Vélemények a cikkről? "Miről álmodnak az egyetemisták? "
2011. szept. 25. 16:13
2/31 anonim válasza:
Egyébként ez nem cikk, hanem első szemeszteres tapasztalatlan gólyák vágyálmai.
Semmiféle következtetést nem érdemes levonni belőle.
Ennyi erővel az ovisokat is megkérdezhetnénk ( a korkülönbség is mindegy)
3/31 anonim válasza:
Úgy látom, mindenki repülni szeretne :D
4/31 anonim válasza:
első éveseket minek megkérdezni
5/31 anonim válasza:
Én pl. arról, hogy külföldön élek kedves emberek között, nem ezen a szemétdombon, és hogy találok egy kedves fiút magamnak. 22/F
6/31 anonim válasza:
Az álmaikban nincs semmi különös. Arra viszont kíváncsi lennék, mit fizettek nekik, hogy így ugráljanak, különösen a magas sarkú cipős csajoknak.
7/31 anonim válasza:
Amikor elkezdtem a főiskolát, én is nagy álmokat szőttem. És egy része bejött...
"Én pl. arról, hogy külföldön élek kedves emberek között, nem ezen a szemétdombon"
Mindenkinek olyan a környezete, amilyennek kialakítja. Miért nem külföldön diplomázol?
8/31 anonim válasza:
Én nagy álmokkal vágtam neki a felsőoktatásnak, ezek lassacskán talán fel is épülnek, de rögösebb az út, mint gondoltam, bár nagy öröm is egyben.
9/31 anonim válasza:
Annak a lengyel szakos fiúnak milyen kigyúrt mellkasa van:-P. Áron és Balázs láthatóan egymásról álmodik:-D.
10/31 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy übergáz. Miért kellett szerencsétleneket így ugráltatni, tragikomikus az egész.
A kölkök meg eléggé álomvilágban élnek, a 90%-uk kitörölheti majd a diplomájával a seggét....az ilyen szlavisztika szakok mi a jó istenre jók, pláne nyelvtudás nélkül?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!