Magyarországon miért ciki magyarnak lenni?
Én azt veszem észre,hogy elsősorban a fiatalok körében nagyon menő akiben valami más nép vére is csörgedezik.Főleg ha valami afrikai vagy ázsiai egyénről van szó.(afrikai kifejezetten menő),de a spanyol,olasz, esetleg arab sem jelent hátrányt és mostanság a dél-amerikai vérvonal is divatos.
Csak nem értem ez mire jó?!Ettől érzik magukat különösebbnek?Sőt van ahol cigánynak lenni is menő,legalább is hallottam már hófehér embertől is,hogy "én vagyok a nagy cigány" mert a nagyapja cigány volt...(???)
Ezt nem tudom megérteni, én inkább szarul érezném magam ha nem lennék külsőségekben fehér, európai ember.Persze nem azzal van bajom ha valaki néger, engem az zavar mikor valaki játssza az eszét,hogy ő ilyen meg olyan és ő minden csak magyar nem...közben teljesen magyar.(Max a hatszázadik unokatestévre olasz volt és akkor már ő elkönyveli magát olasznak)
A másik pedig,hogy ha valaki kimegy az utcára egy magyar zászlóval az rögtön fasiszta,szélsőséges, náci.
Ez elsősorban a balliberálisokat,zsidókat és cigányokat zavarja magyarul azokat akik azért pofáznak,hogy fogadjuk el őket,holott ők próbálnak minket korlátozni abban,hogy ilyeneket mondanak a magyar érzelmű emberekre, csak azért mert bennük félelmet kelt magyar zászló.(A szélsőségesek miatt igen...-mindjárt kitérek erre is)
De akkor bennem félelmet keltenek a cigányok, a barna bőrszín.
Ő nem tehet arról,hogy cigány,de én tehetek arról,hogy magyar vagyok?!Nekem természetes,hogy magyar zászló van a kezemben bizonyos napokon.(például egy nemzeti ünnepen)
De ők a magyar zászlót és egyéb nemzeti jelképeket az őket félelemben tartó gárdához és szélsőségesekhez kapcsolják ezért nem tetszik nekik ha magyar zászló van a kezemben...de ez nem előítélet?!
Én meg a barna bőrszínt (cigányokat) társítom az engem és a hazámban élő embereket gyilkolászó,fosztogató,rablókhoz.
Csak én rasszista vagyok e mellett, de ők meg teljesen fasza emberek akiket nem hagynak érvényesülni, mert nekik minden álmuk,hogy dolgozhassanak...bonyolult...
"Úgyhogy van igazság a kérdésben! Ma Magyarországon tényleg ciki..."
magyarkodni. ;)
Magyarkodás.....
Elég sok idegen nyelven beszélek, de egyikben sincs ehhez hasonló kifejezés. Ez magyar találmány. Hogy ha nagy Ámerikában felraksz egy amcsi, vagy konföderációs zászlót a bicajodra, akkor nem mondják, hogy amerikáskodsz.
És íme a magyarkodás tipikus elemei néhány hozzászólásban.
Az évük nagy M-mel írja a magyar szót, holott melléknév. A másik valami magyar erkölcsről beszél, de hogy az mi is pontosan, és miben különbözik pl. a horvát vagy bármely más európai nemzet erkolcsetol, azt senki nem tudja. Meg itt van ez az "ezeréves juss" dolog is, ami szintén csak egy demagóg baromság, hoz mindenki tudja, hogy a morvák már korábban itt voltak, csak mi kergettuk őket a mai Moráviába (gyengének kedvéért Csehország tájegysége), csak erről a magyarkodók hajlamosak megfeledkezni.
"évük nagy M-mel"
"hoz mindenki tudja,"
Hát ezt a két részt én nem értem, hogy mire is akarsz célozni. De ha itt mindenki csak "magyarkodik" akkor ugye tudod, hogy "El lehet menni, itt lehet bennünket hagyni!" :)
* egyik nagy...
* hisz mindenki
Bocsánat, okostelefon.
Az amerika és pénzimádók számára ciki csak magyarnak lenni.
Én emelt fővel vagyok magyar, de nem érzem magam többnek más népeknél. Nem szidok más népeket, nem érdekelnek de ha ők szidnak, visszatámadok. Meg kell találni az egyensúlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!