Jobbikosok és hungaristák, mit tennétek ha kamasz illetve felnőtt gyereketek?
Meleg lenne és 1 éve lenne komolyabb párkapcsolata?
Részt venne a meleg felvonuláson vagy a meleg olimpián!
"Akkor Albinóknak se engedélyeznéd az örökbefogadást vagy házasságot? :D Nevetséges :D"
- Az albinóság nem egy viselkedésforma, amelyet egy gyerek - ha csecsemőkorától így nő fel, ebben a környezetben - el tudna tanulni.
Márpedig ha engedélyezik a melegházasságok, az apa-apa családmodellt, és a gyerekek így nőnek fel, hogy azt látják, Ádám és Béla ugyanolyan természetes dolog, mint a férfi-nő kapcsolat, az súlyosan belerondíthat a személyiségük fejlődésébe.
Ha ezt normálissá, elfogadottá tesszük, az önmagát generálja. Nem kezelhetjük "tök természetes" dolognak, mert nem az. Ne azt lássák a felnövő gyerekek, hogy "ez oké".
És a tolerancia helyes, senkit nem fognak máglyán megégetni emiatt. De azt se várjátok, hogy úgy csináljunk, mintha helyénvaló lenne, hogy fart túrtok.
Már várom, mikor alakulnak pártok a pedofilok védelmében.
Kérdésre: Nem örülnék neki.
Egyébként csoda, hogy ide még nem érkezett meg az a beszokott 6-8 főből álló ,,b.zi inkvizítor" csapat akik minden egyes meleg kérdésnél leírják ugyanazt a baromságot. Ugyanazok én nem tudom szerintem erre élvezkednek a szobájukban de akármilyen meleg téma van mindig ott vannak :) mindegy nem tudom mért írtam :D De nyugi szerintem napok kérdése......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!