Visszaállítanátok a halálbüntetést meg a 600-700 évvel ezelőtt jól bevált csonkításos bűntetést, illetve az isten ítéletet?
Például aki egy ember életét elveszi, az halált érdemel. Ha valaki lop, vágják le az ujját, kézfejét, karját (lopás mértékétől függően). Illetve az istenítélet:
Fejjel lefelé belógatni a bűnös fejét egy vízzel teli kádba 2-3 percig. Ha isten úgy akarja, túléli, ha nem hát nem.
Szerintem ezek akkoriban remekül bevált módszerek voltak. A mai világban egyre több a bűnözés, az emberölés. A politikai lopásokról ne is beszéljünk. Ha valamelyik mocsok fideszes, aki csak szidni tudja a másikat, és lop, alig kap 3-4 hónapot. Szerintem ez türhetetlen.
egy liberális
igen
ugyanis nem kell lopni
ha nem lop nincs baj...
"alkotmányellenes"
az alkotmány változhat :)
Igen, mert manapság nincs elrettentő ereje a törvényeknek.
Nem, mert csonkítással megnyomorítod az embert, és mégha akarna, akkor se tudna rendesen dolgozni.
Ez meg egy marhanagy baromság. Akkoriban se működött, és most meg a nonszensz kategória, köze nincs az igazságszolgáltatáshoz.
"Ez meg egy marhanagy baromság. Akkoriban se működött, és most meg a nonszensz kategória, köze nincs az igazságszolgáltatáshoz.
"
de de működött nem volt annyi tolvajlás
de igazad van ha levágjuk a kezét akkor fizethetnénk neki a rokkant nyugdíjat hogy ne halljon éhen
megoldás önfenntartó börtön
amennyit lopott azt ledolgozza kamatostul .)
Istenítélet? Ha megfullad, akkor bűnös volt, ha meg nem, akkor viszlát...? Igazságtalan a magyar jogrend, de ennyire akkor se tudna igazságtalan lenni, ha akarna. Meg brutális.
Ezt most komolyan gondolod? Mint liberális?
"Én meg azt mondom hogy minden liberálist ki kénne végezni"
"Kénne", mi? Meg "kénne" előbb tanulni magyarul, aztán utána meg kicsit gyúrni kéne agyra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!