Hogy lehetne az Eu ból több hasznunk mint kárunk?
>Talán abban senki nem kételkedik hogy a dolgok jelen állása szerint több kárunk van mint hasznunk az Eu ból!
-Dehogynem, én azt gondoltam eddig, hogy a fordítottjában nem kételkedik senki. (Jó, néhány elborult jobbikost leszámítva)
Már írtam tegnap, az Unióval sok ember nyer. Nem egy szűk kör, hanem a tercierben dolgozók nagy része. Az nem a mi hibánk, hogy ezt te, vagy az ismeretségi köröd nem veszi észre.
Egyébként megszállott lettél? Az utolsó 4 kérdésed az EU-ról szólt.
"">Talán abban senki nem kételkedik hogy a dolgok jelen állása szerint több kárunk van mint hasznunk az Eu ból!
-Dehogynem, én azt gondoltam eddig, hogy a fordítottjában nem kételkedik senki. (Jó, néhány elborult jobbikost leszámítva)
Hát persze.
Meg az ország makroadatai, ami viládosan megmutatják hogy minden mutatónk romlik folyamatosan 2004 óta.
Persze ez csak a véletlen műve, meg a magyarok példátlan hedonista magatartásá.
Ne viccelj már, és nem légy elvakúlt, akit a számok sem érdekelnek, meg a valós helyzete az ország gazdaságának.
""Már írtam tegnap, az Unióval sok ember nyer. Nem egy szűk kör, hanem a tercierben dolgozók nagy része. Az nem a mi hibánk, hogy ezt te, vagy az ismeretségi köröd nem veszi észre.
Én ezt elhiszem neked, de sajnos mégtöbben buknak rajta.
Ez nem az én személyes megszállottságom kérdése, hanem a makrogazdasági mutatók visszajelzései.
Az EU-ból most is több hasznunk van,mint kárunk!
Arról nem az EU tehet,hogy a rossz gazdaságpolitikánk miatt rosszabbodik a gazdaságunk!
"Meg az ország makroadatai, ami viládosan megmutatják hogy minden mutatónk romlik folyamatosan 2004 óta. "
Lúzer mentalitás ez az állandó bűnbakkeresés. Mindenki hibás (legfőképpen az EU, meg a karvalytőke), csak mi nem, ugyebár.
Magyarország a saját, folyamatosan elqrt gazdaságpolitikája miatt tart ma ott, ahol tart.
Ok okosok.
Akkor azt magyarázátok el, hogy miként lehetséges az:
"mert ugye ti értettek hozzá"
2004-2007 Ekkor csatlakoztunk, de még nem volt világvállság.
Az ország Gdp je folyaman csökken, miközben az ipari termelés messze nem követi söt még nő is heylenként?
A munkanélküliség folyamatosan csökken, amit követ a fogyasztói árindex is.
Az államadósságunk meg nő.
Ez hogy lenne lehetséges ha a bevételeinket nem törte volna meg valami nagyon drasztikusan?
Más meg nem történt csak beléptünk az Eu ba.
Kérek valakit hogy magyarázza már el?
""Lúzer mentalitás ez az állandó bűnbakkeresés. Mindenki hibás (legfőképpen az EU, meg a karvalytőke), csak mi nem, ugyebár.
Magyarország a saját, folyamatosan elqrt gazdaságpolitikája miatt tart ma ott, ahol tart.
Ok, tegyük fel hogy ezt neked elhiszem.
De részleteznéd a nagy hozzáértáseddel hogy milyen dolgokat Qrtunk el, ami néhány év alatt így odavert a gazdaságunknak?
Vagy ennyire már nem érzed a dolgot?
Nem csak a véleményed kellene leírni, hanem bizonyítani is az igazad, mert ez a lúzerség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!