Milyen dolog olyan kérdést feltenni, hogy Ön elégedett e a fidesz munkájával? Meg, hogy miért, mi változott, mióta ők vannak kormányon?
mszp egy nagy 0 ... ez tény elcseszték az országot
a fidesz meg folytatja
És nem vagy Fidesz fun? Persze, innentől fogva nem hiszem én már el, de mindegy
Amúgy meg ORbán veri a nyálát, hogy ők mit elértek már a 100 nap alatt, saját magát is értékeli - akkor meg miért ne lehetne ilyenről beszélni?
Ezek rosszabbak lesznek mint az mszp volt,
4 hónap alatt is lehet csinálni valamit. Legjobb értesüléseim szerint Viktorék eddig már több korábbi ígéretükből visszakoztak, hogy bocs, mégse, mert. Hát engem ez csak azért lep meg, mert a jelenlegi parlamenti pártok közül az MSZP-n kívül ők az egyetlenek, akik folyamatosan bent voltak a Parlamentben az elmúlt 8 évben is, teljes képük lehetett a dolgokról. Ha újoncok lennének, elfogadható lenne, hogy választások előtt nem volt elég rálátásuk, de így nem.
Ők tudták, mi van, ígértek fűt-fát, most meg visszakoznak.
Én nem szavaztam se rájuk se az MSZP-re, mert mindkettő bebizonyította, hogy tolvaj hazug banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!