Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most miért baj, hogy a Fidesz...

Most miért baj, hogy a Fidesz van kormányon?

Figyelt kérdés

Had kezdjem azzal, hogy hülye válaszokat NEM KÉREK!

Kérdés: Miért ellenzi mindenki a Fideszt? Nemrég még az MSZP-vel volt gond most meg a fidesszel. Akkor mi a jó nektek? Jobbik? Lehet ha meg az lenne párton az lenne a probléma.

Érvekkel írjátok le (értelmesen) hogy ha jobb volt-e az MSZP, miben volt jobb.

Én egyik pártján sem állok, de azért ha a Fidesz dolgaiba amit létrehoz egy kicsit mögé nézünk lehet, hogy találunk benne értelmet! És ne a magunk értékét keressük! De azért írd le mi az ami kétségtelenül rossz, és az MSZP-nél is rosszabb!

2012. jan. 13. 23:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
55%
tetro mindent elmondott amit írtam volna.
2012. jan. 14. 11:21
 22/29 bumbi02 ***** válasza:
55%

Kérdező, én leírtam azokat amik első körben eszembe jutottak kormány ellen.. de akkor nézzük azokat amiket kifogásoltál:

- rendőrök nyugdíja: dolgoztál rendőrként? Mert édesapám dolgozott 20 évet rendőrként.. Én láttam hogy mi az amiért megkapják korábban a nyugdíjt.. Tanárként az ember nem tudom hányszor dolgozik karácsony napján, vagy éppen a fia születésnapján EGÉSZ NAP 24 órás műszakban.. Vagy például hányszor rendelik le a tanárt 2 hétre száz kilométerre az otthonától hogy már pedig nem érdekli őket hogy a feleséged napokon belül szülhet.. Nem tudom a tanárok hányszor dolgoznak 24 órás műszakokban, illetve hányszor dolgoznak úgy hogy 12 órát dolgoznak este 6-reggeli 6ig, hazamennek pihenni, másnap reggel 6tól este 6ig dolgoznak... teljesen felborul az ember egyensúlya, hiába aludhatsz egésznap, egészségtelen.. nem lehet ezt 50 éves koráig csinálni az embernek.. Ha katasztrófa van - pl iszapkatasztrófa- senki se kérdezi meg a tűzoltót vagy rendőrt hogy akarsz jönni? lehet hogy radioaktiv, még nem tudjuk.. KELL mennie..

Nos ezekért a dolgokért jár korábban nyugdíj.. És akkor még a veszélyességről nem is beszéltünk...

Egyetemi helyek szűkítése.. Tehát szerinted rendjén van hogy 20 ezerrel kevesebb államilag támogatott hely lesz, eddig 4200 közgazdász helyett 250et kell csak képezni, 800 államügyis helyett csak 100at, de 4200 bölcsész helyet 2700at??? Nyiss meg egy jobinfo-t, agy profession.hu-t.. Másfélszer annyi mérnököt keresnek mint gazdasági embereket.. Másfélszer.. Tudod hányszor többet támogat az állam? Nagyjából 30x annyit...

Ha gondolod bármelyik leírt pontomat kifejtem hasonló hosszúságú válaszban, csak nem tudom mennyiben érdemes...

2012. jan. 14. 11:31
 23/29 anonim ***** válasza:
18%
A legjobban kezeli a helyzetet a fidesz és megmenti a magyar gazdaságot.
2012. jan. 14. 12:28
 24/29 bumbi02 ***** válasza:
Utolsó. Kifejtenéd? mert állítani valamit egy dolog. De azt illik is alátámasztani.. Én kifejtettem a véleményemet hogy mi a baj a Fidesszel. Tedd meg légyszíves te is hogy kifejted hogy mivel is menti meg a gazdaságunkat.
2012. jan. 14. 13:51
 25/29 A kérdező kommentje:

bumbi, megértelek, de ezer olyan munka van amit elsoroltál, hogy mikor "kell MENNI" dolgozni és mégsem kapnak már 40 éves koruktól nyugdíjt szóval ennyi erről, annak meg nincs értelme h a rendőrök megállítanak a semmiért 20.000-re mert unatkozik..

A nagy adósságot meg mindenki rákeni a fideszre. Mert szerintetek valószínű: egyből a kormányra lép és akk ki is fizeti az addósságot nem? kb ezt vártátok csak miből?

Már leírták előttem, hogy nem a fidesz vitte adósságba az országot akk mért nem lehet felfogni? Minden amit az MSZP csinált rákenitek, mert épp ő van kormányon.

2012. jan. 14. 14:19
 26/29 tetro ***** válasza:
62%

mit nem lehet felfogni? hogy az adósság volt x a fideszig. most meg 1,3x. senki nem várta hogy fizessék ki. még csak azt se vártuk amit ígértek. de azt igen, hogy legalább szinten tartsák. vagy legalább ne rontsanak a helyzeten.

ja, mondj már másik olyan melót, ahol 24órázni kell, nincs hétvégéd, és 20 éven az életedet kell kockáztatnod akár nap mint nap.

2012. jan. 14. 14:28
 27/29 anonim ***** válasza:
75%

11.17 Tetro!

Ott a pont!!!

Végre-végre értelmes ember!!!!!!!!!!

2012. jan. 14. 15:38
 28/29 anonim ***** válasza:
13%
Persze, keltsed csak a hisztériát és kamuzz minél többet itt a gyk n!
2012. jan. 14. 23:16
 29/29 anonim ***** válasza:
Kérdező! Az államadósságról annyit, hogy nem azt várták el, hogy visszafizessék, hanem hogy olyan pályára állítsák a gazdaságot, amivel szép lassan vissza lehet fizetni. Erre meg felélték a családi ezüstöt (manyup), és még növelték az adósságot. És nem tudni, hogy hogyan is fog csökkenni a későbbiekben...
2012. jan. 15. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!