Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elmagyarázná valaki, hogy...

Elmagyarázná valaki, hogy hogyan jutottunk el idáig? Egy cigánynak több joga van mint nekünk. Ha megvernek minket, akkor is mi vagyunk a hibásak, a rasszisták (pl ha önvédelemből visszaütünk).

Figyelt kérdés
Más országokban nincs ez így. Hallottam már egy két szlováktól pl, hogy gyávák vagyunk, mert hagyjuk, hogy ezt tegyék velünk. Mi magyarok azt mondjuk, hogy mi tűrűnk, de már nem sokáig. Erre egy külföldi azt mondja, hogy ez baromság. Mi csak egyszerűen félünk a cigányoktól, és azért mondjuk azt, hogy tűrűnk.
2012. jan. 6. 21:30
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Hát mindenképpen maradni szeretnék Magyarországon. Azt nem tudom, hogy BAZ-megyében fogok e maradni, ez attól függ, hogy hol kapok majd munkát.
2012. jan. 7. 15:58
 42/44 anonim ***** válasza:
64%

"na igen, a Jobbikosok vonulni tudnak, de cselekedni még annyira se..."

Te retardált! Hol említettem én a Jobbikot?

2012. jan. 7. 19:11
 43/44 anonim válasza:
90%
52-esnek ne írjatok ilyen szavakat a végén még könyvet kell nyitnia, hogy tudja mik ezek.És szerintem 52-es te ne nagyon írj ide többet mert csak itt ki akarsz kezdeni mindenkivel hogy sikerélményed legyen... Addig írogatsz ide amíg úgy enm érzed hogy igazad van...
2012. jan. 9. 16:00
 44/44 anonim válasza:
50%
Én is megvertem egy rohadt kis cigány k*rvát (önvédelemből) mert rám támadott és még neki áll feljebb. Legszívesebben agyon ütném mindet!!!
2012. jan. 14. 12:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!