Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Ugye, hogy nem...

Fiúk, lányok! Ugye, hogy nem ciki, ha 12 évesen nem pasizok, bulizok, hanem inkább a tanulásra koncentrálok? (lenn)

Figyelt kérdés

Felnőttekét is, de kamaszok véleményét kérném inkább, mert kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan gondolkoztok a dolgok felől. Én személy szerint nem akarok bulizni, diszkó, stb. semmi, sem most, sem pár év múlva, a "pasizás" szerintem meg ráér felnőtt korban is, mert akkor lehet megtalálni az igazit.

Ti mit gondoltok ezekről?

És arról, hogy 12 évesen nem akarok feltűnősködni, nagyon erősen sminkelni magam, hajamat így-úgy kivasalni, berakatni, stb.?

Felnőttek, ti hogy gondolkoztatok erről amikor 12-16 évesek voltatok?

Köszi: 12/L

2012. jún. 4. 21:36
1 2
 1/17 anonim válasza:
86%
Szia.! hát szerintem azért a külsödre figyelj:) néha jobb ha kicsit figyelsz magadra mintha csak a tanulásra figyelnél!de persze azis jó ha tanulsz;) de mellette mást is csinálj:) barátnőzz,ismerkedj.néha jó ám a pasizás ;) de persze nem kell 20 kiló festéket kenni magadra,meg ilyenek,érted.:)
2012. jún. 4. 21:48
 2/17 anonim ***** válasza:
48%
Szerinted azért ér még rá a pasizás, mert még kislány vagy. Majd ha elkezd beindulni a hormonáztatásod akkor majd elkezded érteni, hogy miért is jó bulizni pasizni meg egyebek amiket most még nem értesz.
2012. jún. 4. 22:00
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igazad van, hasonló voltam ennyi idősen, személy szerint nagyon korainak tartom a pasizást, bulizást, hajvasalást, sminket 12 évesen, nincs rá szükséged. Néha látok ilyen lányokat, és elég nevetséges, látszik, hogy egy kislány, aki megpróbál úgy öltözni/sminkelni mint egy 20 éves.

Pár év múlva lehet máshogy gondolkodsz majd, én 13 évesen el se tudtam volna képzelni, hogy ha pénzt kapok, abból ruhát veszek, nem pedig pl. könyvet. :D Ezzel csak azt akartam mondani, hogy valószínűleg fogsz még változni, de egyelőre jó vagy így ahogy vagy, bőven ráérsz még ezekkel a dolgokkal. :)

17/L

2012. jún. 4. 22:48
 4/17 anonim ***** válasza:
74%

Hát 12 évesen még ne is csináld ezeket, mert körberöhögnének...

A 12 és 16 év nagyon tág fogalom, össze sem lehet hasonlítani egy 12 évest egy 16 évessel, már ne is haragudj.

15-16 évesen normálisak a felsorolt dolgok, annál fiatalabb korban nem.

2012. jún. 5. 00:14
 5/17 anonim ***** válasza:
51%
Ezt kérdezni sem kellene. Az lenne ciki, ha ezeket csinálnád! Bárcsak minden kamasz ilyen okos és értelmes lenne mint Te!!! Addig jó amíg ezek nem csinálod!!! Egy 12 éves gyereknek-hiszen még gyerek vagy-, nem a pasikon és a bulikon kell járni az eszének!!!
2012. jún. 5. 07:01
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
Előző vagyok és 37 éves.
2012. jún. 5. 07:01
 7/17 anonim ***** válasza:
39%
szerintem ő még nem kamasz...
2012. jún. 5. 07:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem minden kornak meg van a maga szépsége. ennyi idősen még én is inkább tanultam, vagy fagyiztam az osztálytársaimmal, persze akkor is esetleg egy órára mehettem el délután.

hidd el, eljön majd az idő, amikor vágyni fogsz ezekre a dolgokra, hogy bulizhass, pasizhass, de ezeket sem kell ész nélkül űznöd majd, mint ahogy manapság divat...

engem személy szerint elborzaszt, hogy egyesek milyen koravének. ne akarj közéjük tartozni. megnézhetik majd magukat a mostani fiatalok, hogy 25 éves korukra milyen lesz a bőrük a sok sminktől. tudod, a szépség mulandó, a tudást viszont senki nem veheti el Tőled!

maradj csak ilyen szerény, én ezt sokkal jobban pártolom, mintha már most elkezdenél bulizni, vagy hasonlók.

és az első hozzászólónak üzenném: az, hogy valaki nem vasalja a haját, nem sminkeli magát, az nem azt jelenti, hogy nem igényes, nem figyel a külsejére. vannak natúr szépségek és szerintem sokkal jobban felkeltik ők a figyelmet, mint az agyonsminkelt kisasszonyok.

az egyszerűség gyönyörködtet.

és kislány, szerintem bombanő lesz belőled, ha megmaradsz ilyennek.

légy határozott és ne hagyd, hogy a társadalom szennye magába szippantson.

minden jót, 21 éves anyuka

2012. jún. 5. 11:50
 9/17 anonim ***** válasza:
64%

Szia! 12-16 évesen max korrektor ha sok a pattanás,de lehet célszerűbb egy bőrgyógyász,ha nagyon muszáj 16 évesen egy kis szempillaspirál max.

12-15 évesen minden szempontból felesleges a pasizás,jó 15 évesen jársz valakivel ami annyit takar hogy kézfogás szájra puszi,együtt tanulás,mozi,max csók az belefér,több nem is kell,sőt én azt vallom,hogy 16 évesen sem kell tovább eljutni.

Ilyen fiatalon amúgy sem alakulnak ki mély érzelmek a gyermekkori fellángolások elmúlnak,komoly párkapcsolatra együtt alvásra szexre,szükség sincsen és nem is érettek a 12-16 éves kamasz gyerekek,jó sztem egy 12-14 éves inkább kislány még kiskamasz.

13-14 évesen babáztam,barbiztam a húgaimmal,játszottam a barátnőimmel,egymásnál aludtunk filmet néztünk stb.,nem voltunk ivós,éjjeli bulikba egyátalán először 17 évesen voltam ilyenen és jé nem maradtam le semmiről,sőt 22 éves létemre 14-16 évesnek is sokszor néztek,nem azért,mert gyerekes öltözöm vagy viselkedek,csak pusztán természetes az arcom,természetesen viselkedem,nem próbálok 10 évvel idősebbnek kinézni.Nem is sminkeltem egyátalán talán korrektort és szőlőrúzst használtam 16 éves koromig,utána is csak szempillaspirált vagy ha nagy ritkán buliba mentem vagy fellépés volt kis szemfestéket,arc pirosítót.

Persze rengeteg gyerekszerelmem volt,volt olyan ami ovitó,4.ig tartott,volt 14-15 évesen is,de nem léptem tovább a szájrapuszin.

Komolyabb barátom volt 17-18-19 évesen is egyik sem tartott sokáig,és eszembe sem jutott egyikkel sem lefeküdni,aztán 19 évesen megismerkedtem ama már vőlegénynemmel,Ő volt nekem az első,nem maradtam le semmiről,semmit nem bántam meg,jé felnőttem össze-vissza kefélések,részegen fetrengések,és utcasarki ribi kinézet nélkül,és egészséges felnőtt lettem akinek van önbecsülése,tartása,vannak jó élményei,aki akkor éli az életet amikor kell a főiskolán,meg érettségi után nem kis 14-16 éves fruskaként,és már van egy 1 éves kisfiam,sokkal ritkábban megyek el a barátnőkkel bulizni stb.,mert úgy érzem kibuliztam magam 3-4 év alatt,persze most is kikapcsolódom és a párommal is elszoktunk menni kettesben,de kell is a kikapcsolódás a havi 2-3 buli a szülőnek is.

Szerintem Kedves kérdező nagyon jól gondolkodsz,tartsd is magad ehhez,és hidd el te fogsz jobban járni,szerintem már érettebb vagy mint sok tinitársad akik ájuldoznak a nagy "szerelemtől",és 30 évesen olyan lesz az arcuk,mint egy 50 évesnek, akik 20on évesen már életunt,befásult kiégett emberek lesznek.

2012. jún. 5. 12:30
 10/17 anonim ***** válasza:
én is azon a véleményen vagyok,mint te csak két évvel idosebb vagyok :)
2012. jún. 5. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!