Szerinted is ingyenélőek, lusták az egyetemisták, és csak a bulizásról szól az életük?
Én a kérdésre válaszolnék :)))
Szerintem nem csak a politika magyarázza bele az emberekbe. Én Sopronban élek, és minden nyáron el kell viselnem a VOLT fesztivál kedves vendégeinek nyomulását itt a városban. Nem akarok senkit megbántani, és biztos, hogy vannak kivételek is, de borzalmas a viselkedésük. Nem egyszer láttam, hogy egy közkedvelt téren alkoholizálnak, ráadásul úgy, hogy már reggel kifekszenek és estig ott nyomják! A baj nem ez, mert én is voltam 20 éves, hanem az, hogy ezt a 8 éves gyerekem is látja, és baromira nem örülök neki.
Aztán arról nem is beszélve, hogy nagyon komoly szókinccsel rendelkeznek, mindezt vegyítve egy kis seggmutogatással, és szemtelen szöveggel kísérve!
Na de tisztelet a kivételnek, nem mindenki ilyen!
Én ez alapján látom a dolgokat, és nem örülök neki, hogy az ilyen egyedek kapnak diplomát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!