Akik ellenzik a halálbüntetést, azok ez esetben sem hoznák vissza? Mert én szívesen agyonverném őket kalapáccsal.
Mikor ezt a hírt tegnap láttam a Tényekben, az volt az első gondolatom, hogy halálbüntetést neki.
Felháborító, hogy mindezért pár évet kaptak, a lány ha jól emlékszek 5 évet, mert kiskorú volt mikor elkövette a tettet...szép!:S
Én eleve minimum 10 évet adnék azoknak az embereknek akik embert ölnek. Függetlenül attól, hogy hány éves, milyen nemű, blablabla.:S
A francoknak halálbüntetést.
Először is helyre kéne hozni az emberek gondolkodását, a fiatal lányokat arra nevelni, hogy majd egyszer ők is anyák lesznek és szeressék gyermekeiket, becsüljék meg az életet, mivel a természet a nőt is úgy hozta létre, hogy ő legyen az élet hordozója.
Ha ez a lány és fiú egy normális társadalomban nőtt volna fel akkor eszükbe sem jutott volna megölni a gyermeküket, hanem teljes szívéből örültek volna neki, hogy anya és apa lehetnek.
Sajnos a mai magyar társadalomban nem divat a gyermekeink szeretete, sokkal inkább az ostoba karriert hajszolja mindenki, meg álmodozik arról a baromságról, hogy ő majd egyszer milliomos lesz, meg hadd ne soroljam még mi mindenről. A lényeg, hogy ezzel kikészítik saját idegrendszerüket, egészségüket és ezzel együtt veszélybe sodorják a gyermekük (ha lesz egyáltalán, mert ma már nem divat) és nemzetük jövőjét.
Ideje lenne már Magyarországon felnőni az embereknek, hogy ez a mostani rendszer, amit csinálunk nem tarthatő fenn örökké, mivel személy-, erkölcs- és nemzetpusztításra épül ki és felőröljük magunkat vele.
Mondjuk ez a mondat erősen dzsipó gyanús:
"Miért nem halsz meg te rákos gyerek?!"
A "rákos" kifejezést már nem egytől hallottam eddig életemben.
Nálunk kifejezetten jót tenne a halálbüntetés.
A cigánytelepekről kikerülő bűnözőket, ha lecsukják, akkor az történik, hogy egy sokkal jobb környezetbe kerül, ráadásul a "rokonság" közé.
Nincs visszatartó ereje a börtönbüntetésnek.
De legalább normális időtartamokat osztogatnának!
5 év?? Ne már...
tegnap 08:00
Bocs, de ezeknek közük nem lesz soha az életben a karrier hajszoláshoz...Egy olyan ember maximum nem vállal gyereket, de van annyi esze, hogy nem csinál ilyet.
Nem önmagában a halálbüntetés a rossz, hanem az, hogy visszavonhatatlan. Mindenki tudja, hogy sok tévedés lehet az "igazságszolgáltatásban".
Ezeket kár börtönbe zárni, etetni, stb. Telep kéne, ahol rákényszerülnek, hogy eltartsák magukat. És kötelező kasztrálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!