Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen naív a magyar...

Miért ilyen naív a magyar lakosság?

Figyelt kérdés

Ez most kicsit macerás lesz. 4 évente van pártválasztás. Megválasztunk valakit (lényegtelen most hogy kit) majd elvárjuk hogy legyen "horibilis javulás", de úgy, hogy 4 év (mint hozzáértők tudják, nemsokra elég) alatt csak stabilizálni lehet az országot maximum. Majd ezért a lakosság berág, és másik pártot juttatja élre.

Ennek következtében ő új pártpolitikát folytat (soha nem folytatják egymás dolgait), aminek köszönhetően a stabilizácíó kezdődik előről.

Mi értelme van cserélgetni folyton a pártokat? Hogy senki ne tudjon érvényesülni? Mért nem hagyunk valakit 8-12 évig? Miért hisszük azt hogy 4 év elég arra, hogy nekünk jobb legyen? Én nem vagyok orbán párti. Gyurcsány-t jobban kedvelem!

De ennek ellenére, azért amiért én leírtam most itt ezt a dolgot, remélem a Fidesz nyer újra. Nemlehet valamit elkezdeni és félbehagyni, majd egy teljesen új dolgot kezdeni másik párt érvényesülése esetén.

Tudom itt nem bennünk van a hiba. Hanem az ellenzékben. Már csak önbecsülés miatt se folytatják azt, amit az "ösellenség" elkezdett. De értsétek meg ti is, ez igy hülyeség.

Nektek mi a véleményetek?

2012. júl. 21. 11:08
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

11:40 Eddig igen, mivel most kezdődőtt ez a gyárasdi dolog.

Mint orbán fogalmazott "csak sorrendben lehet haladni különben visszanyal a fagyi" (nem ezekkel a szavakkal).

Így első volt az alkotmány (állításuk szerint ez garantálja azt, hogy 50%-os államadósságból gyurcsányék és mások a jövőben nem csinálnak 82%-osat ami most van) majd mentek szép sorrendben. Most értek el oda, hogy új munkahelyeket kell biztosítani, hiszen amíg a munkanélküliek száma nem csökken le minimálisra, addig nem lehet az új model-t elkezdeni.

2012. júl. 21. 11:43
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
a felavatott gyárak nagyrészét még az előző kormány tárgyalta le.
2012. júl. 21. 11:45
 13/43 anonim ***** válasza:
57%

ma 11:20 -nak aki állítja hogy a Fidesz semmit nem tud felmutatni, akkor röviden:

- Coca-cola gyár, Audi gyár épül. Biomassza gyár. Heti 1 új gyár átadás. (rengeteg munkahely, több ezer)

Új gazdasági modell:

- Ami a munkahelyre fog támaszkodni! Hogy minnél többen jussanak munkához, hiszen ez lesz az állam fő bevétele!

- Közüzemi adócsökkentés, vagy fizetés emelés, hogy a lakosság, jobban tudja ellátni az államot (hülyén hangzik de bonyolult is)

- Magyar bankok 50%-a magyar kézben

- Új mezőgazdasági rendszer, új földtörvény

- Magyar vállalkozok segítése

- Magyarország iparosítása (ilyen pl. a Coca-cola gyár), hogy 50%-a a kintről behozott termékeknek magyarországon termelődjön (Vagyis csökkenjenek a behozott termékek száma a felére)

veled tényleg bármit megetetnek

2012. júl. 21. 11:46
 14/43 A kérdező kommentje:

Nem etettek meg semmivel! A fidesz igért valamit régen! És látszik már, hogy kezd kicsit megvalósulni, és az is látszik ahogy "Brüsszelben" nyilatkoztak

"magyarország kezd stabilizálódni" Ezt az EU is elismerte!

+ tudtommal lesz vagy van halálbüntetés? (legjobb dolog ami magyarországra kell, a sok tolvaj mellé! Legalább nyugtunk lesz tőlük!)

2012. júl. 21. 11:48
 15/43 A kérdező kommentje:

ma 11:45

A Coca-colát teljesen Orbán tárgyalta le, többit nemtudom. Arról nem merek nyilatkozni látatlanban.

Azt tudom, amit még Gyurcsány akart 1-2 ilyen nagy "vállalatot/infrastrukturát" azt Orbán nem valósította meg, és mind elküldte

(innen látszik, hogy nem folytatják egymás politikájukat, még ha az elönyös is lenne... Ezért is felesleges a választás 4 évente másik pártra.)

2012. júl. 21. 11:50
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

"Így első volt az alkotmány (állításuk szerint ez garantálja azt, hogy 50%-os államadósságból gyurcsányék és mások a jövőben nem csinálnak 82%-osat ami most van) majd mentek szép sorrendben. Most értek el oda, hogy új munkahelyeket kell biztosítani, hiszen amíg a munkanélküliek száma nem csökken le minimálisra, addig nem lehet az új model-t elkezdeni."

A legelső és legfontosabb a gazdaság és ennek is a munkahelyteremtő része, Politizálni ráértek volna később is de mivel semmilyen ismétlem semmilyen gazdasági tervük nemvolt ezért mindenféle marhasággal foglalkoztak csak a gazdasággal nem! ez vezetett idáig hogy elherdálták az összes tartalékot adó adó hátán van és még ígysem tudták megőrízni még a Bajnai által átadott szintet sem

2012. júl. 21. 11:52
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
A Fideszt eleve oda sem lett volna szabad engedni, nemhogy még újra nyerjen. Azzal egyetértek, hogy akit egyszer megválasztunk kormányon kéne hagyni, de mi lenne ha ezt olyanokkal tennénk akik valóban az ország érdekeit képviselik?
2012. júl. 21. 11:57
 18/43 A kérdező kommentje:

Ha nem nyulnak az alkotmányhoz, és közbejön valami, megint a nyakunkba zudulhatott volna egy rendkívül nagy "adósság". Ennek a kitakaritása volt tényleg egy potenciális prioritás.

A kormányzás nem olyan, hogy rögtön "nyilnak munkahelyek" muszály ezeknek az előfeltételeit megteremteni, ami nem 1 hónap.

2012. júl. 21. 12:00
 19/43 anonim ***** válasza:

Nemmondod :-)

"A kormányzás nem olyan, hogy rögtön "nyilnak munkahelyek" muszály ezeknek az előfeltételeit megteremteni, ami nem 1 hónap."

2012. júl. 21. 12:04
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

Ti vagytok a naivak, hogy ennyi hazudozás után is hisztek a Fidesznek. Szakmai hozzáértésük a gazdasághoz nulla.

Egy közgazdász, de én nem vagyok országosan elismert, így ajánlom jobboldali közgazdászok véleményét olvasásra! Pl Chikán Attila.

2012. júl. 21. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!