Eddig mennyi hasznunk volt abban, hogy beléptünk az EU-ba?
"Mondjuk arra, hogy felénk az elmúlt 8 év alatt nem fejlődött semmi."
Rendben és tudsz nekem tanulmányt mutatni arról, hogy a fejlesztések elmaradása és az uniós pénzek lehívása milyen kapcsolatban van egymással?
Lehet h. jelenleg valóban többet kap vissza mint amennyit befizet,de ....
azt látni kell, h. az eu nagyon komolyan meghatározza h. mire költhetjük azokat a pénzeket ...
Jelenleg úgy néz ki a dolog, h. fontosabb a főterek felújítása, a bicikli utak megvalósítása (nem mindenhol indokolt) és még sorolhatnám ... mint a gazdaságélénkítés
Az Európai Uniós pályázatoknak köszönhetően fejlettebb iskolai eszközök kerültek az oktatási intézményekbe, pl. interaktív tábla, projektor, ami nem kis pénz.
Könnyebben lehet Nyugat-Európában munkát vállalni (ami nekem jó ;)
Legalább megfogják a kormányfő kezét, ha valami hülyeséget akar csinálni, így biztos kezekben érzem magam :)
Pont most néztem egy videót, az EU-s pénzek 90%-a gazdasági újításokat képvisel. (felújítások).
Ezt akarják most lejebb venni. Hogy ne feltétlen az EU-ra támaszkodjunk.
"Jelenleg úgy néz ki a dolog, h. fontosabb a főterek felújítása, a bicikli utak megvalósítása (nem mindenhol indokolt) és még sorolhatnám ... mint a gazdaságélénkítés"
Pl építőipar? HA nem lennének eus pénzek gondolj bele milyen lenne az építőipar.
""Magyarország jelenleg a nettó haszonélvező országok közé tartozik, ami azt jelenti, hogy nagyobb támogatásban részesül, mint amekkora összeggel hozzájárul a közös költségvetéshez""
Van aki még ezt elhiszi???
Kiszipolyozák az országot a múlti cégek-gyárak évente milliárdokat vonnak ki az országból! Amit kap az ország az csekélyke töredéke annak amit az unió "kilop" az országból. Azért dolgozik a magyar európában a legtöbbet és kap érte szinte a legkevesebb fizetést.
"Magyarország jelenleg a nettó haszonélvező országok közé tartozik, ami azt jelenti, hogy nagyobb támogatásban részesül, mint amekkora összeggel hozzájárul a közös költségvetéshez"
Ez közel sem ilyen egyszerű.
"Van aki még ezt elhiszi???"
Ha nekem, közgazdásznak számokkal bebizonyítod az ellenkezőjét, el fogom hinni. A "kiszipolyozzák az embereket", meg "viszik ki a profitot a multik" című lózungokkal hiába jössz, az csak a nyolc általánost 2-3 bukással végzett jobbikosok körében nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!