Elmagyarázná valaki, hogy hogyan jutottunk el idáig? Egy cigánynak több joga van mint nekünk. Ha megvernek minket, akkor is mi vagyunk a hibásak, a rasszisták (pl ha önvédelemből visszaütünk).
ma 23:58
elég baj
ezért hiszik, hogy övék a világ
pedig nem
simán helyre lehetne őket rakni.
ezek csak műindokok, hogy akkor biztos téged vesznek elő meg stb.
A környező országokban miért nem f*snak tőlük így?
Ott miért tudják kordában tartani őket?
Hát nem tudom.. Én nem érzem magam emiatt úgymond bűnösnek. Ugyanis nagyon fiatal lány vagyok. Lehet majd ezért is fogok kapni beszólásokat (mármint a koromat illetően), de nem zavar.
Szeretnék ezen változtatni. Szeretném, hogyha nem félnék ennyire a cigányoktól. Biztos az is benne van, hogy általánosban volt 3 cigány lány akik zsarolgattak engem meg a barátnőmet.
"ezért hiszik, hogy övék a világ "
Itt van a kutya elásva. Mert tényleg ez talán a legnagyobb probléma velük. Valóban, ha eredményt szeretnénk elérni, ahhoz egységesen kellene fellépnünk. Ám erre nagyon kevesen hajlandóak sajnos...
Az 53%os úgy látom nagyon szorgos ma este. Kérdező, ne válaszolgass neki, had örüljön a fejének, mennyire "igaza van".
Normális az, hogy félsz tőlük, sokan vannak így. És mivel nincs az országban mindenhol anonim 53%os szuperhős, hogy megvédjen, se elég rendőr, okkal kell óvatosnak lenni.
Megkérdezhetem, merre laksz?
Kérdező, nem is szabad, hogy bűnösnek érezd magad. Lány létedre meg aztán főleg. Egyébként az általad is említett szlovákoknak bizony igazuk van, pedig őket sem szívlelem igazán. Amíg tele lesz az ország fotelforradalmárokkal addig nem lesz jobb. Én nem tartozom közéjük, bármikor képes lennék vonulni, azonban egyedül ehhez kevés vagyok. A tv előtt ülve, közben valóvilágot nézve hiába vár itt bárki is változást, az nem fog eljönni.
Szabad egyébként kérdeznem, hogy mennyire fiatal az a fiatal?
"bármikor képes lennék vonulni"
na igen, a Jobbikosok vonulni tudnak, de cselekedni még annyira se...
Nem tudom feltűnt e az 52-esnek, de a merre laksz kérdés nekem szólt.
Én egyébként BAZ megyében lakok és 16 éves vagyok.
Szerintem mindenki jobban járna, hogyha az 52-es nem írna ide többet, de úgy sem bírja ki.
Nem a merre laksz-ra válaszoltam
Úgy látszik 16 évesen még gyakorolni kéne a szövegértést.
Nem, nem bírja ki ez a liberális értelmiségi sem. Mind1, nézd levegőnek.
Mik a terveid a jövőre nézve, maradni akarsz BAZ megyében, vagy tovább szeretnél állni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!