Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok és hungaristák,...

Jobbikosok és hungaristák, mit tennétek ha kamasz illetve felnőtt gyereketek?

Figyelt kérdés

Meleg lenne és 1 éve lenne komolyabb párkapcsolata?

Részt venne a meleg felvonuláson vagy a meleg olimpián!

2012. júl. 1. 21:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:
Nem járok meleg felvonulásra kezdjük ott, de szívesen járnék meleg bárba vagy meleg beszélgető estekre , és nem hinném hogy ez attól függ, válság van az emberek ilyenkor mindig találnak áldozati bárányokat bűnbakokat akik piszkáljanak. Erre nem gondoltál?
2012. júl. 2. 16:39
 42/66 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy akkor nem kellett volna felhoznod a melegfelvonulás és Nyugat-Európa hatalmas toleranciáját ennek irányába.

Az egy gyomorforgató esemény volt itt, gyomorforgató lett volna akkor is, ha heterók csinálják, mert nem utcára való volt az egész.

Ha jól tudom, Magyarországon vannak melegbárok. Ki tiltja meg neked, hogy odajárj? A hungaristák meg a jobbikosok? Nem hiszem, hiszen akkor senki nem járna, márpedig járnak, hiszen vannak ilyen helyek.

A válás és a homoszexuálisok által táplált negatív érzéseknek semmi közük egymáshoz. Az áldozati bárány keresésnél már csak az unalmasabb, hogy mindenki mártírnak próbálja magát beállítani erre a posztra.

Arra nem gondoltál, hogy ezek a negatív érzések nem alaptalanok? Akár kiindulhatunk belőled is, hiszen nagyrészt rólad van szó itt. A második oldalon már az áll, hogy embereknek azt kívánod, homoszexuálisokkal házasodjanak össze, aki aztán csalja meg őket. Ezt mosolyogva... Egy rosszindulatú ember vagy te is ez alapján. Ha ilyeneket nyilatkozol az életben is, aztán netalántán betörik miatta az orrod, gondolja arra, hogy nem biztos, hogy amiatt történt, mert meleg vagy, hanem a személyiséged miatt.

2012. júl. 2. 16:46
 43/66 anonim ***** válasza:
* válság
2012. júl. 2. 16:47
 44/66 anonim ***** válasza:
* homoszexuálisok iránt
2012. júl. 2. 16:48
 45/66 A kérdező kommentje:
Lehet azt nem kellett volna mondani, de ebben van igazság hisz van biszex haverom akibe belezúgtam, de ő házasságot akar nővel....
2012. júl. 2. 16:50
 46/66 anonim ***** válasza:

"az emberek ilyenkor mindig találnak áldozati bárányokat bűnbakokat akik piszkáljanak. Erre nem gondoltál?"

Igen, a legkönnyebb a "primitív emberekre" és válságra fogni a dolgokat... Ti soha nem vagytok hibásak semmiben, ti az ártatlan bárányok vagytok, igaz?

Magadba kéne nézni, erre nem gondoltál?

2012. júl. 2. 16:54
 47/66 anonim ***** válasza:
Még véletlenül sem azért "piszkálnak" titeket mert melegfelvonuláson hirdetitek a betegségeiteket... Ááhh nem... Csak azért mert meleg vagy... Hagyjuk már!
2012. júl. 2. 16:56
 48/66 A kérdező kommentje:

Talán én osztálytársnőm haragját azzal vívtam ki hogy őket akartam elhívni? [link]

S ezek után mondták hogy ne verd a melled meg hogy démoni dolog?

2012. júl. 2. 16:56
 49/66 A kérdező kommentje:
47 kikérem magamnak Betegség? Miért? Normálisan gondolkodó fiatalember vagyok, ja és én nem szoktam felvonulásra járni...
2012. júl. 2. 16:57
 50/66 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted ez nem betegség? Jézusom... Lehet hogy normálisan gondolkodó ember vagy, de pszichéd azon része amelyik az állati ösztönökért felelős elvan torzulva. Vagy szerinted ez a természetes? Ha azt mondod igen, akkor megeszem a fülesem!
2012. júl. 2. 16:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!