Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek vissza kéne...

Szerintetek vissza kéne állítani a halálbüntetést?

Figyelt kérdés

Én igennel voksolnék.

Kérek mindenkit, hogy az alábbi videót előbb tekintse meg. Vezető politikusok nyilatkoznak a halálbüntetésről... vagy nem nyilatkoznak.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qYOb3..

2012. nov. 5. 22:50
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Utolsó: Azért ez durva volt. Remélem nem gondoltad komolyan, amit írtál, mert az súlyos elmekárosodásra vallana...
2012. nov. 6. 00:42
 32/49 anonim ***** válasza:
67%
te vagy az elmekárosodott, hogy itt osztod ezeket a beteg nézeteidet. normális embernek eszébe nem jut a másik ember megölését követelni. van a témának rengeteg szakértője, zajlanak tudományos viták, komolyan foglalkozik ezzel a pönológia, neked meg a haverjaidnak meg lóg a kapa a szátokból, de ilyen horderejű kérdések megvitatására vállalkoztok. alapvető jogi, etikai kategóriákkal nem vagy tisztában, de ítélkezni nagyon tudsz.
2012. nov. 6. 00:45
 33/49 A kérdező kommentje:

Ember, nézd már meg, hogy mit írsz! Hol osztom a nézeteket? Agitáltam a halálbüntetés mellett? Buzdítottam bárkit is, hogy ,,álljon mellém"? Nem. Pusztán véleményt formáltam.

De te... ,,Inkább engedjünk el 100 bűnöst" Oké, legyen így. De hozzád fognak költözni. Úgyis mehet a menet?

És persze az összes elítélt számláját is te fogod fizetni. Készen állsz a túlórákra értük?

Szóval gondolkozni kéne haver.

2012. nov. 6. 00:51
 34/49 anonim ***** válasza:
70%
mindenkit lehülyézel aki nem olyan perverz rendpárti, mint te. mi ez, ha nem agitálás? csak azért, mert más véleményen vagyok, olyan stílusban írsz, mely azt sugalmazza, hogy engem is meg akarsz semmisíteni. én mondtam, hogy megértem az ellenérveket. te viszont képtelen vagy tudomásul venni, hogy én mást gondolok erről, mint te. nagyon nyomorúságos lehetsz, ha ilyenen kell gondolkodnod, hogy a börtönben a te adódat eszik. az átlagembernél ez észrevétlen marad. irigység és indokolatlan erőszak árad abból, amit mondasz. nem a véleményeddel, hanem a véresszájúságoddal van probléma. inkább laknék egy környezetben olyan emberrel, aki például egy kocsmai bunyóban véletlenül leszúrt valakit, semmint veled, aki ilyen elfojtott indulatokkal él, mert téged nagyságrendekkel veszélyesebbnek tartalak.
2012. nov. 6. 01:01
 35/49 anonim ***** válasza:
51%

"Csak egyetlen dolgot felejtesz el. Kínában csekély 1 milliárd ember él (ha nem több, de nem tudom pontosan.)"

Egy bizonyos lakosságszám felett mindegy hány ember él az országban, ha minden este a híradóban beszámolnak 10 kivégzésről! Minden nap!

2012. nov. 6. 03:00
 36/49 anonim ***** válasza:
36%
Én liberálisnak tartom magam, de amit 30as ír az már tényleg elmeháborodottság. Elengedni 100 bűnöst? Mégis miért? Bence gyilkosait is elküldeném kőfejtőbe hogy ott gebedjenek meg, de azt is csak azért mert a halálbüntetés túl könnyű lenne nekik. Ne ússzak meg ilyen könnyen.
2012. nov. 6. 03:33
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Írjátok,hogy kell a halálbünti mert a kérdező lepontoz ha nem.:D
2012. nov. 6. 06:05
 38/49 A kérdező kommentje:

Hát akkor gratulálok magadhoz. Ha gyilkosokkal szeretnél élni, rajta. Sőt, indítsd el a ,,Fogadj te is örökbe 100 bűnöst" humanitárius akciót. De ahogy mondtam, járj elől a ,,jó" példával, és először te fogadj be magadhoz egy századnyi börtöntölteléket, akiket természetesen te kosztolsz.

Utolsónak: Csakis ezeket a ,,Free the guilties" töltető válaszokat pontoztam le:)

2012. nov. 6. 07:27
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

",,Inkább engedjünk el 100 bűnöst" Oké, legyen így. De hozzád fognak költözni. Úgyis mehet a menet? "

Gondolj bele hogy egy ember megölése felelősség!! Nem jog amivel élhetsz ha bűnös hanem felelősség!

és te olyan iszonyat gyerekesen, felelősség nélkül viszonyulsz ehhez ami kétségbeejtő!

A mai jogrendszerünk alapja és amiért nincs halálbüntetés az az hogy ne érzelmek alapján ítélkezzünk és mert tisztában vagyunk vele hogy emberek vagyunk és hibázhatunk! és nem szeretnénk ha az emberek halála csak statisztika lenne mint ahogy Sztálin mondta!

Az emberek nagy része a TÉNYEK(!!) alapján kivégezte volna, sokan meg is kínozták volna a móri bankrablókat akik rengeteg embert megőltek!

Aztán kiderült hogy ártatlanok!

Valljuk be, senkit nem érdekelt volna utólag és itt is a legtöbben a halálbüntetés pártiak közül csupán annyit válaszolnak erre hogy pech, benne van hogy néha hibázunk, kit érdekel...

És sajnos a statisztikák akár az amerikai halálraítélésekről is azt mutatják hogy rengeteg a hiba az ítéletekben! Pláne mivel ha az elején meggyőzől 12 esküdtet hogy milyen csúnya ember a másik(és volt pár közvetett bizonyíték) akkor akár halálra is ítélhették aztán hazamentek és megebédeltek... Aztán ha kiderült hogy ártatlan akkor kicsit ingatták a fejüket és ettek tovább és jókat nevettek fél óra múlva az Oprah shown... :))

2012. nov. 6. 07:35
 40/49 anonim ***** válasza:
85%
Utolsónak igaza van. Arról nem beszélve hogy amilyen színvonalon áll ma az ügyészség, bíróság, ők inkább ne ítéljenek halálra senkit.
2012. nov. 6. 08:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!