Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért ciki...

Magyarországon miért ciki magyarnak lenni?

Figyelt kérdés

Én azt veszem észre,hogy elsősorban a fiatalok körében nagyon menő akiben valami más nép vére is csörgedezik.Főleg ha valami afrikai vagy ázsiai egyénről van szó.(afrikai kifejezetten menő),de a spanyol,olasz, esetleg arab sem jelent hátrányt és mostanság a dél-amerikai vérvonal is divatos.

Csak nem értem ez mire jó?!Ettől érzik magukat különösebbnek?Sőt van ahol cigánynak lenni is menő,legalább is hallottam már hófehér embertől is,hogy "én vagyok a nagy cigány" mert a nagyapja cigány volt...(???)

Ezt nem tudom megérteni, én inkább szarul érezném magam ha nem lennék külsőségekben fehér, európai ember.Persze nem azzal van bajom ha valaki néger, engem az zavar mikor valaki játssza az eszét,hogy ő ilyen meg olyan és ő minden csak magyar nem...közben teljesen magyar.(Max a hatszázadik unokatestévre olasz volt és akkor már ő elkönyveli magát olasznak)

A másik pedig,hogy ha valaki kimegy az utcára egy magyar zászlóval az rögtön fasiszta,szélsőséges, náci.

Ez elsősorban a balliberálisokat,zsidókat és cigányokat zavarja magyarul azokat akik azért pofáznak,hogy fogadjuk el őket,holott ők próbálnak minket korlátozni abban,hogy ilyeneket mondanak a magyar érzelmű emberekre, csak azért mert bennük félelmet kelt magyar zászló.(A szélsőségesek miatt igen...-mindjárt kitérek erre is)

De akkor bennem félelmet keltenek a cigányok, a barna bőrszín.

Ő nem tehet arról,hogy cigány,de én tehetek arról,hogy magyar vagyok?!Nekem természetes,hogy magyar zászló van a kezemben bizonyos napokon.(például egy nemzeti ünnepen)

De ők a magyar zászlót és egyéb nemzeti jelképeket az őket félelemben tartó gárdához és szélsőségesekhez kapcsolják ezért nem tetszik nekik ha magyar zászló van a kezemben...de ez nem előítélet?!

Én meg a barna bőrszínt (cigányokat) társítom az engem és a hazámban élő embereket gyilkolászó,fosztogató,rablókhoz.

Csak én rasszista vagyok e mellett, de ők meg teljesen fasza emberek akiket nem hagynak érvényesülni, mert nekik minden álmuk,hogy dolgozhassanak...bonyolult...

2012. dec. 17. 16:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
33%

" Én pl. ki nem állhatom, amikor valakin valami vacak tarsolylemez fityeg, rovásírás van minden egyes ruhadarabján, meg nagymagyarországos póló"

Akkor ilyen alapon utálod a héberül beszélő kipás zsidó, a cigány nyelven éneklő kalapos (zenész) cigány, a kínai nyelven beszélő kínai, a népviseletbe öltözött közteres zenélő indián embereket....?

De gondolom te vagy a tolerancia, és a diszkrimináció szószólója.

2012. dec. 18. 22:48
 22/36 anonim ***** válasza:
36%

"Akkor ilyen alapon utálod a héberül beszélő kipás zsidó,"

Ilyen még nem jött velem szembe az utcán, szemben a magyarkodókkal.

" a cigány nyelven éneklő kalapos (zenész) cigány,"

Ilyen sem jött velem szembe, csak magyarul éneklő

"a kínai nyelven beszélő kínai, a népviseletbe öltözött közteres zenélő indián embereket....? "

Na jó ilyeneket láttam

De ha szembe jönne velem egy fent említett zsidó, avagy cigány vagy kínai vagy indián sem zavarna. Hogy miért? Mert ők nem túlfűtött nacionalizmus miatt teszik ezt. A kínai nem tudott megtanulni magyarul, persze lássuk be nehéz is a magyar nyelv. Az indián népviseletbe van öltözve, miért zavarna, neki ez természetes onnan ahonnan jött, és nem árt senkinek. A cigány ha cigányul énekel, miért ne? Szeretem, ha valaki az anyanyelvén énekel, és nem próbálja átfordítani más nyelvre. A zsidóra meg vallási előírások vonatkoznak, azért veszi azt fel amit.

Ezzel szemben a magyarkodók: na melyik része a ruhának népviselet? A nagymagyarországos póló? Vagy valamelyik kitűző? Esetleg a rovásírásos feliratok, amik már évszázadok óta használaton kívül vannak? Vagy a tarsolylemez, amit a honfoglalás óta senki nem hord? Ez olyan, mintha a mai görögországban egyesek elkezdenének tógában járni, vagy az egyiptomiak régi egyiptomi ruhákat kezdenének hordani. Nem lenne szerinted nevetséges? Ez a tipikus esete annak, amit a kérdező is kifogásolt: "engem az zavar mikor valaki játssza az eszét,hogy ő ilyen meg olyan" Itt is arról van szó, hogy az illető játsza az eszét, hogy ő ilyen magyar meg olyan magyar, csak tudod, van amikor a kevesebb néha több. Én magyarnak érzem magam anélkül is, hogy ezt külsőségekben meg kellene mutatnom. Megmondom őszintén, engem zavar, amikor valaki magyarabb akar lenni a magyarnál, ráadásul ezek után még jobbnak is tartja magát a többieknél, csak erre normális alapja nincs.

2012. dec. 19. 10:13
 23/36 anonim ***** válasza:
38%

"Itt is arról van szó, hogy az illető játsza az eszét, hogy ő ilyen magyar meg olyan magyar, csak tudod, van amikor a kevesebb néha több. Én magyarnak érzem magam anélkül is, hogy ezt külsőségekben meg kellene mutatnom. Megmondom őszintén, engem zavar, amikor valaki magyarabb akar lenni a magyarnál, ráadásul ezek után még jobbnak is tartja magát a többieknél, csak erre normális alapja nincs."

Mert te személyesen ismersz minden ("magyarkodót")? ezek szerint én is nyugodtan általánosíthatok a kisebbségekkel szemben a ruházatuk alapján? Egyébként nem lehetsz büszke a magyarságodra, ha zavarnak a történelmi magyar jelképek. (ez kb olyan mint ha egy amerikait azért utálnának, mert konföderációs zászló van a pólóján.

"Ezzel szemben a magyarkodók: na melyik része a ruhának népviselet? A nagymagyarországos póló? Vagy valamelyik kitűző? Esetleg a rovásírásos feliratok, amik már évszázadok óta használaton kívül vannak? Vagy a tarsolylemez, amit a honfoglalás óta senki nem hord?"

Mert csak akkor lehet hordani ha népviselet? akkor remélem felemeled a hangodat Amerikában is a cowboy kalapot viselő emberek ellen, hogy ne COWBOYKODJANAK!!

De gondolom te vagy felháborodva a legjobban, ha pl a azon a bizonyos felvonuláson a nőnek öltözött homárokat elküldik melegebb éghajlatra, vagy a zsidókat a kipájuk miatt atrocitás éri. (Ezek sem népviseletnek számítanak.)

2012. dec. 19. 12:57
 24/36 anonim ***** válasza:
60%

"Mert te személyesen ismersz minden ("magyarkodót")? ezek szerint én is nyugodtan általánosíthatok a kisebbségekkel szemben a ruházatuk alapján?"

Ruházat alapján lehet általánosítani, ugyanis az az ember saját választása, tehát elárul valamit a jelleméről is. Ezzel szemben a bőrszín nem.

"Egyébként nem lehetsz büszke a magyarságodra, ha zavarnak a történelmi magyar jelképek."

Nem a jelképek zavarnak, hanem amikor ezt egy csoport kisajátítja, és kommersszé teszi. Ez olyan, mintha fognám magam, és egy parkról kijelenteném, hogy az mostantól az én magánterületem.

"(ez kb olyan mint ha egy amerikait azért utálnának, mert konföderációs zászló van a pólóján."

Hát amerikában is lenézik az ilyeneket...

"Mert csak akkor lehet hordani ha népviselet?"

Ne forgasd ki a szavaimat, ezt nem mondtam. Azt mondtam, hogy aminek meg van a folytonossága, annak nagyobb a létjogosultsága is. A tarsolylemez meg a rovásírás folytonos használata megszűnt, ugyanis értelmetlen használni őket. És itt is az zavar inkább, hogy közös nemzeti kincseinket egy csoport kisajátította.

"akkor remélem felemeled a hangodat Amerikában is a cowboy kalapot viselő emberek ellen, hogy ne COWBOYKODJANAK!!"

A cowboykalap is folyamatosan használatban van, ráadásul hasznos is (szembe sütő nap stb.)

"De gondolom te vagy felháborodva a legjobban, ha pl a azon a bizonyos felvonuláson a nőnek öltözött homárokat elküldik melegebb éghajlatra,"

Ez kérlekszépen szalmabáb érvelés, vagyis a vita egy illegitim eszköze. Én soha nem mondtam, sőt a homárok elzavarását jogosnak is tartom, szerintem ez ugyanis káros hatással van a gyerekek fejlődésére. Kérlek ne tulajdoníts nekem olyan gondolatokat, amiről nem is nyilatkoztam. És tanulj meg érvelni, mielőtt vitába szállsz.

"vagy a zsidókat a kipájuk miatt atrocitás éri. (Ezek sem népviseletnek számítanak.)"

Mint mondtam, a kipának vallási okai vannak, úgyhogy természetesen zavar ha valakit emiatt atrocitás ér. Ráadásul a kipát évszázadok óta FOLYAMATOSAN használják

2012. dec. 19. 13:16
 25/36 anonim ***** válasza:
30%

Hagyjad már magadat te álltoleráns, antimagyar. De egyébként nem is kell érvelnem semmivel, ha nem tetszik a magyarkodó Magyarország ,el lehet menni innen, nem fogsz hiányozni.

Egyébként ezzel a problémáddal nem itt kellene foglalkoznod, hanem az erre megfelelő szakembernél, azaz Pszichológusnál.

2012. dec. 19. 15:42
 26/36 anonim ***** válasza:
62%

Válaszolni azt nem tudsz, csak vergődni és sértegetni, meg "antimagyarozni" tudsz, de véleményedet megvédeni nem. Ennyit rólad. Az nem érv, hogy "te antimagyar" meg "menj pszcihológushoz". Egyszerűen nem tudod védeni az álláspontodat, ezért alkalmazod a "legjobb védekezés a támadás" elvet, de jelzem nem jött be, átlátok rajta.

És nem megyek el az országból, mert mi vagyunk a többen, nem a magyarkodók. Nem Mo. magyarkodik, hanem csak egy szűk réteg, akik szeretnék az egész országot kisajátítani maguknak, mint ahogy azt a nemzeti jelképekkel megtették. De ezt azért nem fogjuk hagyni.

2012. dec. 19. 16:30
 27/36 tetro ***** válasza:
61%
Amikor valaki érvekkel válaszol neked, te pedig elkezdett válaszul antimagyarozni, akkor tudod mit csinálsz? :) Magyarkodsz.
2012. dec. 19. 18:30
 28/36 anonim ***** válasza:
30%

"Nem Mo. magyarkodik, hanem csak egy szűk réteg, akik szeretnék az egész országot kisajátítani maguknak, mint ahogy azt a nemzeti jelképekkel megtették. De ezt azért nem fogjuk hagyni."

Álszent kettős mércét alkalmazó antimagyaroknak nem magyarázkodok, ha nem tetszik hogy ki miben jár, ne menj ki az utcára, vagy szúrd ki a szemedet.

Egyébként nem tudok olyanról, hogy valaki kisajátította volna az országot. Olyanról sem hallottam, hogy valaki levédette volna saját, vagy politikai célra, a nemzeti jelképeket.

Szerintem menj el orvoshoz, mert üldözési mániád, és kisebbségi komplexusod lehet.

Ja, és az érveiddel kitörölheted, kb annyit érnek. De talán annyit sem.

"Amikor valaki érvekkel válaszol neked, te pedig elkezdett válaszul antimagyarozni, akkor tudod mit csinálsz? :) Magyarkodsz."

Magyarkodok, mivel magyar vagyok. És aki nem akarja látni a történelmi jelképeinket, azok minta magyarok. Mi? Elég szomorú, hogy a sok anyaszomorító fel van háborodva azon, ha valaki magyar történelmi jelképeket visel. Ez is csak egy bolsevizmussal agymosott kommunista fennhatóság alatt álló országban fordulhat elő, hogy az a közellenség, aki büszke a magyarságára.

Szóval mentális problémákkal küszködő (elvtársakkal), és avh szimpatizánsokkal felesleges vitatkozni a nacionalista beállítottságról.

2012. dec. 19. 20:28
 29/36 tetro ***** válasza:
50%
Én is magyar vagyok, mégsem magyarkodok. Szóval a kettő nem feltétlen függ össze.
2012. dec. 19. 20:39
 30/36 anonim ***** válasza:
53%
Egyébként mi is a nem létező magyarkodásnak a pontos definíciója?
2012. dec. 19. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!