Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeintetek a Magyar lakosság...

Szeintetek a Magyar lakosság hány százaléka utálja a cigányokat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 11:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet egyértelműen számokkal kifejezni. Akik találkoztak már, esetleg kénytelenek szomszédságban élni putris-cigányokkal, azok általában gyűlölik őket.
2011. jún. 28. 11:49
 2/18 A kérdező kommentje:
Egy borsodi városban élek , van itt annyi cigány ! Itt még senki sem mondta hogy szeteti a cigányokat. Mindenki utálja őket főleg az életvitelük miatt!
2011. jún. 28. 11:54
 3/18 anonim ***** válasza:
96%

A cigányokat az nem utálja, aki nem találkozik velük.

Gazdagnegyedekben élő szuperliberálisok.

2011. jún. 28. 11:57
 4/18 Gauldoth ***** válasza:
100%
Sztem a cigányokat magukat nem számítva kb 80-90%
2011. jún. 28. 12:06
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Az utálás aktív gyűlölet, ami felesleges energiákat emészt fel. A megvetés szerintem jobb.
2011. jún. 28. 12:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
1-2 egyenjogúságot hírdető idiótán kívül szerintem mindenki!
2011. jún. 28. 12:10
 7/18 anonim ***** válasza:
98%
Ha a cigány lakosságot nem soroljuk a magyar lakosság közé akkor a magyar lakosság 100 százaléka.
2011. jún. 28. 12:13
 8/18 Falko ***** válasza:
19%

Moldova György egyszer azt írta, hogy kb. 2 millió magyar masszívan rasszista.

Ennél jóval többen utálhatják a cigányokat, de az utálatnak is vannak fokozatai. - A legtöbben, akik utálják őket, konkrétan rákérdezésre, azt fogják felelni, hogy ténylegesen csak azokat a cigányokat utálják, akik de facto bűnözőmódra élnek. Azaz gyűlöletük nem is igazán faji alapú. - kb. én is ezen az állásponton vagyok.

(Persze a cigányságnak valóban egészen nagy hányada él bűnözőmódra - ezt nem vonom kétségbe, - de túlzás mindet egy kalap alá venni.)

Szerintem, ha fenti tömeget levesszük a "cigányokat utálók táborából", akkor csak egy-, kétszázezer ember fog maradni, aki pusztán néptörzsi alapon utál minden cigányt.

2011. jún. 28. 12:20
 9/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom, de ha megszámolnád őket, akkor az én 17 tagú nagycsaládomat is beleveheted nagyszülőstül, nagynénistül, nagybácsistul, unokatestvérestül együtt.
2011. jún. 28. 12:39
 10/18 anonim ***** válasza:
73%

Egyszer egy boltban egy normális, kedves cigány pénztárossal találkoztam és arra gondoltam, hogy őt nem tudnám utálni.

Polgári szakmákban becsületesen dolgozó, szem előtt lévő cigányok kellenek ahhoz, hogy a velük szembeni sztereotípiák megszűnjenek. Az a baj, hogy ez irdatlan ritka még. (igen, alkalmazni sem szívesen alkalmazzák őket az ismert okok miatt, amik persze nem alaptalanok)

Mégis úgy gondolom, hogy az első lépést mi már rég megtettük, most ők jönnek, bizonyítsanak.

2011. jún. 28. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!