"Ezt én sem értettem, de gondolom úgy, hogy Zagyva is jelen volt"
Komolyan itt senki nem tud egy linket megnyitni és olvasni vagy mi?
"csak a kutya épp akkor támadott volna,mikor már beleállt a rugásba."
Te láttad a videót? A kutya nem támadt csak megfordult. Nem az volt, hogy hirtelen megugrott volna, hanem szépen lassan megfordult. A jobbik mondta, hogy uszították a kutyákat. A francokat, csak így jobb belemagyarázni, hogy megint kiélhették az állati hajlamaikat ezek.
És felmerül egy kérdés. A rendőrt minek akarta megrúgni?
Belinkeltél egy elszigetelt példát.
Ilyet én is tudok, tessék:
Ezek a nagy toleranciáért ugató homoszexuálisok?
És itt nem kutyarúgás volt, hanem gyilkolászás. És akkor most lehet fröcsögni.
"Láttam a videót, amit linkeltél, de az ominózus jelenetben nem szerepel se Zagyva, se Gaudi."
Linkek amik az első 2 kommentben vannak. De amúgy Zagyva is ott volt a közelben. A videó elején van. Persze nem ő követte el.
"Jogos önvédelemnek tartja Zagyva György Gyula és Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik két képviselője, hogy a szombati Pride ellen rendezett tüntetés egyik résztvevője fejbe rúgott egy rendőrkutyát. Zagyva szerint éppen ezt a kutyát akarta gazdája ráuszítani és ő maga látta azt is, hogy a kutyát később fejbe rúgó tüntető ellen is hergelték. A két jobbikos képviselő szerint elfogadhatatlan volt a rendőrség fellépése, szerintük aránytalanul alkalmaztak erőszakot az ellentüntetőkkel szemben. Gaudi elmondta, egyik munkatársát összerugdosták, kezére rátapostak és még a rendőrautóban is folytatták a bántalmazását. A Jobbik politikusai feljelentéseket terveznek az ügyben."
De mint a videón látszik egyáltalán nem hergelték kutyát a rendőrök. Persze a jobbikosok mindig belemagyarázzák, hogy az nem úgy volt. Mert, hogy nézne már ki, hogy ha kiderül, ők a provokátorok.
ma 23:15
FAIL
Azért a két dolog nem ugyanaz. Valahogy a két dolog egyáltalán nem hasonlít egymásra se. Tehát ha valaki meleg az nem lehet gyilkos?
Vagy mi van azzal a magyar férfival aki tavaly megölte a barátnőjét külföldön? A különbség, hogy az egyik meleg, a másik heteró.
Minden nap történnek gyilkosságok, de ha a szélsőjobboldal valami ellen tüntet ott azért gyakran előfordulnak atrocitások. Lehet, hoyg csak hülyék?
Nem ugyanaz? Miért ne lenne?
Te az összes hazafit jellemzed egy hülyegyerekkel, akkor én meg az összes homoszexuálist jellemzem egy gyilkossal. Így fair, és FAIL a részedről van, már neki is álltál magyarázni a bizonyítványodat.
"Te az összes hazafit jellemzed egy hülyegyerekkel, akkor én meg az összes homoszexuálist jellemzem egy gyilkossal."
DE azért ezek a "hazafiak" elég gyakran kerülnek ilyen helyzetbe. Persze nem kutyát rúgnak meg, de gyakran összetűzésbe kerülnek a rendőrökkel. Azért az ilyen tüntetések egyáltalán nem szoktak békések lenni. Ahol ott vannak ott gyakran előfordulnak előállítások, támadások a rendőrök részére. És nem csak 1 ember.
Nem akarjuk bemagyarázni, hogy a szélsőjobboldaliak békések. Az elmúlt 6 évben megtapasztalhattuk. Valahogy véletlen mindig ők provokálnak. Ezt egy bulinak fogják fel, mert tudják, hogy a rendőrök nem fogják őket agyonverni. Csak le akarják vezetni a feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!