Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elmagyarázná valaki, hogy...

Elmagyarázná valaki, hogy hogyan jutottunk el idáig? Egy cigánynak több joga van mint nekünk. Ha megvernek minket, akkor is mi vagyunk a hibásak, a rasszisták (pl ha önvédelemből visszaütünk).

Figyelt kérdés
Más országokban nincs ez így. Hallottam már egy két szlováktól pl, hogy gyávák vagyunk, mert hagyjuk, hogy ezt tegyék velünk. Mi magyarok azt mondjuk, hogy mi tűrűnk, de már nem sokáig. Erre egy külföldi azt mondja, hogy ez baromság. Mi csak egyszerűen félünk a cigányoktól, és azért mondjuk azt, hogy tűrűnk.
2012. jan. 6. 21:30
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%

ma 23:58

elég baj

ezért hiszik, hogy övék a világ

pedig nem

simán helyre lehetne őket rakni.

ezek csak műindokok, hogy akkor biztos téged vesznek elő meg stb.

A környező országokban miért nem f*snak tőlük így?

Ott miért tudják kordában tartani őket?

2012. jan. 7. 00:01
 32/44 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom.. Én nem érzem magam emiatt úgymond bűnösnek. Ugyanis nagyon fiatal lány vagyok. Lehet majd ezért is fogok kapni beszólásokat (mármint a koromat illetően), de nem zavar.

Szeretnék ezen változtatni. Szeretném, hogyha nem félnék ennyire a cigányoktól. Biztos az is benne van, hogy általánosban volt 3 cigány lány akik zsarolgattak engem meg a barátnőmet.

2012. jan. 7. 00:04
 33/44 anonim ***** válasza:
42%

"ezért hiszik, hogy övék a világ "

Itt van a kutya elásva. Mert tényleg ez talán a legnagyobb probléma velük. Valóban, ha eredményt szeretnénk elérni, ahhoz egységesen kellene fellépnünk. Ám erre nagyon kevesen hajlandóak sajnos...

2012. jan. 7. 00:06
 34/44 anonim ***** válasza:
72%

Az 53%os úgy látom nagyon szorgos ma este. Kérdező, ne válaszolgass neki, had örüljön a fejének, mennyire "igaza van".

Normális az, hogy félsz tőlük, sokan vannak így. És mivel nincs az országban mindenhol anonim 53%os szuperhős, hogy megvédjen, se elég rendőr, okkal kell óvatosnak lenni.

Megkérdezhetem, merre laksz?

2012. jan. 7. 00:25
 35/44 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem is szabad, hogy bűnösnek érezd magad. Lány létedre meg aztán főleg. Egyébként az általad is említett szlovákoknak bizony igazuk van, pedig őket sem szívlelem igazán. Amíg tele lesz az ország fotelforradalmárokkal addig nem lesz jobb. Én nem tartozom közéjük, bármikor képes lennék vonulni, azonban egyedül ehhez kevés vagyok. A tv előtt ülve, közben valóvilágot nézve hiába vár itt bárki is változást, az nem fog eljönni.

Szabad egyébként kérdeznem, hogy mennyire fiatal az a fiatal?

2012. jan. 7. 00:47
 36/44 anonim ***** válasza:
11%

"bármikor képes lennék vonulni"

na igen, a Jobbikosok vonulni tudnak, de cselekedni még annyira se...

2012. jan. 7. 02:33
 37/44 anonim ***** válasza:
81%
Én Szlovákiában élek. Nem vagyok rasszista, legalábbis alapból nincs bajom azzal, aki kulturáltan viselkedik. Az viszont zavar, hogy egyesek nem tudnak alkalmazkodni a civilizációhoz. Felszállnak a vonatra koszos ruhában, 5 perc elteltével kibírhatatlan bűz van, telefonból ordít a zene, miközben ők kiabálva beszélgetnek egymással. Ha megveszem a méregdrága jegyet, ne kelljen már egész úton azt várnom, hogy minél előbb leszállhassak.Aztán leszállok, és minden sarkon megjelenik valaki, hogy adjak neki pénzt vagy cigit. 10-12 éves gyerekeknek eleve nem adnék.Erre leköp, a többi meg kinevet. És nem tehetek semmit, mert rögtön rohannak árulkodni, és megint én iszom meg a levét.
2012. jan. 7. 09:50
 38/44 A kérdező kommentje:

Nem tudom feltűnt e az 52-esnek, de a merre laksz kérdés nekem szólt.

Én egyébként BAZ megyében lakok és 16 éves vagyok.

Szerintem mindenki jobban járna, hogyha az 52-es nem írna ide többet, de úgy sem bírja ki.

2012. jan. 7. 10:50
 39/44 anonim ***** válasza:
11%

Nem a merre laksz-ra válaszoltam

Úgy látszik 16 évesen még gyakorolni kéne a szövegértést.

2012. jan. 7. 10:53
 40/44 anonim ***** válasza:

Nem, nem bírja ki ez a liberális értelmiségi sem. Mind1, nézd levegőnek.

Mik a terveid a jövőre nézve, maradni akarsz BAZ megyében, vagy tovább szeretnél állni?

2012. jan. 7. 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!