Elmagyarázná valaki, hogy hogyan jutottunk el idáig? Egy cigánynak több joga van mint nekünk. Ha megvernek minket, akkor is mi vagyunk a hibásak, a rasszisták (pl ha önvédelemből visszaütünk).
Figyelt kérdés
Más országokban nincs ez így. Hallottam már egy két szlováktól pl, hogy gyávák vagyunk, mert hagyjuk, hogy ezt tegyék velünk. Mi magyarok azt mondjuk, hogy mi tűrűnk, de már nem sokáig. Erre egy külföldi azt mondja, hogy ez baromság. Mi csak egyszerűen félünk a cigányoktól, és azért mondjuk azt, hogy tűrűnk.2012. jan. 6. 21:30
21/44 anonim válasza:
"Először is, 49%-os: nem tudom mi az az OV. Kifejtenéd? "
Orbán Viktor!
22/44 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Nem 49 hanem 53.
2012. jan. 6. 23:53
23/44 anonim válasza:
és 53%-os vagyok (legalábbis ma még annyi), ha nem vetted volna észre.
legalább tudd, hogy kinek válaszolsz....
24/44 A kérdező kommentje:
Mond, hány éves vagy te?
2012. jan. 6. 23:54
25/44 anonim válasza:
"Egyébként tedd magad máshol hasznossá.
"
ja, hogy csak az válaszolhat, aki ugyanazt leírja, mint te?
26/44 anonim válasza:
Egyébként miért van az, hogy ha mondjuk pl a buszon rátámadnak valakire a cigók, akkor én odamegyek segíteni az áldozatnak, míg ti nethuszárok csak itt tudjátok jártatni a szátokat, kint ti is csak f*stok, mint a többi birka?
27/44 A kérdező kommentje:
Válaszolni természetesen mindenki válaszolhat. VISZONT: én azt szeretem, hogyha az emberek normális ,,hangnemben,, mondják el a véleményüket.
2012. jan. 6. 23:57
28/44 A kérdező kommentje:
Figyelj, én bevallom. Rettegek a cigányoktól. Nem merek rájuk se nézni.
2012. jan. 6. 23:58
29/44 anonim válasza:
"én azt szeretem, hogyha az emberek normális ,,hangnemben,, mondják el a véleményüket.
"
de gondolom csak akkor, ha a tiéddel egyező az álláspontjuk :)
30/44 A kérdező kommentje:
Igen, eltaláltad. Most jó?
2012. jan. 7. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!