátokat.
"a magyarokat mindennél többre tatja"
Ez minden országban így van, nem csak itt. Ezt hívják hazaszeretetnek. Akkor most minden ország...kodik?
"kitalált eredetmítoszokat és legendákat hangoztat"
Ezt kifejtenéd? Egyébként én is tudnék olyan országot mondani, ami tényeket mellőz, és mítoszokon alapuló kreált történelme van.
"a magyarokat mindennél többre tatja"
Ez minden országban így van, nem csak itt. Ezt hívják hazaszeretetnek.
... sovinizmusnak. Szerencsére nem ez az általános, nálunk sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!