Miért ilyen naív a magyar lakosság?
Ez most kicsit macerás lesz. 4 évente van pártválasztás. Megválasztunk valakit (lényegtelen most hogy kit) majd elvárjuk hogy legyen "horibilis javulás", de úgy, hogy 4 év (mint hozzáértők tudják, nemsokra elég) alatt csak stabilizálni lehet az országot maximum. Majd ezért a lakosság berág, és másik pártot juttatja élre.
Ennek következtében ő új pártpolitikát folytat (soha nem folytatják egymás dolgait), aminek köszönhetően a stabilizácíó kezdődik előről.
Mi értelme van cserélgetni folyton a pártokat? Hogy senki ne tudjon érvényesülni? Mért nem hagyunk valakit 8-12 évig? Miért hisszük azt hogy 4 év elég arra, hogy nekünk jobb legyen? Én nem vagyok orbán párti. Gyurcsány-t jobban kedvelem!
De ennek ellenére, azért amiért én leírtam most itt ezt a dolgot, remélem a Fidesz nyer újra. Nemlehet valamit elkezdeni és félbehagyni, majd egy teljesen új dolgot kezdeni másik párt érvényesülése esetén.
Tudom itt nem bennünk van a hiba. Hanem az ellenzékben. Már csak önbecsülés miatt se folytatják azt, amit az "ösellenség" elkezdett. De értsétek meg ti is, ez igy hülyeség.
Nektek mi a véleményetek?
11:40 Eddig igen, mivel most kezdődőtt ez a gyárasdi dolog.
Mint orbán fogalmazott "csak sorrendben lehet haladni különben visszanyal a fagyi" (nem ezekkel a szavakkal).
Így első volt az alkotmány (állításuk szerint ez garantálja azt, hogy 50%-os államadósságból gyurcsányék és mások a jövőben nem csinálnak 82%-osat ami most van) majd mentek szép sorrendben. Most értek el oda, hogy új munkahelyeket kell biztosítani, hiszen amíg a munkanélküliek száma nem csökken le minimálisra, addig nem lehet az új model-t elkezdeni.
ma 11:20 -nak aki állítja hogy a Fidesz semmit nem tud felmutatni, akkor röviden:
- Coca-cola gyár, Audi gyár épül. Biomassza gyár. Heti 1 új gyár átadás. (rengeteg munkahely, több ezer)
Új gazdasági modell:
- Ami a munkahelyre fog támaszkodni! Hogy minnél többen jussanak munkához, hiszen ez lesz az állam fő bevétele!
- Közüzemi adócsökkentés, vagy fizetés emelés, hogy a lakosság, jobban tudja ellátni az államot (hülyén hangzik de bonyolult is)
- Magyar bankok 50%-a magyar kézben
- Új mezőgazdasági rendszer, új földtörvény
- Magyar vállalkozok segítése
- Magyarország iparosítása (ilyen pl. a Coca-cola gyár), hogy 50%-a a kintről behozott termékeknek magyarországon termelődjön (Vagyis csökkenjenek a behozott termékek száma a felére)
veled tényleg bármit megetetnek
Nem etettek meg semmivel! A fidesz igért valamit régen! És látszik már, hogy kezd kicsit megvalósulni, és az is látszik ahogy "Brüsszelben" nyilatkoztak
"magyarország kezd stabilizálódni" Ezt az EU is elismerte!
+ tudtommal lesz vagy van halálbüntetés? (legjobb dolog ami magyarországra kell, a sok tolvaj mellé! Legalább nyugtunk lesz tőlük!)
ma 11:45
A Coca-colát teljesen Orbán tárgyalta le, többit nemtudom. Arról nem merek nyilatkozni látatlanban.
Azt tudom, amit még Gyurcsány akart 1-2 ilyen nagy "vállalatot/infrastrukturát" azt Orbán nem valósította meg, és mind elküldte
(innen látszik, hogy nem folytatják egymás politikájukat, még ha az elönyös is lenne... Ezért is felesleges a választás 4 évente másik pártra.)
"Így első volt az alkotmány (állításuk szerint ez garantálja azt, hogy 50%-os államadósságból gyurcsányék és mások a jövőben nem csinálnak 82%-osat ami most van) majd mentek szép sorrendben. Most értek el oda, hogy új munkahelyeket kell biztosítani, hiszen amíg a munkanélküliek száma nem csökken le minimálisra, addig nem lehet az új model-t elkezdeni."
A legelső és legfontosabb a gazdaság és ennek is a munkahelyteremtő része, Politizálni ráértek volna később is de mivel semmilyen ismétlem semmilyen gazdasági tervük nemvolt ezért mindenféle marhasággal foglalkoztak csak a gazdasággal nem! ez vezetett idáig hogy elherdálták az összes tartalékot adó adó hátán van és még ígysem tudták megőrízni még a Bajnai által átadott szintet sem
Ha nem nyulnak az alkotmányhoz, és közbejön valami, megint a nyakunkba zudulhatott volna egy rendkívül nagy "adósság". Ennek a kitakaritása volt tényleg egy potenciális prioritás.
A kormányzás nem olyan, hogy rögtön "nyilnak munkahelyek" muszály ezeknek az előfeltételeit megteremteni, ami nem 1 hónap.
Nemmondod :-)
"A kormányzás nem olyan, hogy rögtön "nyilnak munkahelyek" muszály ezeknek az előfeltételeit megteremteni, ami nem 1 hónap."
Ti vagytok a naivak, hogy ennyi hazudozás után is hisztek a Fidesznek. Szakmai hozzáértésük a gazdasághoz nulla.
Egy közgazdász, de én nem vagyok országosan elismert, így ajánlom jobboldali közgazdászok véleményét olvasásra! Pl Chikán Attila.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!