Egyszerre két megmozdulást is betiltottak, köztük egy egyetemisták által szervezettet is. A kormány tényleg ennyire fél a néptől, amely megválasztotta?
A csütörtökre tervezett egyetemi virrasztást betiltotta a rektor úr, és aznap csakis a Corvinus hallgatói tartózkodhatnak az egyetem területén, este hatkor bezárják a Sóházat és a főépület déli bejáratát, hétkor a C épületet, este tízkor pedig a főépület északi kapuját is. Akkortól a benntartózkodási engedélyek sem lesznek érvényesek.
Biztos szerencsés az egyetemistákat korlátozni? Szerintem ha '56-ban nem tudták megállítani őket, akkor most se fog sikerülni.
Az ugyancsak csütörtökre tervezett rendvédelmis tüntetés idejére az egész állományt behívják fokozott közbiztonsági ellenőrzésre. A mobiljaikat nem tarthatják maguknál a rendőrök, ami nem szokás.
Mit gondoltok, mi lesz ebből?
félnek, nagyon is..
ha nem félnének engednék őket össze vissza tüntetgetni.
jön a viktatúra...
ez sok fideszes minden megbocsát ám a fidesznek
most 3 év múlva jobbikra!! mer azért a mszp se kéne
amúgy ilyen betiltós dolgok utoljára a Kádár alatt voltak
Igen fél.
Az alkotmányt vagy a médiatörvényt se merték volna népszavazásra bocsátani mert még megbuktak volna. (de 300 ft-ról meg tartani kell mert az nagyobb horderejű) De igazából a médiatörvényről meg is volt a szükséges aláírás, hogy népszavazást tartsanak, csak valahogy az országos választási bizottság melyben a fidesz van többségben nem engedélyezte. Helyette megy most a nemzeti konzultáció, melyet Szíjártó óriási sikernek tart. De azt a tényt elfelejti, hogy csak 15% küldte vissza.
Orbán azt mondta, hogy most befejezték a rendszerváltást.
Nem lehet, hogy inkább rendszer-visszaváltás történt? Ha ezt is eltűrik a "zemberek", akkor tényleg elvesztem minden reményemet a népemben.
De főleg inkább az egyetemistákban, habár én is az leszek szeptembertől. Szerintem ilyenkor az lenne az alap dolog, hogy már csak azért is tüntetni, és már nem csak a Corvinus hallgatói, hanem minden budapesti felsőoktatási tanintézmény tanulója összefog, és együtt kimegy az utcára.
Vagy ezt csak egyszer lehetett eljátszani?
Hát persze dübörög a jólét nem ?
Fél a tolvajok p*csája nem is kicsit.
Csak robbanna már 100 %-ba ez a birka nép.
Tényleg ennyire sikerült a fidesznek megosztania a magyarságot? Hogy amikor a rendvédelmisek tüntetnek az alkotmányos jogaik sárba tiprása ellen, akkor mindenki fújolja őket, mert ők hamarabb mehetnek nyugdíjba?
És amikor az egyetemisták akarnak tüntetni, akkor mindenki legyint, hogy ők úgyis csak mind élősködnek az államon, mert a friss diplomával külföldre mennek?
Vajon mikor telik be a pohár? Mit kéne csinálni ezzel a birka néppel, hogy végre észbe kapjon? Ha eltörölnék a választásokat, vajon biztos, hogy mindenki utcára vonulna? Tudatosan utálatban tartanak minket egymás iránt, és ezt nem lehet ráfogni a szoc-libsikre, ezt bizony már 9 éve építi a fidesz, és úgy látszik, bejött nekik.
"...minden budapesti felsőoktatási tanintézmény tanulója összefog, és együtt kimegy az utcára."
Ahha, keresd őket a discoban, ahol csontrészegen fetrengenek a földön a saját hányásukban. Szerintem megkérdezed őket, hogy ki van jelenleg kormányon, akkor sokuk meg sem tudná mondani. Még nagyobb részük meg tudná mondani, de b@szna rá az egészre. Nem érdekli őket a politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!