Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen naív a magyar...

Miért ilyen naív a magyar lakosság?

Figyelt kérdés

Ez most kicsit macerás lesz. 4 évente van pártválasztás. Megválasztunk valakit (lényegtelen most hogy kit) majd elvárjuk hogy legyen "horibilis javulás", de úgy, hogy 4 év (mint hozzáértők tudják, nemsokra elég) alatt csak stabilizálni lehet az országot maximum. Majd ezért a lakosság berág, és másik pártot juttatja élre.

Ennek következtében ő új pártpolitikát folytat (soha nem folytatják egymás dolgait), aminek köszönhetően a stabilizácíó kezdődik előről.

Mi értelme van cserélgetni folyton a pártokat? Hogy senki ne tudjon érvényesülni? Mért nem hagyunk valakit 8-12 évig? Miért hisszük azt hogy 4 év elég arra, hogy nekünk jobb legyen? Én nem vagyok orbán párti. Gyurcsány-t jobban kedvelem!

De ennek ellenére, azért amiért én leírtam most itt ezt a dolgot, remélem a Fidesz nyer újra. Nemlehet valamit elkezdeni és félbehagyni, majd egy teljesen új dolgot kezdeni másik párt érvényesülése esetén.

Tudom itt nem bennünk van a hiba. Hanem az ellenzékben. Már csak önbecsülés miatt se folytatják azt, amit az "ösellenség" elkezdett. De értsétek meg ti is, ez igy hülyeség.

Nektek mi a véleményetek?

2012. júl. 21. 11:08
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem elvakult fideszes az mér nem veszi be ezt a dumát!

Menjenek a sunyiba, és ne nyomorítsanak meg minket és az országot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. aug. 17. 11:19
 42/43 anonim ***** válasza:
49%

Nem értem a 25%-os hasznos választ...! :D

Nem vagyok elvakult Fideszes...!!!, de az vagyok, mióta élek!!!!! Melyik mondatom nem tetszett, mikor kizárólag valós dolgokat írtam..??? Leírtam, hogy jobban éltem az MSZP alatt....Leírtam, hogy Medgyessi Péter 2002-ben azt mondta, hogy a gazdaság jó állapotban van....2002 után 2010-ig MSZP kormányzás volt nem de???? Akkor számoljunk...Ha 2002-ben az MSZP-s Miniszterelnök szerint a gazdaság JÓ ÁLLAPOTBAN VAN, és utána csak az MSZP volt, akkor ki hozta az Országot rossz helyzetbe???? Persze, mint leírtam voltak hitelek, amiből fizetést, nyugdíjat adtak....! Utána meg próbáltak korrigálni, és jött a válság...!!! Ezen az oldalon, aki a Fideszről csak egy jó szót mer mondani, azt 90%-ban LEPONTOZZÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉN BÍRÁLTAM A FIDESZT,IS ,DICSÉRTEM IS, BÍRÁLTAM AZ MSZP-T ÉS DICSÉRTEM IS...! De ha valaki 8 évig volt, akkor ne fogjunk már mindent Orbánra..., mert akkor az is elvakultság...!!!! Tényleg megpróbáltam korrekt lenni...Tessék elolvasni ezt és az előzőt még egyszer...

Ha meg valaki csak azért lepontozz, mert csak úgy kedve támad minden Fideszest lepontozni, ak HAJRÁ..!!!!!!!

Szép Napot!

2012. aug. 17. 14:39
 43/43 anonim ***** válasza:
49%

Előző vagyok!

És azt is olvastad/olvastátok, hogy írtam, hogy nem véletlenül ment pártoltak el a Fidesztől, és, mikor azt írtam, hogy a szegényeken is sújtott??? Vagy, hogy jobban éltem az MSZP alatt..???? Ezt is olvasta valaki, vagy csak annyi maradt meg, hogy dicsértem a Fideszt..! Mégis elvakult lennék???? De attól még Fidesz szavazó vagyok!

2012. aug. 17. 14:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!