Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz egyszer már volt...

A Fidesz egyszer már volt kormányon, akkor elbukott. Mit reméltek mégis fideszesek mivel lesz most jobb vagy másabb?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 18:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%
Csak örülünk, hogy ezen pörögtök...Fáj az eredmény?
2010. ápr. 14. 18:50
 12/19 anonim ***** válasza:

A fidesz nem bukott meg 2002-ben az súlyos tévedés és a tények nem ismerete.

1.-szerintem az előző Orbán kormány jól végezte a dolgát a gazdaság kezdett fellendülni a bokros csomag után

2.- 2002-ben a fidesznek TÖBB szavazata volt mint az mszp-nek (a választás.hu oldalon megtudod nézni a rendszerváltás óta az összes eredményt) csak az szdsz-el kötött koalícióval lettek többen 2% -al nem nagy külömbség szoros volt a verseny

3.- a fidesz nagyon jól tudja ha most nem teljesítik a vállaltakat akkor örökre elveszthetik a választok bizalmát DE azt is tudni kell hogy csodát tenni nem tudnak az elmúlt 8 évet nem lehet hirtelen megnem történté tenni de a következő 4 év alatt lassan de biztossan javulni fog a helyzet mert ők nem a lejtőn lefelé fognak minket lökni(ami ugye könnyebb megindítani az orszagot a lejtőn ahogy a kommunisták mindigis tették velünk viszont nehezebb felfelé lökdösni) ugyhogy türelem.

2010. ápr. 14. 18:55
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
Komolyra fordítva, nem hiszem hogy elbukott, hanem a szerelmes Mszp hívők és Orbángyűlőlőknek nagyon szúrta a szemét az a kormány, meg a szemtelenül fiatal koruk és a néha kicsit pökhendi viselkedésük és kézzel lábbal leszavazták.Ezzel nem is volna alapból gond, de látva a lét süllyedését, újra meg választották a komcsikat, na ezt hívják ostoba, sarkos, degenerált gondolkodásnak, ami ide juttatta azokat is, akik ezt nem akarták!De ha reálisan nézzük, szükség volt a pofára esésre, mert most már hatalmas tétje és felelőssége lesz a munkájuknak, nem engedhetik meg maguknak a lazítást, egy percre sem.Végre beértek a feladatra!
2010. ápr. 14. 18:57
 14/19 anonim ***** válasza:

"2002-ben a fidesznek TÖBB szavazata volt mint az mszp-nek (a választás.hu oldalon megtudod nézni a rendszerváltás óta az összes eredményt) csak az szdsz-el kötött koalícióval lettek többen 2% -al nem nagy külömbség szoros volt a verseny"

Ja. 1998-ban meg az MSZP-nek volt több szavazata, mint a Fidesznek, de Torgyánék segítségével mégis nyertek. Betartották a demokratikus és alkotmányos játékszabályokat. Vagy ezt akkor az MSZP-nek és az SZDSZ-nek nem volt szabad elkövetnie 4 évvel később?

2010. ápr. 14. 19:25
 15/19 A kérdező kommentje:
Jó akkor másképp teszem fel a kérdést.A Fideszt 4 év kormányzás után leváltották.Miért? Ok nélkül? Valami oka csak volt? Én még emlékszem akkor majdnem úgy örültek az ő leváltásuknak,mint most az MSZP-nek.De a kérdés inkább arra irányul amire nem kaptam értelmes válasz,miben lesznek most mások vagy jobbak mint akkor.
2010. ápr. 14. 19:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát ha te a saját bőrödön nem érzed a kettő közti különbséget, akkor teljesen felesleges bármiről írni ez ügyben neked!
2010. ápr. 14. 19:55
 17/19 A kérdező kommentje:
Na most akkor őszinte leszek.Én 98-ban kezdtem a nagybetűs életet,akkor szültem első gyermekemet,de akkor is most is egyik napról a másikra éltünk,nem volt kocsink,a páromnak munkahelye,házunk stb.Volt olyan,hogy vajas kenyeret ettünk vízzel.Aztán 2005-ben értünk el oda,hogy saját házat tudtunk venni,de semmi nem változott azóta sem.Igazából semmi különbséget nem érzek.
2010. ápr. 14. 20:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Az Orbán kormány messze a legjobb kormány volt és aki pedig bukásról beszél az kicsit nézzen szét mi történt most a hőn szeretett szocikkal. Rólatok a gatyát lerángathatná, akkoris csak azon okoskodnátok, hogy "biztos a Fidesz is". Tanulj meg tájékozódni, nézd meg az ország eredményeit, utána mondj bármit is. Enélkül hiteltelen.
2010. ápr. 14. 21:06
 19/19 anonim ***** válasza:
49%
Én leírtam egy két okot.Nézz vissza kicsit!Ha ennél többre vágysz, sajnos nem tudok segíteni, mert én is értetlenül álltam akkor e tény előtt.De most figyelj, majd látod a különbséget a két párt kormányzása közt, de csodát ne várj senkitől, mert a mesében léteznek, nem a politikában:)
2010. ápr. 14. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!