A Fidesz képes lesz 4 évig kormányon maradni? (nem provokáció)
Volt már itt Kubatov-ügy, Kósa interjú az ATVn, adócsökkentés ígérete aztán visszavonása, Pintér kijelentése (Gergényi jogszerűen járt el 2006 őszén), az önkormányzati rendszer átszabására való terv (ami a Fidesz saját érdekében történne), az izraeli akciót sem ítélték el(ez nem kötelező, de szerintem elvárható), és most Kósa és Szijjártó forint rombolása.Emellé jön még az, hogy konkrét elképzeléseik nincsenek a gazdaság rendbetételéről, több politikai elemző is erről ír, megint a nagy szavakkal próbálnak időt húzni. És még 2 hónap sem telt el a választások óta. A romák szaporodása, a magyarok fogyása, és vidéken a közbiztonság katasztrofális helyzete csak olaj a tűzre.
Mennyi esélyt látsz, hogy még a következő választások előtt lesznek tüntetések az előrehozott választásokért?
Mi lenne ha nem a Fidesz???
Én nem vagyok semmijenes de mást nem tudok elképzelni......
Most úgy néz ki hogy nem. Jön a Jobbik. Mivel a szocik politikáját nem akarja folytatni, eltitkolni meg nem lehet már tovább a bajokat. Egyszerre nem tud megfelelni az Eu-nak, meg az országnak akármilyen jó a retorikája.Nem döl be már neki mindenki! Én szerintem most meegy az előkészités a brutális, vad megszorításokra! A dráguulás jön.
De!
Ne hagyjátok magatokat befolyásolni a média által! Mi erősek vagyunk, ha összefogunk, kreativ a magyar ember, ha problémát kell megoldani, össze kell fogni, ne a rosszat lássátok, mert az legyengít bennteket, hanem azokat az embereket akik segítenek egymásnak, oldják a problémákat, és tesznek folyamatosan azért hogy az országnak jobb legyen!
Innen nézve már egész más! Igy már büszkék lehetünk magunkra!
"A Fidesz képes lesz 4 évig kormányon maradni?"
Az a minimum, hiszen 4 nyugodt év jön: a gazdasági válságnak vége van, 2012-től már érezhető lesz a fellendülés, a lakosság elégedett lesz.
"Volt már itt Kubatov-ügy, Kósa interjú az ATVn"
Ezek az "ügyek" 10-15%-nyi elvakult szoci törzsszavazóra hatnak, másokra nem.
"adócsökkentés ígérete aztán visszavonása"
Nem vonták vissza, csak elhalasztják (nem most lesz, hanem először január 1-től)
"Pintér kijelentése"
Pintért a lakosság a munkája alapján fogja megítélni, nem a kijeletései alapján.
"az önkormányzati rendszer átszabására való terv"
Ami megerősíti a Fidesz pozícióit, abba hogyan bukik bele a Fidesz?
"az izraeli akciót sem ítélték el"
Semmi közünk hozzá.
"Kósa és Szijjártó forint rombolása"
Hiszti. A forint/euró árfolyam folyamatosan ingadozik, csak a baloldali sajtó által behülyített prolik egy része most látványosan rácsodálkozik erre a tényre. Hiszti a köbön. Három nap múlva már emlékezni se fog rá a sok szoci droid.
"Emellé jön még az, hogy konkrét elképzeléseik nincsenek a gazdaság rendbetételéről"
A Népszabi vagy az ATV szerint? :)))))
"több politikai elemző is erről ír"
Olyan kiváló elmék, mint Debreczeni Józsi vagy Lengyel Laca?
"Mennyi esélyt látsz, hogy még a következő választások előtt lesznek tüntetések az előrehozott választásokért?"
100,0% esélyt. Kovács László még biztosan kivonul tüntetni 23 nyugdíjassal és 50 baloldali újságíró és tévés jelenlétében, sőt, a Jobbik is fogja még követelni óriási (200 fős) tömegdemonstráción, hogy monnyonleakórmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!