Szeintetek a Magyar lakosság hány százaléka utálja a cigányokat?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 11:44
11/18 anonim válasza:
Én még azt is utálom aki nem utálja őket!!!
13/18 anonim válasza:
szerintem a magyarok kb. 80%-a
14/18 doboszoli válasza:
Van egy cigány horgásztársam, akivel együtt eszünk, beszélgetünk, nagyon kedvelem.
Ő is elítéli a fajtája szégyeneit.
15/18 anonim válasza:
5-6 évvel ezelőtt mondták a tvben, hogy a lakosság 71% nem szereti a romákat. Nem tudom ezt hogyan számolták ki, de azóta csak nőtt, most kb 80-%, több nem lehet, mert a maradék 20 a cigányok.
16/18 anonim válasza:
Nagyon sok hülye nem utálja őket. De majd fogják:)
17/18 cirmos cirmi válasza:
Létezik a Földön olyan ország, ahol nem utálják őket? Csak egyet kérnék mondani!:)
Indiában kaszton kívüli alja népnek tartják őket, tehát már a származási helyük kilőve...
18/18 anonim válasza:
95%-ka a magyaroknak tuti elfordítaná a fejét ha az összeset a Dunába lőnék. Én egy gyereknél többet nem engednék nekik és gettókba záratnám őket, de ott is teljes ellenőrzés alatt lennének és dolgoztatnám őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!