Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted is ingyenélőek,...

Szerinted is ingyenélőek, lusták az egyetemisták, és csak a bulizásról szól az életük?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre, a politika ezt magyarázza bele az emberekbe, amilyen médián keresztül csak lehet. Egyre több sikerrel, mert a szegényebb, munkásréteg, szolgáltatóiparban dolgozók, és a nyugdíjasok pontosan így gondolkoznak.
2012. jan. 25. 14:21
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Egyébként az egyetem nem az ötödik év, hanem a tizenharmadik félév válik fizetőssé, legalábbis három éve még így volt. Ha azóta változott valami, akkor elnézést.
2012. jan. 25. 15:25
 22/41 anonim ***** válasza:
félév után
2012. jan. 25. 15:26
 23/41 anonim ***** válasza:
68%

"Nem az államilag finanszírozott helyek számát kell csökkenteni, hanem a felvételi ponthatárokat felemelni"

Gyakorlatilag egyik következik a másikból.

2012. jan. 25. 15:26
 24/41 anonim ***** válasza:
96%
Én építészmérnöknek tanulok, napközben vagy suliban vagyok, vagy dolgozok felváltva reggel 8-tól este 8-ig hétvégén is, éjszaka pedig a leadandóimat készítem. Így a sulival haladok, az albérletet éppen ki tudom fizetni, hetente egyszer tudok találkozni a barátaimmal, havonta egyszer haza tudok látogatni. Ezt nem nevezném túl bulis életnek. Engem ne nevezzen egy roha*dt politikus sem ingyenélőnek, sem lustának, mikor az én adómból tankolja az én adómból vett új kocsiját (mert ugye már a diákmunkát is megadóztatják), ráadásul majd' elalszik a parlamentben ahelyett, hogy tenne valamit azért, hogy normálisan meg lehessen élni.
2012. jan. 25. 15:32
 25/41 anonim ***** válasza:
92%
Hát biztos benne van a bulizás is a pakliban, de azt ne felejtsük el, hogy vannak levelezős egyetemisták is, akik dolgoznak suli mellett, az iskolai tandíj összegét meg csak kevés szülő tudja állni szóval valójában a nappalisok jó része is minimum 4 órában melózik. Egyébként pedig vizsgákra azért elég sokat kell készülni. Szerintem a politikusok ingyenélők.
2012. jan. 25. 15:46
 26/41 A kérdező kommentje:

ma 15:24

ebben igazad van, ha nem az menne az egyetemen, hogy minden hülyét felvesznek... alacsony a ponthatár és ráadásul az érettségi annyira egyszerű h egy csimpánz is átmenne...

mert valóban, van egy réteg aki végigissza az első évet, aztán kibukik, aztán újra próbálkozik megint felveszik és megint kibukik, szóval van sok ilyen, de ez a politikusok hibája, meg az egyetemeké hogy ilyen létezhet. de az meg már az emberek hibája h velük azonosítják az egyetemistákat.

2012. jan. 25. 16:26
 27/41 anonim ***** válasza:
0%

", mikor az én adómból tankolja az én adómból vett új kocsiját "

Jó sokat adózol, ha ennyi mindenre telik.

2012. jan. 25. 16:26
 28/41 anonim ***** válasza:
Nem mindegyikük ilyen, de tény, hogy nem kevesen alibinek használják a főiskolát/egyetemet, és a bolognai rendszer bevezetése inkább ártott, mint használt a felsőoktatásnak.
2012. jan. 25. 20:40
 29/41 anonim ***** válasza:
0%

"Magyar Oroszlán

Én sem sírok amiért kirekesztő, "rasszista" módon lenáciztok, és ledegradáltok csak mert nemzetérzelmű vagyok..! Akkor te miért sírsz?

2012. jan. 25. 20:48
 30/41 anonim ***** válasza:
-ű +ü
2012. jan. 25. 20:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!