Miért ilyen naív a magyar lakosság?
Ez most kicsit macerás lesz. 4 évente van pártválasztás. Megválasztunk valakit (lényegtelen most hogy kit) majd elvárjuk hogy legyen "horibilis javulás", de úgy, hogy 4 év (mint hozzáértők tudják, nemsokra elég) alatt csak stabilizálni lehet az országot maximum. Majd ezért a lakosság berág, és másik pártot juttatja élre.
Ennek következtében ő új pártpolitikát folytat (soha nem folytatják egymás dolgait), aminek köszönhetően a stabilizácíó kezdődik előről.
Mi értelme van cserélgetni folyton a pártokat? Hogy senki ne tudjon érvényesülni? Mért nem hagyunk valakit 8-12 évig? Miért hisszük azt hogy 4 év elég arra, hogy nekünk jobb legyen? Én nem vagyok orbán párti. Gyurcsány-t jobban kedvelem!
De ennek ellenére, azért amiért én leírtam most itt ezt a dolgot, remélem a Fidesz nyer újra. Nemlehet valamit elkezdeni és félbehagyni, majd egy teljesen új dolgot kezdeni másik párt érvényesülése esetén.
Tudom itt nem bennünk van a hiba. Hanem az ellenzékben. Már csak önbecsülés miatt se folytatják azt, amit az "ösellenség" elkezdett. De értsétek meg ti is, ez igy hülyeség.
Nektek mi a véleményetek?
nem érdekelnek az ilyen közgazdász vélemények. mind csak felesleges butítás.
Mert az egyik jobboldali,mert a másik baloldali. őket se az ország hajtja, hanem az, hogy hüek legyenek a pártjukhoz, ami alapon rossz felfogás.
Egy valamit már bebizonyitott a Fidesz. Többre megyünk vele mint az MSZP-vel. Persze ott van még a Jobbik, ami lehetséges lehet egy jó uton, de a fentiek miatt mint írtam fidesznek kell maradnia.
LMP-ről meg remélem senki nem gondol semmi jót. Helye van a parlamentbe, de legalul. Erről sose fog megváltozni a véleményem. Ők mindig cica egér játékot játszottak amióta vannak. Mindig az erősebb felé huzzák a madzagot...
Chikán Attila jobboldali közgazdász, és kritizálja a Fidesz gazdaságpolitikáját.
Remélem 2014-ben jön egy szakértői csapat, és megszavazzuk őket, eltakarítva a Fideszt és az Mszp-t örökre.
EU is kritizálta, és már felnéz magyarországra, bocsánatot is kért, és a vádakat is eltörölte. Egy közgazdász azért ekkora jelentőséggel meg nem jár.
Tőlem Bem József (ha élne) vagy Hunyadi mátyás is (bocsánat a hasonlításért) mondhatna amit akarna, mint süket duma.
Majd ha megyünk lefele, kritizáljon, addig ne! Mert ha állítások szerint stabilizálodunk, akkor minek támadnak minket???
Atyaég, én el se kezdtem igazán, de asszem most be is fejezem. Felnéz Magyarországra az EU??? Ezt komolyan gondolod??? Vagy csak Orbán mondta valahol, te meg benyaltad?
"Majd ha megyünk lefele, kritizáljon, addig ne!"
Ajánlom ezt elolvasni:
"EU is kritizálta, és már felnéz magyarországra, bocsánatot is kért, és a vádakat is eltörölte. Egy közgazdász azért ekkora jelentőséggel meg nem jár."
Jesszus! Felnéz? Inkább lenéz! Ezt hol hallottad, vagy mi vagyunk lemaradva? Ha elkezdenél egy közgazdaság könyvet olvasgatni látnád, hogy milyen oltári baromságokat csinál a Fidesz. Tudod ezt még ők is bevallják, hogy unortodox gazdaságpolitikát folytatnak, azaz alapvető törvényekkel mennek szembe. Ez olyan, mintha a fizika törvényeit akarná valaki megcáfolni. Nincs is olyan gravitáció, mi majd harcolunk ellene! Az egész világ rajtunk röhög emiatt. Nem csak az EU, de az USA is. Egyébként a legfrissebb adat, hogy csökkent a fogyasztás, ami várható volt. Én már több mint 1 éve megmondtam, hogy ez lesz az egykulcsos adózás miatt. A jól kereső réteg nem tudja úgy felpörgetni a belső fogyasztást, mintha 10 ezerrel többet hagynak egy kis keresetű pénztárcájában. Figyelje lehet figyelmen kívül hagyni a tényeket, és felvenni a narancsszemüveget, de nagy koppanás lesz a vége.
Fenéz ránk az eu?
ja a trágyadombra már fel lehet nézni
soha nem volt még ekkora gazdasági csődben az ország kedves kérdező
kommentjeid alapján te valami fidesz pártkatona vagy mert mindegy mekkora hülyeség szó nélkül benyalod a fidesz agymosást
ne sértésnek vedd de vagy tájékozódj kicsit vagy halgass
tényleg lehozta a viki a coca kolát? és mellette bezárt
100!!! vállalkozás
ez olyan mint megemelték a minimálbért és rápakoltak 1 tucat adót
a végén -10% al kevesebbet kapsz de jól hangzik a béremelés
vagy pl.: nem számít munkaviszonynak a szakmunkás képző alatt eltöltött gyakorlati idő
de keményen bevasalták a tb,nyugdíjjárulék, stbt
eddig nem verték az ajtómat hogy visszafizetnék ha már úgysem munkaviszony
megemelték a nyugdíjakat? igen csak azt nem reklámozzák habzó szájjal hogy a gazdaságpolitikájuk hiánya miatt már xart se ér a forint
lefagyna a gyk szerver ha végigsorolnám mit baxtak el
de kétszer nem kéne leütnöm a billentyűt hogy leírjam mit csináltak jól
A kérdező kommentje:
"De hülyeség ez a gondolkodás! Amit a Fidesz csinál most, az 4-5-6 év mulva látszik meg! "
Mi? Ugyanúgy fognak a legtöbben éhbérért robotolni, ugyanolyan drága lesz az élet...sőt hála az új munka tv. könyvnek, most még szarabb lesz a dolgozóknak. Sőt, ha tovább így marad még szarabb lesz...adók, adók hátán.
Ezt még a nem elvakult fideszesek is elismerik.
Na mind1 itt szerintem zárjuk le ezt a témát, mert mindenki aszerint gondolkodik hogy bal vagy jobboldali.
Én mind2 oldalról "támogatok" pártot, hiába az ellentéte a 2. A kérdés nem erre ment ki. Csak el lett kalandozva a kommentek szerint.
"Mi értelme van cserélgetni folyton a pártokat? Hogy senki ne tudjon érvényesülni? Mért nem hagyunk valakit 8-12 évig?"
Eddig a Holdon éltél? Ugyanis 8 évig ott lett hagyva az MSZP a 'kormánykerék' mellett. Az eredményét mindannyian ismerjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!