Eddig mennyi hasznunk volt abban, hogy beléptünk az EU-ba?
"Magyarország jelenleg a nettó haszonélvező országok közé tartozik, ami azt jelenti, hogy nagyobb támogatásban részesül, mint amekkora összeggel hozzájárul a közös költségvetéshez."
Bizonyos megyéknek van haszna belőle.Meg nekem is mondjuk.
Azok a megyék amelyek közel vannak a határhoz , erősebb lett a gazdaságuk.Mivel rengeteg magyar köztük én is Ausztriában dolgozik és közben Magyarországon lakik.Magyarországon van elköltve a pénz.
Eu tagság óta még könnyebb lett a munkavállalás így nekem ez csak jót tett.
Egyébként Győr-Moson-Sopron megyei vagyok.Nézz meg egy GDP térképet, itt a legerősebb a gazdaság.
Lassan ez a régió közelebb lesz Ausztriához mint Magyarországhoz.
Ha megnézed az éves költségvetést, akkor láthatod az EU ideutalt összegeit, és mint mondták nettó haszonélvezők vagyunk. Szerintem már az haszon, hogy tagok vagyunk és így a ruszkik nem "édesgettek" vissza a birodalomba.
Amúgy, kérdező, mire alapozod a véleményed? Utánajártál vagy csak így érzel és kész?
"Amúgy, kérdező, mire alapozod a véleményed? Utánajártál vagy csak így érzel és kész?"
Biztos mondta neki a kurucinfó meg a zagyvagyuszi.
"Amúgy, kérdező, mire alapozod a véleményed?"
Mondjuk arra, hogy felénk az elmúlt 8 év alatt nem fejlődött semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!