Rosszabbul éltek mint 4 éve, vagy jobban?
Én jobban élek,mint 4 éve.
Nem politizálok,nem vagyok oda Orbánért,sőt egyik pártért sem.Ha belegondolok még szavazni sem voltam soha.
Nyomdában dolgozom,sokat túlórázom.A férjem is dolgozik,és mivel nincs hitelünk,így végre 2-3 éve megengedhetünk olyan dolgokat amit sok-sok éve csak álom volt.
2 éve voltam életemben először Olaszországban.Tavaly voltam életemben először Görög országban.Idén is megyünk nyaralni valahová. Végre van bérletem egy konditeremben,és uszodában. Eddig ezek is csak álmok voltak.
Amióta leszoktunk a cigiről,és nincs hitelünk,elég jól boldogulunk..
40/N
"Négy éve minden nyáron el tudtunk menni nyaralni külföldre, mára szinte lenullázódtak a megtakarításaink. "
Vajon miért? :D
Én köszönöm meg vagyok, használt nyugati importáru eladásával foglalkozom, és nem úgy néz ki mintha az emberek csóróbbak lettek volna. Még mindig jól fogynak főleg a használt Iphone-ok és más véleményem szerint túlbecsült termékek, mint a dre füles (újonnan egy 50 ezer forint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!