A Fidesz egyszer már volt kormányon, akkor elbukott. Mit reméltek mégis fideszesek mivel lesz most jobb vagy másabb?
Miért bukott volna el?
Én kifejezetten jól életem akkor,és középosztálybeli vagyok...
Elbukott???
Ez érdekes. Horn Gyuláék jól kormányoztak és vesztettek '98-ban, Orbánék ugyanígy jártak 2002-ben.
Ferenc testvér pocsék teljesítményt nyújtott és nyerni tudott 2006-ban. Egy választást elveszíteni nem egyenlő a bukással, ez a demokráciákban előfordul. Nem szenvedett megalázó vereséget sem az MSzP '98-ban sem a Fdesz 2002-ben. A bukásnak azt lehet nevezni, ami most a szocikkal történt.
18:07es vagyok
A kérdező nem úgy értette szerintem az elbukást,hogy vesztett,hanem a kormányzásra...
(Szerintem)
"Azért, mert sok hülye barom az mszp-re szavazott?"
Ugyanez a sok "hülye barom" most a Fideszre szavazott. Vagy most már nem azok? Elég nagy probléma, hogy egyesek szerint a népnek kell megfelelnie a politikusoknak, nem pedig a politikusoknak kellene a népet szolgálnia és a kegyeit keresni. Ha a Fidesz Orbánnal az élen olyan ragyogóan kormányozta volna az országot, és annyira belopta volna magát az emberek szívébe, nem váltották volna le őket 2002-ben. Tudomásul kellene venni. Szíveskedett volna még jobban és alázatosabban kormányozni, és talán megszerették (megszerettük) volna.
Nem így volt. Ne a népet okold ezért!
"Ugyanez a sok "hülye barom" most a Fideszre szavazott"
Ezt ugye nem komolyan írtad?!
Nekem tetszett, amit 2002-ig csináltak, ezért szavaztam rájuk. Nem akarok Orbánnak megfelelni, nem is ismerem személyesen :) Ha majd most nem felelnek meg, akkor szavazok másra (aki nem az mszp lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!