Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elmagyarázná valaki, hogy...

Elmagyarázná valaki, hogy hogyan jutottunk el idáig? Egy cigánynak több joga van mint nekünk. Ha megvernek minket, akkor is mi vagyunk a hibásak, a rasszisták (pl ha önvédelemből visszaütünk).

Figyelt kérdés
Más országokban nincs ez így. Hallottam már egy két szlováktól pl, hogy gyávák vagyunk, mert hagyjuk, hogy ezt tegyék velünk. Mi magyarok azt mondjuk, hogy mi tűrűnk, de már nem sokáig. Erre egy külföldi azt mondja, hogy ez baromság. Mi csak egyszerűen félünk a cigányoktól, és azért mondjuk azt, hogy tűrűnk.
2012. jan. 6. 21:30
1 2 3 4 5
 1/44 Tom Benko ***** válasza:
90%
Egy elbaszott kisebbségi törvény és a szavazatok vásárlása miatt.
2012. jan. 6. 21:35
 2/44 anonim ***** válasza:
98%
Hát nem tudom, haveromat is megverte egy cigó, és rendesen elítélték, mint bármely bűnözőt.
2012. jan. 6. 21:48
 3/44 anonim ***** válasza:
91%

valóban baj van, ha egy magyart egy cigány megver és az vissza üt akkor ő rasszista

de azt a cigányra miért nem mondják, hogy rasszista ki köcsög magyarozik és megveri

túl sok meg van nekik engedve, tanulatlan állatok

ha egy cigány az iskolában eléri a 3mas átlagot akkor ösztöndíjat kap, de a magyarnak 4,5 felett kell lennie

Én úgy gondolom, hogy nem a cigányoktól fél a magyar, hanem a büntetéstől.

Verj meg egy cigány, azonnal benne lesz a tvben, hogy rasszista vagy, de ha ő ver meg téged akkor senki nem is tudna róla

Olaszliszkai lincselés, Kozma gyilkosság mi a fenét kell ezeken évekig tárgyalni, azonnal ítéltetett lehetett volna mondani és dögöljön meg mind a börtönbe, ha ők kiolthattak egy ember életet akkor nem kéne őket soha az életbe kiengedni vagy oda adni a családnak és azt csináljanak velük amit akarnak

2012. jan. 6. 22:27
 4/44 anonim ***** válasza:
90%
Mikor kismama voltam, nem mertem utcára menni, mert elmentem egy öt fős roma társaság mellett és rájuk mertem nézni. Erre az egyik azt mondja: " Mit nézel, te g..i magyar? Kitaposom belőled a gyereket, mielőtt megszületik. Minden magyart ki kell nyírnunk." És akkor ki a rasszista?
2012. jan. 6. 22:34
 5/44 anonim ***** válasza:
88%

Ezt is a szélsőbalos liberalizmusnak köszönhetjük.

Biztos van valami gonosz ürügy a háttérben, amiért ilyen helyzeteket hagynak uralkodni, mint pl az említett könnyen vásárolható szavazatok.

Az az igazság, hogy nem az egyszerű embernek kell elintéznie, mi nem vagyunk katonák. Én 105 kilós gyurmakapitányként annyira nem félek sétálgatni semerre se, de az emberek legtöbbje fizikailag és lelkileg nem képes a harcra. És nem is kéne, hiszen már nem a középkorban élünk.

De mivel nincs egy amerikai szintű rendőri hozzáállás, elharapódzik a probléma. Na meg a bíróság is mindig elnéző a tetvekkel szemben. Pl ha 18 év alatt agyonvernek egy nagymamát, akkor az gyerekcsíny, azt ki is engedik őket maholnap. Az én időmben az volt a gyerekcsíny hogy összefirkáltam ceruzával az iskola asztalt.

Sok országban valóban keményebben állnak a problémához, pl Írország, de azért mindenhol gondok vannak.

Most a Viktatúra igyekszik szakítani a régi szokásokkal, és kicsit szigorít, meg változtat, de nem nagyon azért. Most pl bevezették a törvénybe, hogy nagyobb fegyverrel is megvédheted magad, mint amivel ki akarnak nyírni. Pl kaszával a bicskás rezes ellen.

Szörnyű ez a zombi horda, amit ránk szabadítottak, és egyre jobban terjed.

Persze hogy félnek az emberek, mint mondtam, nem harcosnak születtek. A másik fele, meg az elkényelmesedett nyápic fiatal társadalom, aki csak azon töri a fejét, hogy pattanjon meg ebből a porfészekből nyugatra, nem hogy felvegye a kesztyűt.

Szörnyű, hogy idáig süllyedtünk. Szép magyar föld egyes részein lassan lehetetlen élni a fosztogatók miatt.

Aztán mindig csak a felzárkóztatás, meg hogy munkát kell teremteni. Ez mind szép és jó, de nem lenne logikusabb előbb a törvényes, tisztességes lakosságot megvédeni az atrocitásoktól?

Egyenlőre nem látok megoldást a problémákra. A cickányfertőzés a keleti szektorban a legdrasztikusabb, persze máshol is jelen van. A magyar lakosság, ha teheti tovább áll, a fiatalság nagy része is vagy a fővárost, vagy másik nagyvárost vesz célba, a falvak kiürülnek. Erre jön még rá az, hogy a modernizmus, a karrierizmus, és a régóta rossz fizetések miatt a magyaroknak nincs kedve gyereket csinálni, vagy ha szeretne, akkor is nehéz helyzetben van.

Fogy és elvándorol az ország, ez sokkal nagyobb probléma, mint hogy hány milliárdot akar épp lenyúlni tőlünk az IMF.

2012. jan. 6. 22:39
 6/44 anonim ***** válasza:
4%

"Mikor kismama voltam, nem mertem utcára menni, mert elmentem egy öt fős roma társaság mellett és rájuk mertem nézni. Erre az egyik azt mondja: " Mit nézel, te g..i magyar? Kitaposom belőled a gyereket, mielőtt megszületik. Minden magyart ki kell nyírnunk." És akkor ki a rasszista?"

Jobb történetet nem tudtál kitalálni?

2012. jan. 6. 22:41
 7/44 anonim ***** válasza:
83%

A fentebb írt kimamás történet nem egyedi. Kegyetlen kisebbségünk hozzáállását most már online is követhetjük.

Facebookról kimásolt beszélgetésekbe ilyeneket lehet olvasni:

-hülye magyarok

-az a jó a magyarokban, hogy güriznek mint a marhák

-megyünk be Miskolcra páran bulizni meg magyart verni, ki jön?

Olyat is hallottam, hogy posta előtt, mikor csúszás van a pénzekkel, elkezdik kántálni, hogy hol a segély, nem dolgoznak a magyarok?

2012. jan. 6. 22:44
 8/44 anonim ***** válasza:
5%
Mutass ilyen hozzászólást! Biztos nem nehéz találni ha ilyen gyakori...
2012. jan. 6. 22:46
 9/44 anonim ***** válasza:
86%

ma 22:41

Magam is voltam már fültanúja hasonló eseteknek, szóval nem kitaláció.

2012. jan. 6. 22:56
 10/44 anonim ***** válasza:
97%

Mond csak 49%os, hol élsz te? Akárhol is, szerencsésnek mondhatod magad, hiszen szkeptikusságod azt a tényt bizonyítja, hogy körülötted folyamatos a közbiztonság, és a nyugalom.

Ha nem hiszed el a leírtakat, a te dolog, élj boldogan az álomvilágodban, ahol minden szuper, és csak a gonosz rasszista magyarok hőbörögnek indokolatlanul, mert akkora fajgyűlölő előítéletesek gazfickók.

2012. jan. 6. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!